Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 59

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αντιπροσωπεία δούλευα 22 χρόνια. Στις δικές μας μηχανές ποτέ δεν έδωσα ανταλλακτικά ούτε σχέδιο ακόμα ούτε καμμένη πλακέτα.Το πιο πιθανό είναι να σου πουν να την πας για επισκευή εκεί. Αν σου το δώσουν το ανταλλακτικό ενημέρωσε διότι ίσως να έχει αλλάξει η πολιτική όσον αφορά στα ηλεκτρονικά ανταλλακτικά μηχανών και θα ήθελα να το ξέρω.
    Εμένα θα με πείραζε να θέλω να φτιάξω τη μηχανή μου και να μην μου δίνουν ανταλλακτικό. Άλλωστε αν τους ενδιαφέρει να αποτρέψουν την πειρατεία, ο επίδοξος αντιγραφέας εξακολουθεί να μπορεί κάλλιστα να ΑΓΟΡΑΣΕΙ μια καινούρια μηχανή και να την αντιγράψει. Άλλωστε αν το κάνει μάλλον θα πουλήσει μερικές εκατοντάδες κομμάτια οπότε το να ξοδέψει μερικά χρήματα για να ...αγοράσει ένα, δεν νομίζω να τον πειράξει και πολύ.

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα θα με πείραζε να θέλω να φτιάξω τη μηχανή μου και να μην μου δίνουν ανταλλακτικό. Άλλωστε αν τους ενδιαφέρει να αποτρέψουν την πειρατεία, ο επίδοξος αντιγραφέας εξακολουθεί να μπορεί κάλλιστα να ΑΓΟΡΑΣΕΙ μια καινούρια μηχανή και να την αντιγράψει. Άλλωστε αν το κάνει μάλλον θα πουλήσει μερικές εκατοντάδες κομμάτια οπότε το να ξοδέψει μερικά χρήματα για να ...αγοράσει ένα, δεν νομίζω να τον πειράξει και πολύ.

Το εργοστάσιο στη Bolognia αυτά τα πλακετάκια τα τοποθετούσε με σκοπό την ευκολία της κι όχι για να μην γίνει αντιγραφή της πλακέτας. Μάλιστα αργότερα σε ίδιες μηχανές το κεραμικό αυτό πλακετάκι αντικαταστάθηκε με κανονικό πλακετάκι Epoxy πλήρως επισκευάσιμο . Επίσης δεν είχε ποτέ προγραμματιζόμενα στις μηχανές της. Από όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι αν ήθελες ΝΑΙ μπορούσες να αντιγράψεις το κύκλωμα. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ήταν να μην παρέχουμε ηλεκτρονικά ανταλλακτικά για να κρατήσουμε το Servis απολειστικά αφού ήμασταν η αντιπροσωπεία αυτών των μηχανών. Δεν σας λέω τι γινόταν αν κάποιος είχε ανοίξει το μηχάνημα κι ακόμα χειρότερα αν το είχε πειράξει εσωτερικά. Οχι αυτό το μπουρ......λο που γίνεται σήμερα. Από τα 10 μηχανήματα που μου έρχονται τα 6 τα έχουν χαρχαλέψει τα δύο δεν φτιάχνονται και τα δύο τα έχουν κανιβαλήσει. Εχει ξεφτιλιστεί το θέμα κι οι περισσότεροι σήμερα το παίζουν μαστοράκια.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Αυτά που λες είναι σωστά αλλά εγώ που ξέρω από αυτά πού θα βρω ανταλλακτικό να την φτιάξω; Ο ξερόλας που είναι πεπεισμένος ότι η μηχανή δεν δουλεύει γιατί "έχει καεί η λάμπα" και την άνοιξε να δει τι τρέχει, και έκανε βραχυκυκλώματα σε διάφορα σημεία της πλακέτας "για να δει αν έρχεται μέχρι εκεί ρεύμα", ναι, όχι να μην του δώσεις ανταλλακτικά, ούτε να την αναλάβεις καν και να πάρει καινούρια, για να μάθει επιτέλους ότι είναι ηλίθιος και όχι μάστορας.

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά που λες είναι σωστά αλλά εγώ που ξέρω από αυτά πού θα βρω ανταλλακτικό να την φτιάξω; Ο ξερόλας που είναι πεπεισμένος ότι η μηχανή δεν δουλεύει γιατί "έχει καεί η λάμπα" και την άνοιξε να δει τι τρέχει, και έκανε βραχυκυκλώματα σε διάφορα σημεία της πλακέτας "για να δει αν έρχεται μέχρι εκεί ρεύμα", ναι, όχι να μην του δώσεις ανταλλακτικά, ούτε να την αναλάβεις καν και να πάρει καινούρια, για να μάθει επιτέλους ότι είναι ηλίθιος και όχι μάστορας.
    Εχεις δίκιο αλλά πάντως να ξέρεις ότι με τον ίδιο τρόπο μου συμπεριφέρονταν και άλλες εταιρίες που ακόμα κι εγώ συνεργαζόμουν μαζί τους ( εννοώ ότι δεν μου έδιναν ανταλλακτικά δικά τους για τις δικές τους μηχανές) παρόλο που εγώ τηλεφωνούσα ως τεχνικός προς τεχνικό κι αν έπαιρνες τηλέφωνο στη μαμά εταιρία σου έλεγαν ότι υπάρχει αντιπρόσωπος για να πας να δώσεις το μηχάνημά σου για επισκευή. Πως να το πω?? ήταν μία ιδιότυπη συμπεριφορά της μορφής το μηχάνημα το έφερα εγώ η αντιπροσωπεία είναι δική μου η εισαγωγή είναι δική μου άρα με πληρώνεις και στο φτιάχνω. ΑΑΑΑΑ και κάτι άλλο δεν υπάρχει έλεγχος δωρεάν, το έφερες για επισκευή αλλά δεν θέλεις να το φτιάξεις θα πληρώσεις για την κοστολόγηση, υπάρχει χρέωση αν δεν θέλεις να το φτιάξεις...........Και μετά πτώχευσαν και έκλεισαν,και μαζί πτώχευσαν και οι κατασκευάστριες εταιρίες. Αυτήν την στιγμή η Ιταλία πονάει.......και πονάει πολύ.

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

απαγορευεται η μη διαθεση αντ/κων απο το νομο.οπου σου πουνε δεν δινουμε αλλα φερτο εδω να το φτιαξουμε ζητα το γραπτως και με υπογραφη.κανενας δε θα δεχθει να το υπογραψει.μια φορα ειχα παει καπου στη μεταμορφωση σε μια αντ/πεια με μονιτορ και ειπαν δεν στο δινουμε,ωραια δωστο μου γραπτως να το δωσω στον πελατη για να πληρωθω τις ωρες μου και τις βενζινες μου,ΚΑΙ για την καταγγελια στο υπουργειο εμποριου.εγινε το ελα να δεις,στο τελος μονο που δεν μου χαρισαν το stk.

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον georgis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Vulcan (19-03-16)

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgis Εμφάνιση μηνυμάτων
    απαγορευεται η μη διαθεση αντ/κων απο το νομο.οπου σου πουνε δεν δινουμε αλλα φερτο εδω να το φτιαξουμε ζητα το γραπτως και με υπογραφη.κανενας δε θα δεχθει να το υπογραψει.μια φορα ειχα παει καπου στη μεταμορφωση σε μια αντ/πεια με μονιτορ και ειπαν δεν στο δινουμε,ωραια δωστο μου γραπτως να το δωσω στον πελατη για να πληρωθω τις ωρες μου και τις βενζινες μου,ΚΑΙ για την καταγγελια στο υπουργειο εμποριου.εγινε το ελα να δεις,στο τελος μονο που δεν μου χαρισαν το stk.
    Ισως να έγινε τώρα που έκλεισε ο δρόμος για τις αντιπροσωπείες και δεν υπάρχουν ουσιαστικά λόγω ελεύθερου εμπορίου.Αφού όλο το θέμα άρνησης είναι οικονομικό τότε μπορεί να σου ζητήσει 100 ευρώ για το ανταλλακτικό τι θα κάνεις?? Θα το πληρώσεις?? ή θα του πεις όχι εγώ θέλω να πληρώσω 20 ευρώ?? Δεν παλεύεται μην το συζητάς .

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

καλησπερα η αληθεια εδω στην Ελλαδα το θεμα το εχουμε παραξηλωσει, δεν αντιλεγω ομως κατι λιγο η φτωχια, κατι που ο αλλος θελει να μαθει, π.χ εγω εχω τελειωσει Τ.Ε.Ε. ηλεκτρολογος και εχω δουλεψει και λιγο εξω ,, ερχεται μια μερα ενας φιλος πολυ φιλος με μια ινβερτερ και μου λεει = σε παρακαλω φιλαρακι κειταξε μου τη , και του λεω κειταξε να δεις φιλε μου ,να ηταν ενα δραπανακι που ηθελε καρβουνακια το συζηταγαμε, ωμος εδω το θεμα ειναι δυσκολο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ απο παλμπτροφοδοτικα,θα σου κανω πιο μεγαλη ζημεια , πηγενε την εκει που την αγορασες , να βρεις την ακρη. Μετα αφου το σκευτηκε καλα λες εχεις δικιο ρε φιλε.

Υ.Γ. σε συζητηση με καπιο ηλεκτρονικο μου ειπε οτι ολες αυτες οι μηχανες εχουν καπιο αδυνατο σημειο τις φτιαχνουν επιτιδες ετσι !
    ασε που για να δουλεψει με Η/Ζ πρεπει να παρεις απο τις πααααρα πολυ ακριβες μηχανες , αυτα......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη νεκταριοος : 16-03-16 στις 20:32 Αιτία: δαδδ

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα από MEGA (ψηφιακό) σε BRAVIA
    από GeorgeVita στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-12, 11:59

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία