Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
nmargon (13-03-16)
Για το ενα μαλλον το δινει η εταιρια.... http://www.eps-inverter.com/en/shop/...o-fba-501-502/ για το αλλο δεν ξερω ακομη
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Σε αντιπροσωπεία δούλευα 22 χρόνια. Στις δικές μας μηχανές ποτέ δεν έδωσα ανταλλακτικά ούτε σχέδιο ακόμα ούτε καμμένη πλακέτα.Το πιο πιθανό είναι να σου πουν να την πας για επισκευή εκεί. Αν σου το δώσουν το ανταλλακτικό ενημέρωσε διότι ίσως να έχει αλλάξει η πολιτική όσον αφορά στα ηλεκτρονικά ανταλλακτικά μηχανών και θα ήθελα να το ξέρω.
καλησπερα , καπωτε επειδη ηθελα να παρω και εγω μια τετια μηχανη ινβερτερ , αλλα η τιμη ηταν ποοολυ αλμυρη και ειδα οτι επισεις δεν κανει να μπει σε γενητρεια τωρα γιατι δεν ξερω(μαλον λογο ιμιτονου) εγκω πακιστανωαντε και καλη σαρακοστη.
Ολες μα όλες οι μηχανές καίγονται πάνω σε γεννήτρια. Ισως επειδή ψάχνουμε για αγορά πάντα φτηνές γεννήτριες που υπόσχονται σταθερότητα αλλά στην πράξη δεν ανταπεξέρχονται. Το Inverter έχει κάποια ανοχή +-20% όπου αν αγοράσεις γεννήτρια η οποία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να είναι σταθερή στην τάση της δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά ποιος αγοράζει τόσο ακριβή γεννήτρια?? Δυστυχώς κανένας ή πολύ λίγοι.
Εμένα θα με πείραζε να θέλω να φτιάξω τη μηχανή μου και να μην μου δίνουν ανταλλακτικό. Άλλωστε αν τους ενδιαφέρει να αποτρέψουν την πειρατεία, ο επίδοξος αντιγραφέας εξακολουθεί να μπορεί κάλλιστα να ΑΓΟΡΑΣΕΙ μια καινούρια μηχανή και να την αντιγράψει. Άλλωστε αν το κάνει μάλλον θα πουλήσει μερικές εκατοντάδες κομμάτια οπότε το να ξοδέψει μερικά χρήματα για να ...αγοράσει ένα, δεν νομίζω να τον πειράξει και πολύ.
Το εργοστάσιο στη Bolognia αυτά τα πλακετάκια τα τοποθετούσε με σκοπό την ευκολία της κι όχι για να μην γίνει αντιγραφή της πλακέτας. Μάλιστα αργότερα σε ίδιες μηχανές το κεραμικό αυτό πλακετάκι αντικαταστάθηκε με κανονικό πλακετάκι Epoxy πλήρως επισκευάσιμο . Επίσης δεν είχε ποτέ προγραμματιζόμενα στις μηχανές της. Από όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι αν ήθελες ΝΑΙ μπορούσες να αντιγράψεις το κύκλωμα. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ήταν να μην παρέχουμε ηλεκτρονικά ανταλλακτικά για να κρατήσουμε το Servis απολειστικά αφού ήμασταν η αντιπροσωπεία αυτών των μηχανών. Δεν σας λέω τι γινόταν αν κάποιος είχε ανοίξει το μηχάνημα κι ακόμα χειρότερα αν το είχε πειράξει εσωτερικά. Οχι αυτό το μπουρ......λο που γίνεται σήμερα. Από τα 10 μηχανήματα που μου έρχονται τα 6 τα έχουν χαρχαλέψει τα δύο δεν φτιάχνονται και τα δύο τα έχουν κανιβαλήσει. Εχει ξεφτιλιστεί το θέμα κι οι περισσότεροι σήμερα το παίζουν μαστοράκια.