Καλησπέρα σας ,τα ρουλεμαν του πλυντηριου νομιζετε ότι θέλουν αντικατασταση; ο θορυβος ειναι φυσιολογικος ; σημειωνεται 1400στροφες/λεπτο στο στυψιμο
Καλησπέρα σας ,τα ρουλεμαν του πλυντηριου νομιζετε ότι θέλουν αντικατασταση; ο θορυβος ειναι φυσιολογικος ; σημειωνεται 1400στροφες/λεπτο στο στυψιμο
όταν ένα πλυντήριο θελήσει καινούρια ρουλεμάν, ......αρχίζουμε να ψάχνουμε για άλλο καινούριο....
ειδικά αν πρόκειται για τα ρουλεμάν του κάδου.
Αν είναι τα ρουλεμάν του μοτεριού, αλλάζουν εύκολα σε αρκετά από αυτά, σε άλλα πιο δύσκολα...
Δες αν είναι τα ρουλεμάν του κάδου η/ του μοτεριού, δώσε τύπο πλυντηρίου και το ξανασυζητάμε...
ρουλεμαν τυμπανου νομιζω ειναι , αυτο που φαινεται στις φωτο. εβγαλα ιμαντα και τροχαλια μεγαλη ,γυρισα καδο με το χερι, δεν κολαει , αλλα ακουγεται ενα ελαφρυ (συρσιμο)το ρουλεμαν δεν δειχνει να παιζει πανω κατω
....στις φωτο φαίνεται ένα πλυντήριο σε πολύ καλή κατάσταση. ΔΕν φαίνονται σημάδια φθοράς στο εξωτερικό τουλάχιστον ρουλεμάν.
....ίσως έχει αρχίσει να παίρνει το εσωτερικό, κοίτα όμως μήπως ο θόρυβος προέρχεται από αλλού!!
....μιλάς για σύρσιμο....μήπως βρίσκει σε κάποιο αντικείμενο που πέρασε στον κάδο από τα ρούχα;;
....τα ρουλεμάν δεν ακούγονται σαν σύρσιμο, αλλά σαν ένα βουιτό!!
....επίσης μπορεί να έχει φύγει από την θέση της η αντίσταση, και να ψιλοβρίσκει εκεί...
.....τα ρουλεμάν του κάδου είναι μια πολύ - πολύ δύσκολη και δυσάρεστη περίπτωση!!
εχω ανεβασει κ ενα βιντεο με λειτουργια στυψιματος 1400στροφες΄. αν εχει περασει κατι στον καδο , βγαζοντας το λαστιχο του καδου θα μπω να παρω χερι κ να δω αν εχει υπαρχει κατι;
Για ρουλεμάν πάει η βαλίτσα , αλλά βάλε και μια δυνατή λάμπα μέσα στον κάδο , άνοιξε τελείως την αντίσταση και ρίξε μια ματιά από εκεί.
1400 στροφες βαζει η γυναικα μου για να στυψει καλυτερα τα ρουχα πριν μπουν στο στεγνωτηριο . Θα βγαλω την αντισταση , υπαρχει συσχετιση με το θορυβο ; και τι αλλο αντιλαμβανεσαι ;
Στάλθηκε από το SM-G7102 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk