Αγαπητέ Πέτρο, καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Ίσως δεν έγραψα σωστά κάποια πράγματα ώστε να γίνουν κατανοητά. Η κατάψυξη μετά την επαναλειτουργία της μετά την απόψυξη, έφτασε τους -18 αλλά για μια μέρα. Από την επόμενη μέρα που παρατηρήσαμε ότι έλιωσαν οι πάγοι και ότι υπάρχει πρόβλημα, δεν ξανά έφτασε ποτέ τους -18. Όσε φορές προσπάθησα να το βάλω σε λειτουργία δεν κατάφερε να παγώσει τα στοιχεία της κατάψυξης, εκτός από περίπου 20 εκατοστά που είναι παγωμένα κανονικά. Τώρα όσων αφορά το μοτέρ, επειδή το τράβηξα το ψυγείο είμαι σίγουρος ότι δουλεύει γιατί και το άκουσα προσεκτικά και ζεστάθηκε αρκετά μετά από περίπου μια ώρα που το παρατηρούσα και έβαλα το αυτί μου στο σύστημα απαγωγής θερμότητας (αν το λέω σωστά) που είναι πίσω από το ψυγείο και ακουγόταν να δουλεύει και ήταν ζεστό στην επιστροφή κάτω πριν ξαναμπεί στον κομπρέσορα. Τώρα αν δεν δούλευε σωστά εξ ου και ο θόρυβος αυτό δεν το ξέρω. Λογικά οι υποθέσεις που έκανες πρέπει να είναι σωστές. Δηλαδή ότι μετά από την επανεκκίνηση και την σωστή λειτουργία, κάτι σκάλωσε με την λειτουργία του μοτέρ και δεν δουλεύει πια σωστά.