Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gaou Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτα που λές φιλε μου δεν εχουν καμια σχέση με αυτα που σκέφτεσαι . για να μην παρεξηγούμαι καπου εχεις μπερδευτει. ότι βλαβη διαρροής και να υπαρχει σε δύσκολο σημειο κοστιζει . αυτες ο ισωλήνες που λές α σου κοστισουν ακομα περισσότερο οσο αφορα στην αυτην την βλάβη απο μι απλή χαλκοσωλήνα.

απο την στιγμή που δεν υφισταται μηχανική καταπονηση το ενδεχομενο να αστοχήσει κολληση ( αργότερα) ειναι σχεδον μηδαμινο ( όχι ότι αστοχει και ξεκολαει αμα την χτυπας.) αυτο που μου φαινεται εμενα ειανι ότι απλα ετρεξε απορροφησαν οι πλάκες ( και τα υπολοιπα υλικα ) όσο μπορουσαν και οταν δεν μπορούσαν αλλο τότε απλά φάνηκε αν και 10 χρονια ειναι πολύ. αυτο προσπαθ'ώντας να εξηγησω το ανεξήγητο του υδραυλικου. η κακή κολληση αν δοκιμαστει μπορει να σου πει ευθυς αν θα σταξει καποια στιγμή.

εν πασι περιπτωση αυτα ειναι προσωπικη γνώμη πάντα.

αν οπως λέει και ο νικος τεσταρεις την εγκατασταση τοτε δεν μειονεκτει πουθενα απεναντι στις αλλες. εκει λοιπον μπορεις να εχεις εμπιστοσύνη.
Ναι συμφωνώ ότι βλάβη διαρροής και να υπάρχει σε δύσκολο σημείο κοστίζει. Εγώ θέλω λοιπόν κάτω από τα πόδια μου δηλαδή στο πάτωμα να μην υπάρχει ούτε ένα σημείο κόλλησης και έτσι δεν θα χρειαστεί να τεστάρω τίποτα ούτε να βάλω πίεση στο δίκτυο ούτε να υποψιάζομαι αν μετά από 8 ή 10 χρόνια θα συμβεί αυτό που έζησα δύο φορές με τα αδέρφια μου. Η ερώτηση λοιπόν παραμένει διότι σκέψου ότι λίγο πολύ όλοι τα ίδια μου λένε και άκρη δεν βρίσκω.Ρωτώ λοιπόν πάλι αν χρησιμοποιήσω μονοκόμματη σωλήνα χάλκινη επενδεδυμένη σαν αυτή που μπαίνει στο κλειστό κύκλωμα του καλοριφέρ υπάρχει κανένα πρόβλημα στο πόσιμο νερό?? Το νερό θα γίνει ακατάλληλο αν περνάει μέσα από αυτήν την κατηγορία σωλήνας??Αυτό είναι μόνο το ερώτημα κανένα άλλο. Αν ξέρει κάποιος κι έχει άποψη μου λέει.