Καλησπέρα,
Ναι το είδα για τα 14KOhm του NTC. Ευελπιστώ να είναι αυτήν η βλάβη αν το NTC έχει αλλάξει τιμές λόγω φθοράς (αν και δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις).
Το σχέδιο μπορεί να αλλάζει σε κάποια επιμέρους τμήματα αλλά τα βασικά υλικά όπως το είδα μοιάζει με το δικό μου.
Επίσης το NTC είναι συμβατό με το δικό μου, τους κωδικούς τους βρήκα μέσα από manual της SMEG που έχω ήδη παραθέσει και τους κωδικούς που αναφέρει το eparts.gr. Μου κάνει πάντως εντύπωση γιατί στο σχέδιο παντού το αναφέρουν σαν NTC ενώ στους κωδικούς αυτών των manual κάτω στις λίστες των υλικών σαν thermostat. Τέλος πάντων..............
Ο θερμοστάτης αυτός που αναφέρεσαι (αν και δεν διάβασα το #17 τώρα που σου απαντάω) αν δεις μέσα σε αυτό το manual λέει ότι βρίσκεται μέσα στην αντίσταση και κάνει self-reset σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Δεν έχω ανοίξει την αντίσταση να δω αν όντως υπάρχει τέτοιος θερμοστάτης μιας και υπάρχει μεταλλικό εξωτερικό περίβλημα και δεν θέλω να το χαλάσω. Η μέτρηση πάντως είναι καλή και σίγουρα δεν έχει πρόβλημα διότι στις μετρήσεις που έκανα σε λειτουργεία το relay της πλακέτας ΔΕΝ όπλισε ποτέ που σημαίνει 1) ότι υπάρχει θέμα με την πλακέτα ή 2) δεν έλαβε ποτέ εντολή από αισθητήρες προφανώς που δεν λειτουργούνε.
Ναι με το πολύμετρο έλεγξα για συνέχεια από το άκρο του ρελέ μέχρι την αντίσταση (αυτή είναι η μία σύνδεση) και από την επαφή 1-3 του πιεσσοστάτη μέχρι την αντίσταση (μπλε καλώδιο) από τη μία και μέχει το διακόπτη on-off (κόκκινο καλώδιο) από την άλλη. Όλα καλά.