Συγγνώμη, εννοούσα αν φλασάρω τη recovery θα καταφέρω να σώσω τίποτα????Και όσον αφορά το φλασάρισμα της recovery θα ήθελα κάποιο οδηγό...Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...
Συγγνώμη, εννοούσα αν φλασάρω τη recovery θα καταφέρω να σώσω τίποτα????Και όσον αφορά το φλασάρισμα της recovery θα ήθελα κάποιο οδηγό...Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...
Την recovery μπορείς να τη φλασάρεις μέσω fastboot.
Κατεβάζεις το αρχείο με την recovery και το βάζεις στο φάκελο του fastboot.
Μετά με fastboot flash recovery recovery.img το περνάς.
Το recovery.img το αντικαθιστάς με το όνομα του αρχείου που έχεις. για ευκολία σου προτείνω να το μετονομάσεις σε recovery.img.
Επίσης μέσω odin ακολουθάς τις οδηγίες https://www.droidmen.com/how-to-flas...s3-using-odin/
KOYLA M' AKOYS??
POLY KOLOPAIDO O KYRIAKOS!!!
Όπως τα λέει ο Magos_Merlin είναι η διαδικασία με τη προϋπόθεση όμως ότι δεν τα έχει παίξει η eMMC μνήμη. Αν έχει χτυπήσει αυτή η μνήμη ούτε με αυτή τη διαδικασία θα πετύχεις τίποτα παρά μόνο με αντικατάσταση του chip. Την έχω πάθει την ίδια ζημιά και δυστυχώς δεν φτιάχνεται, εκτός αν αλλάξεις EMMC όπως είπαμε..
Δοκίμασε όμως αυτό που προτείνει ο Magos...Δε χάνεις τίποτα..
Φίλε manolo αν χτυπήσει η eMMC τότε δεν σώζεται τίποτα από δεδομένα που θέλει. Αν είναι να αλλάξεις το chip
καλύτερα πάρε καινούριο τηλέφωνο. Αυτή βέβαια είναι η δική μου άποψη μιας και δεν ξέρεις κατά πόσο θα αντέξει και
το καινούριο chip.
Τα σέβη μου!
KOYLA M' AKOYS??
POLY KOLOPAIDO O KYRIAKOS!!!
Μα ναι συμφωνω! Δεν είπα ότι θα σώσει αρχεία απλά μπορεί να 'αναστήσει' το τηλέφωνο. Αλλά δεν είμαι σίγουρος 'ότι αξίζει τέτοιου είδους επισκευή..
Επειδη δεν γνωριζω,
εργαλεια οπως το RIFF BOXX και το MEDUSA PRO BOX βοηθουν τετοιες καταστασεις???