Έχουν σβυσει όλοι οι κωδικοι απο το αυτοκολλητο της πίσω πλευράς του ρουτερ και έχω χάσει το αρχικο μανιουαλ το ρουτερ μου είναι 5ετιας έχω σύνδεση Ίντερ νετ στον υπολογιστή μου
Έχουν σβυσει όλοι οι κωδικοι απο το αυτοκολλητο της πίσω πλευράς του ρουτερ και έχω χάσει το αρχικο μανιουαλ το ρουτερ μου είναι 5ετιας έχω σύνδεση Ίντερ νετ στον υπολογιστή μου
Η πιο απλή λύση είναι να πάρεις τηλέφωνο στο 13888. (θα έχεις κλειστό το ρούτερ - εκτός ρεύματος).
Θα τους πεις ότι χάλασε το ρούτερ και δεν ανάβει. Αυτοί θα κάνουν έναν έλεγχο αν πραγματικά υπάρχει ρούτερ ενεργό.
Τότε θα σε γράψουν στην διαδικασία για καινούργιο ρούτερ. Ο ΟΤΕ έχει μια ειδική ονομασία γι αυτή τη διαδικασία. Νομίζω ότι την ονομάζει χρησιδάνειο.
Δηλαδή πηγαίνεις σε κάποιο κατάστημα του ΟΤΕ ή του γερμανού ή τέλος πάντων κάποιο που συνεργάζεται με τον ΟΤΕ και παίρνεις τζάμπα ένα καινούργιο ρούτερ. (με την ταυτότητα φυσικά του κατόχου της σύνδεσης). Το ρούτερ το παίρνεις τζάμπα και υποτίθεται ότι το χρωστάς στον ΟΤΕ. Αν έχεις κατάστημα γερμανού κοντά σου μέσα ένα τεταρτάκι από τη στιγμή που θα κάνεις την αίτηση έχεις ξεμπερδέψει.
Το καινούργιο ρούτερ θα είναι γνωστό στον ΟΤΕ σαν σειριακός αριθμός δεμένος με τον κάτοχο της σύνδεσης. Το συνδέεις κανονικά στη γραμμή σου και σε ένα τεταρτάκι έχει πάρει αυτόματα τους κωδικούς από τον ΟΤΕ (δηλαδή έχει σεταριστεί αυτόματα) και είσαι ΟΚ.