Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Εγγραφή
    Aug 2013
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Μηνύματα
    1.603

    Προεπιλογή

    Το 3 bar που δείχνει, από μόνο του δεν λέει τίποτα. Πρέπει να κάνουμε τη διάκριση μεταξύ στατικής πίεσης (δεν είναι καμμία παροχή ανοιχτή) και "πίεσης" (σωστότερα, παροχής) σε ανοιχτή βρύση, όπως την αντιάμβάνετια ο χρήστης, και όπου παρατηρείται το πρόβλημα.
    Επαρκής στατική πίεση (τα 3 bar είναι επαρκής, αν και 4 ακόμη καλύτερα) μπορεί να μή δίνει καθόλου επαρκή "πίεση" (σωστότερα, παροχή) αν υπάρχει στένωση λόγω σκουπιδιών κάπου στους σωλήνες ή σε κάποιο εξάρτημα.

    By the way, που λεέν και στο χωριό μου φίλε Σταύρο, ρίξε και μια ματιά στο μετρητή σου μήπως τυχόν κάποιος διακόπτης είναι μισοανοιγμένος. Οχι πολύ πιθανό γιατί πρέπει να έχει μπει χέρι, αλλά κάτι τέτοιο θα δικαιολογούσε απόλυτα τη συμπεριφορά που παρατηρείς, σε σχέση με την ικανοποιητική στατική πίεση.

  2. #2

    Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Εγγραφή
    Jan 2010
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ
    Μηνύματα
    261

    Προεπιλογή

    Πόση πίεση έχει το δίκτυο ? ανεβαίνει πάνω από 5 bar ?

  3. #3
    Το avatar του χρήστη aser
    Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Εγγραφή
    Jan 2007
    Περιοχή
    greece
    Μηνύματα
    164

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    By the way, που λεέν και στο χωριό μου φίλε Σταύρο, ρίξε και μια ματιά στο μετρητή σου μήπως τυχόν κάποιος διακόπτης είναι μισοανοιγμένος. Οχι πολύ πιθανό γιατί πρέπει να έχει μπει χέρι, αλλά κάτι τέτοιο θα δικαιολογούσε απόλυτα τη συμπεριφορά που παρατηρείς, σε σχέση με την ικανοποιητική στατική πίεση.
    Πειραξα λιγο την βιδα στα πλαινα και τωρα ειμαι οκ με την πιεση ο δεκτης ανεβηκα στο μισο δηλ 3,5, κοιταξα και αυτα που λες στο ρολοι και δεν φαινεται μισοανοιγμενος ο διακοπτης αρα πιστευω οτι ο κροτος ειναι θεμα απο την πιεση του δικτυου του δημου αν και τωρα που σας αναφερνω δεν κανει κροτο οπως πριν. Τελος καλα για την ωρα.

Παρόμοια Θέματα

  1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-16, 00:51
  2. Προβλημα με πιεση νερου στο σπιτι
    από anagnostou1 στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-14, 14:47
  3. Δεν ανεβαζει πιεση το κομπρεσσερ αερα..
    από satfoxy στο forum Αυτοκίνητο & Μηχανή
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-12, 22:35
  4. αυξανόμενη πιεση σε elco θερμοσίφωνα
    από xaris-c στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-11, 13:07

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας