Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 86

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Όχι!!!! Να μην βάλεις -χαβαλέ- Windows10, διότι δεν ξέρεις αν τα σηκώνει το Hardware σου!!!!!!
    To εδώ! αυτό πρέπει να δουλεύει.
    Δεν θα πας από το 'Buy', αλλά από το 'Download' (για τη δοκιμαστική έκδοση).
    Εξ' άλλου, αν το πρόβλημά σου είναι καθαρά θέμα ψύξης, ούτε με Windows50 δεν θα λειτουργήσει!
    Αν θέλεις να κάνεις σπασμωδικές/βιαστικές κινήσεις, είναι δικαίωμά σου αναφαίρετο.... Αλλά και οι ευθύνες για κακή ενέργεια/χειρισμό θα είναι επίσης δικές σου!

Σχετικά με το ανεμιστήρι της ψύκτρας δεν μου γράφεις όμως!!!!

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

ok τότε θα ξανά βάλω τα 8αρια....η φανα της ψήκτρας φυσάει προς τα έξω άλλωστε την βλέπεις και στην φώτο ποιο πάνω πως είναι...εκτός εάν δεν κατάλαβα πάλι...

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Στις εικόνες σου, το ανεμιστήρι τόσο της νέας ψύκτρας, όσο και της παλιάς, φαίνονται/είναι ακίνητα. Αλλά και να γύριζαν, και πάλι με φωτο δεν μπορείς να δείξεις προς τα που φυσούν....
    ....Εκτός αν βάλεις μπροστά τους μικρή χάρτινη-ελαφρύτατη λουριδίτσα, η οποία θα λυγίζει προς την κατεύθυνση του αέρα.

Δοκίμασε και την πατέντα με το Στριπ-Τιζ. Όξω τα πλαϊνά (λαμαρίνες-ανεμιστήρια) του κουτιού. Βάλε ανεμιστήρα τραπεζιού -για λίγο- να κάνει 'παιχνίδι ψύξης'.
    Αν δουλέψει -έτσι- κανονικά, τότε ΝΑΙ! έχουμε Θέμα σωστής Ψύξης! (Δεν είναι ιός! Γλυτώνεις Format κλπ), αλλά φροντίζεις για σωστότερη ψύξη!

Να σου πω: Στο γραφείο μου -στη δουλειά- κάποτε (Pentium 1) του κρύωνα το τροφοδοτικό (κουτί: πύργος, θέση: πίσω και επάνω) με παγοκύστες (από αυτές, που συντηρούν φάρμακα). Μέχρι που βρήκα χρόνο.... Άδειασα ένα κάρρο σαβούρα μέσα από το κουτί (να κυκλοφορεί ο αέρας). Έβαλα (ένα-κλικ) ισχυρότερο ανεμιστήρα, και το πρόβλημα λύθηκε μόνιμα...... Μέχρι που τα έφτυσε με τιμές και δόξες, και μετά από πάρα πολλές 'ώρες πτήσης'.

Μην το ξεχνάς ποτέ! Είναι μηχανές! Από κάποια στιγμή και μετά, όταν αρχίσουν να βγάζουν πότε τη μιά πότε την άλλη βλάβη, δείχνουν πανηγυρικά, ότι πάνε για 'απόσυρση'!!!........Ακόμα και οι καλύτερες/ακριβότερες μάρκες!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DGeorge : 02-09-15 στις 16:02

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

αυτό που παρατήρησα τώρα είναι το εξής...
    έσβησα το ρουτερ και αυτομάτως η θερμοκρασία πήγε στους 40 βαθμούς...ανοίγοντας πάλι το ρουτερ ανέβηκε πάλι στους 70-80...
    κοίτα Γεώργιε...έχω ένα pentium 1 πόσα χρόνια πριν και ακόμα δουλεύει άψογα...θες να σε πάω και ποιο πίσω ? ας πούμε 80-90 ? έχω ένα commodore64 και ακόμα δουλεύει,έχω ένα atari ste και ακόμα δουλεύει ,και μου λες τώρα γέρασε ο i7 μου με πρι 7 χρόνια αγορά ? έλεος!!! συγνώμη κιόλας έτσι ? οχι...οχι δεν το δέχομαι...

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mixalis47 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ........και μου λες τώρα γέρασε ο i7 μου με πρι 7 χρόνια αγορά ? έλεος!!! συγνώμη κιόλας έτσι ? οχι...οχι δεν το δέχομαι...
    Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, τι δέχεσαι εσύ, εγώ, ο Χ, ο Ψ!!!!!!
    Αν ένα μηχάνημα έιναι 30 ετών, μέσα σε κάποια συσκευασία, χωρίς ούτε μία ώρα λειτουργίας, δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα μηχάνημα 2~3 ετών, το οποίο δεν 'έσβησε' ποτέ, αλλά ούτε μπήκε και σε απλή λειτουργία (αναμονή, βασική λειτουργία, κλπ)!
    Πέρασε από τα χέρια μου, απλός Pentium4, ο οποίος -έχοντας συμπληρώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΛΙΑ ΠΤΗΣΗΣ, ανεφλέγη ενώ λειτουργούσε (στην παραγωγή)...Κανονικά..."Έπεσε πάνω στο καθήκον!".
    Γι' αυτό.... Μη μετράς -απλώς- χρόνια!

Σε παρακαλώ! Δούλεψέ τον 'γυμνό' στα πλάγια, όπως σου γράφω....
    Θα ενοχοποιήσει, ή θα αθωώσει την κατάσταση ψύξης του κουτιού σου.
    Ας πηγαίνουμε με επακόλουθα-λογικά βήματα!
    Ας μην κάνουμε λογικά άλματα! (ROUTER).............. Αν θέλεις να μπορέσω -κάπως- να σε βοηθήσω!

Το avatar του χρήστη xlife
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πάντως και μόνο που το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς βγάζει λάθος τη μητρική σου.. 775 αντί για 1366.. Εγώ θα τσεκαρακαι με κάποιο άλλο πρόγραμμα μήπως και είναι λάθος ανάγνωση αισθητήρα.. Κατέβασε και το speedfan

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Και θα επηρεαζόταν η ανάγνωση (έστω και λάθος) του αισθητήρα, από το βάλε-βγάλε του ROUTER;
    Εξακολουθώ να πιστεύω -κάργα- ότι η ψύξη είναι ψιλομπάχαλο!
    ..........................................________ _____________________________

Όπα!!! Κάτι που πρόσεξα μόλις τώρα!
    Στο post αυτό!:
    1) Στην εικόνα (2) (αυτήν με το κατσαβιδάκι στη βίδα της κάρτας), ότι δύο κάρτες ASUS είναι ασφυκτικά κοντά τοποθετημένες μεταξύ τους.
    2) Στην εικόνα (4) (αυτήν με το πινέλο και όλες τις υποδοχές-'slots' άδειες), ότι η δεύτερη κάρτα, θα μπορούσε άνετα να 'κουμπώσει-λειτουργήσει' επάνω στην άσπρη υποδοχή-'slot', (αυτήν που είναι ακριβώς επάνω από την τελευταία-κάτω, μακρυά-πορτοκαλί υποδοχή κάρτας).

Το λαμάκι, που θα βγει για την τοποθέτηση της κάρτας εκεί, θα κλείσει το κενό, που θα μείνει στην προηγούμενη θέση (με βιδούλα μικρή λαμαρινόβιδα! όπως -περίπου- αυτές που χρησιμοποιεί κι αυτός ..ο κατασκευαστής! ).

Έτσι δημιουργήσαμε αμέσως κάποιον καλύτερο χώρο γενικότερης κυκλοφορίας του αέρα ψύξης, ενώ παράλληλα μειώνουμε δραματικά την θέρμανση, που προκαλούσε η μία κάρτα στην άλλη!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DGeorge : 03-09-15 στις 13:05

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

λοιπόν παιδιά κατά αρχήν πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση απάντησή σας ,και τον καθένα προσωπικά και πρώτον τον Γεώργιο και μετά τον Κώστα ,η λύση βρέθηκε με μια αλλαγή στο bios στο fan control που ήθελε disable και στο speed fan auto,δουλεύει σταθερό τώρα η φανα στης 2.400 στροφές με αποτέλεσμα τώρα που μιλάμε το μηχάνημα το έχω από το πρωί ανοικτό μέχρι και τώρα που γράφω και βαθμοί δωματίου 35 και αυτό έχει 40-41 βαθμούς!!! φόρτωσα το παιχνίδι witcher 3 kai eftase 57-58 βαθμούς πιστεύω τώρα να είναι οκ ....

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Θα πρέπει να σου γκρινιάξω πολύ άσχημα!!!!!...........Για εγωιστικότατη καταστρατήγηση ιεράρχησης στη σοβαρότητα βλάβης!!!!!
    Ιδού τα επιχειρήματα/αποδείξεις:
    Ενώ σου γράφω σαφέστατα:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DGeorge Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......Αν το θέμα/πρόβλημά σου έχει να κάνει με μηχάνημα παραγωγής, ή κάποιας άλλης σημαντικής εργασίας, τότε βάζεις την επισήμανση "Επείγον-Σημαντικό", στην άμεση αρχή της περιγραφής του Θέματός σου.
    Καταλαβαίνεις ότι θα 'ξεβολέψεις' αρκετούς από την όποια χαλάρωση/ξεκούρασή τους, προκειμένου να βοηθήσουν (καιροί που είναι) έναν επαγγελματία στη δουλειά του!......
    μου γράφεις
    Επείγον-Σημαντικό
    Άρα, μου λες, ούτε λίγο - ούτε πολύ, ότι έχεις (εσύ ο επαγγελματίας) ένα μηχάνημα στη δουλειά σου, που σου δημιουργεί πρόβλημα αποτελεσματικής εργασίας.
    Με βάζεις να τρέχω να σε προλάβω (πριν κάνεις κάποια μ@@@@@κία τύπου Windows10), επειδή -καιροί που είναι- το μηχάνημα πρέπει να ξαναμπεί στην 'παραγωγή' το συντομότερο-δυνατόν καιμε τον καλύτερο τρόπο! "Επείγον-Σημαντικό"...βλέπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και η όλη ιστορία καταλήγει στην ατάκα:
    ....... φόρτωσα το παιχνίδι witcher 3 kai eftase 57-58 βαθμούς πιστεύω τώρα να είναι οκ ....
    Φυσικά, το πρόβλημα ξεκίνησε, πάνω που φόρτωνε άλλο 'παιχνιδάκι'.

Θεώρησα, με πολλή θέληση για καλή πίστη, ως καλό, να αγνοήσω τη σύμπτωση του
    .....σήμερα λοιπόν έτρεξα ένα παιχνίδι όχι και πολύ σοβαρό με μεεεγγααααλλλεεεςςςς απαιτήσεις το European Bus Simulator 2012..μόλις φόρτωσε και μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι.....
    με το προκλητικότατο -τελικά-:
    Επείγον-Σημαντικό
    Αλλά, δυστυχώς το
    ....... φόρτωσα το παιχνίδι witcher 3 kai eftase 57-58 βαθμούς πιστεύω τώρα να είναι οκ ....
    ήρθε να μου επιβεβαιώσει ότι:

1) Φίλε Μιχάλη, δεν επρόκειτο για μηχάνημα εργασίας/παραγωγής ενός επαγγελματία, αλλά για άλλη μία παιχνιδομηχανή!
    2) Χρησιμοποιώντας τον κώδικα "Επείγον-Σημαντικό", 'τράβηξες' τον Κώστα, ή/και εμένα από κάποιον, πουπράγματι μπορεί να 'καιγόταν' επειδή το PC στο γραφείο έκανε ξαφνική 'απεργία'.

Αν έκανες κάτι ανάλογο με το 166, το 100, ή το 199, θα είχες σίγουρα ποινικά μπλεξίματα με το όποιο κράτος (όχι μόνο το δικό μας)!
    Σε άλλα Forums (Fora) θα σου έστελναν -με προσωπικό μήνυμα- αυστηρή επίπληξη (την πρώτη - στη δεύτερη 'καίγεσαι'), αν δεν σε διέγραφαν (ban) ήδη....

Κάποτε, κάποιοι από εμάς, θα πρέπει να σκεφτούμε και -λίγο έστω- τους άλλους!!!!!!

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

δηλαδή θες να μου πεις ότι ήθελα να το φτιάξω το έκανα για τα παιχνίδια ? λάθος μεγάλο φίλε μου...το ξέρεις πολύ καλά ότι είχα σοβαρό πρόβλημα με την θερμοκρασία ,εκτός και εάν και αυτό το περνάτε για παιχνίδι .είχα όντως πρόβλημα και μάλιστα αρκετά σοβαρό,και η αιτία δεν ήταν να παίξω παιχνίδια αλλά να δω τι φταίει ,εγώ δεν είμαι ούτε τεχνικός,ούτε τα τόσα θέματα που έχω βάλει σημαίνει ότι είναι για άλλους ..όλα είναι δικά μου φίλε Γιώργο...το "επείγον -σημαντικό" το έβαλα γιατί είχα σοβαρό πρόβλημα οκ ? και όχι για πλάκα για να μου γράψεις γρήγορα. τέλος πάντων εάν νομίζεις ότι το έκανα σκόπιμα σε παρακαλώ να μου το πεις να φύγω τώρα αμέσως από το φορουμ και όχι να με διώξεις εσύ.. .

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] Intel DX58SO
    από age80 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-15, 11:05
  2. [Σταθερός Η/Υ] intel nuc και ηχεια 5.1 προβλημα
    από aris285 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-14, 06:54
  3. socket 478 για Intel Pentium 4/ Celeron
    από sou-sta στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά