ετσι εγινε η μετρηση!!! κατανοητο και θα την αντικαταστησω!
Γιατι ομως δουλευει κανονικα και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα βγαζει αλαρμ και σταματαει?
αν αποσυνδεσω την αντισταση και το βαλω να δουλεψει .. θεωρητικα θα δουλευε??
ετσι εγινε η μετρηση!!! κατανοητο και θα την αντικαταστησω!
Γιατι ομως δουλευει κανονικα και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα βγαζει αλαρμ και σταματαει?
αν αποσυνδεσω την αντισταση και το βαλω να δουλεψει .. θεωρητικα θα δουλευε??
Βασίλη, για μένα είναι "ανεξήγητο" γιατί συμβαίνει να βγάζει πρόβλημα με μια διαρροή στην αντίσταση, ίσως κάποιος άλλος μπορεί να ξέρει...
..συναίβει σε φίλο όπως σου είπα παραπάνω....πες μου αν θες, έχεις ρελε διαφυγής στον πίνακα;
τα 63ΚΩ, βέβαια νομίζω δεν θα έριχναν το ρελε...από 20ΚΩ και κάτω νομίζω ναι...
οχι δεν θα δουλέψει το πλυντήριο αν βγάλεις και προσπαθήσεις να το δουλέψεις χωρίς αντίσταση!!
είναι εύκολη η αντικατάσταση, δεν είναι ακριβή σαν υλικό, άλαξέ την για να μην έχεις δίλημμα...
εξάλλου θα το κάνεις αναγκαστικά μόλις η διαρροή γίνει μεγαλύτερη, που έτσι θα συμβεί στο κοντινό μέλλον...
Αποστολε ναι εχω στον πινακα ρελε, θα κανω την αλλαγη και θα ενημερωσω!!!
χιλια ευχαριστω ... η ιδεα σου μου εδειξε ενα προβλημα στο πλυντηριο που μαλλον αυτο θα ειναι και το "προβλημα"
θα τα αλλαξω και θα ενημερωσω
τελικα αυτο ηταν το προβλημα !!! με 10 ευρουλακια καθαρισα ..αλλαγη αντιστασης και το πλυντηριο δουλευει κανονικοτατα!!!
Ευχαριστω για την βοηθεια!!!![]()
..η αντίσταση δουλεύει κανονικά όσο αφορά την παραγωγή θερμοκρασίας, η διαρροή δεν την επηρεάζει σε αυτόν τον τομέα...
...η πλακέτα, το ηλεκτρονικό σύστημα του πλυντηρίου, επηρεάζεται, ίσως "βλέπει" την διαρροή και κλείνει το πλυντήριο..
...επίσης η διαρροή μπορεί να γίνεται μεγαλύτερη όσο η αντίσταση ζεσταίνεται, η/ όσο περισσότερη ώρα μένει "αναμμένη"...