https://www.youtube.com/watch?v=c9P4A-SuuY0
δες και εδω
https://www.youtube.com/watch?v=c9P4A-SuuY0
δες και εδω
Απόστολε το βίντεο το είδα κι είναι ενδιαφέρον αλλά δεν τολμώ να λύσω όλα αυτά τα επί μέρους εξαρτήματα για να τα καθαρίσω στον πάγκο.
Θα ρίξω όμως άφθονο ξύδι όπως είπες και θα περιμένω να καθαρίσει.
Υπάρχει δηλαδή περίπτωση από αυτό να προέρχεται η υπερπλήρωση που οδηγεί στην υπερχείλιση;;;
ναι, αυτό πιστεύω....σίγουρα είναι από αυτή την συσκευή , πιεσοστάτη η/ πρεσσοστάτη όπως τη λένε...
όπως έχω ξαναπεί δεν έτυχε να πιάσω στα χέρια μου τέτοιο πράγμα για να ξέρω με λεπτομέρειες πως ακριβώς δουλεύει....
παίζει ρόλο αυτό το κόκκινο φλουτέρ, αλλά και το διπλανό του που κινώντας το μπλε μπρατσάκι ανοιγοκλείνει ένα διακόπτη...
όπως και το κόκκινο φλουτέρ σε συνδυασμό με το κόκκινο κάθετο μπράτσο (που κινείται από τον κάτω μηχανισμό, σε περίπτωση που φεύγουν νερά στο κάτω μέρος του πλυντηρίου),και κλείνουν αυτά τον άλλο διακόπτη που σταματά την είσοδο νερού και κλείνει την λειτουργία του πλυντηρίου...
φαίνεται πως (όλα) τα "μηχανήματα" σου θέλουν καλό καθάρισμα..
από την μια το σκληρό νερό που εναποθέτει άλατα και άλλα περιττά, κι από την άλλη οτιδήποτε αιωρείται στην ατμόσφαιρα που πάει και κολλάει στο εσωτερικό όλων των συσκευών....είναι όμως κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε....
kynegeiros (22-06-15)
Απόστολε έριξα άφθονο ξύδι μέσα στο ποτηράκι. Περίπου ενάμισι μπουκάλι. Το έριξα αρχικά με σύριγγα και μετά κατευθείαν από το στόμιο του μπουκαλιού για να δώσω πίεση. Το μόνο που με ανησυχεί είναι πως το ξύδι δεν στέκεται στο ποτηράκι αλλά περνάει και φεύγει οπότε δεν ξέρω τι σόι δουλειά έγινε. Το άφησα τώρα και θα το ελέγξω αύριο. Είναι τόσο στριμωγμένο εκεί μέσα και δεν μπορώ να το πιάσω να το κινήσω λίγο πάνω κάτω σαν πιστόνι για να ξεκολλήσει. Έχω την αίσθηση κι εγώ πως από εκεί προέρχεται η υπερπλήρωση διότι όπως παρατήρησα χτες όταν φτάνει εκεί το νερό δεν το ανεβάζει το κόκκινο φλοτεράκι για να σταματήσει την παροχή. Συνεπώς αύριο θα δοκιμάσω να το βάλω σε λειτουργία κι ελπίζω να έχει ξεκολλήσει.
Wish me luck.... ☺
Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου τη χρήσει... Tapatalk