Μάλλον είναι σωστό το ανταλλακτικό που έδειξες στο Link . Δες και παρακάτω να σιγουρευτείς με τις πρόσθετες φωτογραφίες και τον ορισμό κάποιων διαστάσεων
http://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=37292#tabmarka
Μάλλον είναι σωστό το ανταλλακτικό που έδειξες στο Link . Δες και παρακάτω να σιγουρευτείς με τις πρόσθετες φωτογραφίες και τον ορισμό κάποιων διαστάσεων
http://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=37292#tabmarka
η πιο σωστή λύση είναι να το αλλάξεις όλο μαζί , διότι ακόμη και να το λύσεις το παλιό στα 2 χωρίς να κόψεις τα περτσίνια , αφού το πουλάνε σετ δε θα μπορέσεις να τα *παντρέψεις* (το μισό του παλιού με το μισό του καινούριου)
απλά θέλει προσοχή στο ξήλωμα στα περτσίνια , να μη γίνει ζημιά στο τύμπανο του κάδου
και φυσικά θα αλλάξεις και από τις 2 πλευρές
edit
δες και στο #11 για τις διαστάσεις
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Πέτρο είσαι θησαυρός, κάτι τέτοιο έψαχνα. Οι δύο διαστάσεις (διάμετρος, ύψος) ταιριάζουν. Από Δευτέρα θα κοιτάξω εάν ταιριάζουν και οι αποστάσεις ανάμεσα στις τρύπες.
Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο (δεν μου πέρασε κάν απ' το μυαλό αυτό το puzzle, γιατί θα τα παρατούσα πριν καν ξεκινήσω).
Εννοείται, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω πουθενά την πίσω φωλιά, και αρχίζω να ανησυχώ. Εάν δεν τη βρώ, λέτε να αγοράσω δύο "μπροστινές" και να τις εφαρμόσω μπρος - πίσω ??? Η διαφορά τους έγκειται και μόνο στη "φωλιά" (ας την ονομάσω και αυτήν έτσι) που σχηματίζεται στον άξονα, ώστε να εφαρμόσει η τροχαλία.
Και ένα τελευταίο ερώτημα. Κατά το μοντάρισμα, στα σημεία επαφής να βάλω κάποιο στεγανωτικό υλικό (π.χ. φλατζόκολλα, ή γράσσο αδιάβροχο εννοείται), ή να εφαρμόσω τα κομάτια χωρίς τίποτε όπως δείχνουν να μονταρίστηκαν στο εργοστάσιο ???
Κάνε ερώτηση στους προμηθευτές και ρώτα για την πίσω φωλιά.αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω πουθενά την πίσω φωλιά,
Αν γινόταν αυτό , τότε οι κατασκευαστές δεν θα είχαν λόγο να τα φτιάξουν με διαφορές το εμπρός με το πίσω.Εάν δεν τη βρώ, λέτε να αγοράσω δύο "μπροστινές" και να τις εφαρμόσω μπρος - πίσω ???
Στο σημείο που πιάνει με το τύμπανο και τα περτσίνια μην βάζεις τίποτα , στο άλλο κομμάτι που είναι με την φλάντζα αν θέλεις βάλε λίγο .Κατά το μοντάρισμα, στα σημεία επαφής να βάλω κάποιο στεγανωτικό υλικό (π.χ. φλατζόκολλα, ή γράσσο αδιάβροχο εννοείται),
Τα περτσίνια μην τα τρυπήσεις πέρα ως πέρα με το τρυπάνι , όπως στο επισήμαναν παραπάνω . αλλά να βγουν με ζουμπαδάκι αφού κόψεις τα κεφάλια τους.
Να σιγουρευτείς ότι στο σύνολο το πλυντήριο δεν έχει άλλα πιθανά προβλήματα , γιατί ήδη τα έδρανα Χ2 είναι ακριβά και αν υποθέσουμε σου παρουσιάσει και άλλα προβλήματα , τότε το κόστος θα σου βγει ασύμφερο . Πόσο κάνει ένα αντίστοιχο πλυντήριο?
Ενδέχεται αν π.χ. οι παλιές φωλιές να είναι διαφορετικές (μία με υποδοχή για τον άξονα της τροχαλίας και μία σκέτη) και όταν πας να αγοράσεις τις καινούριες , να σου δώσουν 2 ίδιες μπροστινές , απλά η μία θα μείνει *τυφλή*
Αυτό θα σου το διευκρινίσει το κατάστημα όπου θα τα αγοράσεις
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Θρίαμβος κύριοι. Άρτι αφιχθείς από την πρώτη δοκιμή (το πλυντήριο βρίσκεται στης πεθεράς μου), και όλα πήγαν ρολόι. Σας ευχαριστώ όλους για τις βοήθειες σας. Κόστος 51 Ευρώ ....