Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ο πυκνωτής θέλει αντικατάσταση , φτηνός είναι αλλά η φτερωτή αντλίας πλύσης έτσι που έσπασε, εκτός από τη μικρότερη απόδοση που θα έχει , θα γυρίζει παράκεντρα , με αποτέλεσμα εκτός από μικρο κραδασμό , να ζορίζει το ίδιο το μοτέρ
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Λευκαδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diony Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο πυκνωτής θέλει αντικατάσταση , φτηνός είναι αλλά η φτερωτή αντλίας πλύσης έτσι που έσπασε, εκτός από τη μικρότερη απόδοση που θα έχει , θα γυρίζει παράκεντρα , με αποτέλεσμα εκτός από μικρο κραδασμό , να ζορίζει το ίδιο το μοτέρ
    Σε ευχαριστω πρωτα απ ολα για την γρηγορη απαντηση.Τον πυκνωτη θα τον αλλαξω μεχρι το μεσημερι αν βρω εδω.Επισης εκανα μια ερωτηση εδω:http://www.i-antallaktika.gr/dso/smb...=2&firm=27,για ολο τον σαλιγκαρο,αν καποιος ξερει που τον πουλανε να τον αλλαξω και αυτον,ας μου το γραψει.
    Σε 2-3 ωρες θα ξερω αν δουλευει πρωτα απ ολα...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Λευκαδα

Προεπιλογή

ΜΟλις τηλεφωνηθηκα με αυτον με τα ανταλλακτικα και αφου του ειπα το Serial Num που ειναι 32152217 ,μου ειπε οτι ο σαλιγκαρος βγαινει τωρα μονο μαζι με το μοτερ και κοστιζει 100-120 Ευρο...Του ειπα οτι ο σαλιγκαρος λυνεται με 3 βιδες και μου ειπε οτι τωρα το βγαζουν μονο ετσι και οτι θα με παρει να μου πει ακριβως ποσο κανει...Δεν υπαρχει περιπτωση να βρω καπου μονο τον σαλιγκαρο ? η αφου συνδεεται μονο με σωληνες δεν μπορω να βαλω θεωρητικα καποιον αλλο.Την βαση του μοτερ μπορω και να την αλλαξω αν χρειαστει...Αν καποιος ξερει κατι ας μου γραψει...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

μονο μαζι με το μοτερ και κοστιζει 100-120 Ευρο...
    http://www.kourlaba.gr/eshop/product...karvaacqpjcmj3
    Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό αν σκεφτείς ότι άλλοι κατασκευαστές και μάρκες δίνουν μόνο το σετ τσιμούχας . Στο παραπάνω λινκ σου δίνουν και το μοτέρ και τον σαλίγκαρο και τον πυκνωτή ...ίσως κερνάνε και καφέ

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-16, 23:13
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-15, 14:30
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-13, 13:36
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-13, 12:16
  5. [Bosch] πλυντηριο πιατων bosch nr-skt5002/02 δεν αδειαζει νερα!
    από yanni42 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-13, 14:16

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία