Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 86

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Στις εικόνες σου, το ανεμιστήρι τόσο της νέας ψύκτρας, όσο και της παλιάς, φαίνονται/είναι ακίνητα. Αλλά και να γύριζαν, και πάλι με φωτο δεν μπορείς να δείξεις προς τα που φυσούν....
    ....Εκτός αν βάλεις μπροστά τους μικρή χάρτινη-ελαφρύτατη λουριδίτσα, η οποία θα λυγίζει προς την κατεύθυνση του αέρα.

Δοκίμασε και την πατέντα με το Στριπ-Τιζ. Όξω τα πλαϊνά (λαμαρίνες-ανεμιστήρια) του κουτιού. Βάλε ανεμιστήρα τραπεζιού -για λίγο- να κάνει 'παιχνίδι ψύξης'.
    Αν δουλέψει -έτσι- κανονικά, τότε ΝΑΙ! έχουμε Θέμα σωστής Ψύξης! (Δεν είναι ιός! Γλυτώνεις Format κλπ), αλλά φροντίζεις για σωστότερη ψύξη!

Να σου πω: Στο γραφείο μου -στη δουλειά- κάποτε (Pentium 1) του κρύωνα το τροφοδοτικό (κουτί: πύργος, θέση: πίσω και επάνω) με παγοκύστες (από αυτές, που συντηρούν φάρμακα). Μέχρι που βρήκα χρόνο.... Άδειασα ένα κάρρο σαβούρα μέσα από το κουτί (να κυκλοφορεί ο αέρας). Έβαλα (ένα-κλικ) ισχυρότερο ανεμιστήρα, και το πρόβλημα λύθηκε μόνιμα...... Μέχρι που τα έφτυσε με τιμές και δόξες, και μετά από πάρα πολλές 'ώρες πτήσης'.

Μην το ξεχνάς ποτέ! Είναι μηχανές! Από κάποια στιγμή και μετά, όταν αρχίσουν να βγάζουν πότε τη μιά πότε την άλλη βλάβη, δείχνουν πανηγυρικά, ότι πάνε για 'απόσυρση'!!!........Ακόμα και οι καλύτερες/ακριβότερες μάρκες!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DGeorge : 02-09-15 στις 16:02

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

αυτό που παρατήρησα τώρα είναι το εξής...
    έσβησα το ρουτερ και αυτομάτως η θερμοκρασία πήγε στους 40 βαθμούς...ανοίγοντας πάλι το ρουτερ ανέβηκε πάλι στους 70-80...
    κοίτα Γεώργιε...έχω ένα pentium 1 πόσα χρόνια πριν και ακόμα δουλεύει άψογα...θες να σε πάω και ποιο πίσω ? ας πούμε 80-90 ? έχω ένα commodore64 και ακόμα δουλεύει,έχω ένα atari ste και ακόμα δουλεύει ,και μου λες τώρα γέρασε ο i7 μου με πρι 7 χρόνια αγορά ? έλεος!!! συγνώμη κιόλας έτσι ? οχι...οχι δεν το δέχομαι...

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mixalis47 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ........και μου λες τώρα γέρασε ο i7 μου με πρι 7 χρόνια αγορά ? έλεος!!! συγνώμη κιόλας έτσι ? οχι...οχι δεν το δέχομαι...
    Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, τι δέχεσαι εσύ, εγώ, ο Χ, ο Ψ!!!!!!
    Αν ένα μηχάνημα έιναι 30 ετών, μέσα σε κάποια συσκευασία, χωρίς ούτε μία ώρα λειτουργίας, δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα μηχάνημα 2~3 ετών, το οποίο δεν 'έσβησε' ποτέ, αλλά ούτε μπήκε και σε απλή λειτουργία (αναμονή, βασική λειτουργία, κλπ)!
    Πέρασε από τα χέρια μου, απλός Pentium4, ο οποίος -έχοντας συμπληρώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΛΙΑ ΠΤΗΣΗΣ, ανεφλέγη ενώ λειτουργούσε (στην παραγωγή)...Κανονικά..."Έπεσε πάνω στο καθήκον!".
    Γι' αυτό.... Μη μετράς -απλώς- χρόνια!

Σε παρακαλώ! Δούλεψέ τον 'γυμνό' στα πλάγια, όπως σου γράφω....
    Θα ενοχοποιήσει, ή θα αθωώσει την κατάσταση ψύξης του κουτιού σου.
    Ας πηγαίνουμε με επακόλουθα-λογικά βήματα!
    Ας μην κάνουμε λογικά άλματα! (ROUTER).............. Αν θέλεις να μπορέσω -κάπως- να σε βοηθήσω!

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] Intel DX58SO
    από age80 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-15, 11:05
  2. [Σταθερός Η/Υ] intel nuc και ηχεια 5.1 προβλημα
    από aris285 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-14, 06:54
  3. socket 478 για Intel Pentium 4/ Celeron
    από sou-sta στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5