Λίγο περίεργα αυτά που λες , (προκαταβολικά ξέχνα την συντήρηση που δεν μας αφορά και δουλεύει με το δικό του μοτέρ ) . Αναφέρεις λοιπόν για την κατάψυξη -18 που λογικά θα λέγαμε ότι όσον αφορά απόδοση ψύξης είναι εντάξει ... αλλά ... δεν στέκει το άλλο που λες (τα ψυκτικά στοιχεία άρχισαν να παγώνουν αλλά ως ένα σημείο (περίπου 20 εκατοστά)) δεν γίνεται αυτό γιατί αν υποθέσουμε ότι γίνεται , τότε δεν θα επαρκούσε αυτό το συγκεκριμένο μήκος στοιχείων να μας κατεβάσει την ψύξη στους -18 .
Λαμβάνοντας λοιπόν τα παραπάνω δεδομένα , υποθέτω ότι ίσως ήσουν ασαφής (στην φάση της μετά "ξαφνικής " πτώσης της ψύξης ) ως προς το πως δουλεύει το μοτέρ της κατάψυξης (για να δεις στο "πως " δουλεύει το μοτέρ κατάψυξης καλό θα ήταν να σταματούσες το άλλο μοτέρ της συντήρησης γιατί μερικοί μπερδεύονται στο ποιο μοτέρ δουλεύει "συντήρησης ή κατάψυξης?" και πότε .
Δηλαδή υπονοώ να έγινε το εξής .
1) Αρχικά και για κάποια λεπτά , το μοτέρ κατάψυξης λειτουργεί απροβλημάτιστα (εξ ου και η απόδοση -18 )
2) Αργότερα μάλλον κάτι πάει "στραβά" με το μοτέρ κατάψυξης (συγκεκριμένα το ντρν - ντρν) που νομίζω είναι προσπάθειες του μοτέρ να κάνει επανεκκίνηση μετά από παύση και δεν μπορεί (π.χ. χαλασμένο γηρασμένο ρελέ ή σετ ρελέ θερμικό) οπότε δουλεύει ελάχιστα δευτερόλεπτα και σταματά συνεχώς χωρίς να δουλεύει ομαλά . Από αυτό μπορούμε να εξηγήσουμε κάπως , αυτού που λες "ψύξη στοιχείων μόνο στα 20 εκατοστά" .
(βλέπε ρελέ συμπιεστή ψυγείου) είναι εξαρτήματα του μοτέρ .
http://www.mengoulis.gr/c.ANTALLAKTIKA-OIKIAKON-PSYGEION.154260.html




Απάντηση με παράθεση