Γεια σας ! Μετα απο ισχυρισμο της νοικοκυρας οτι το συγκεκριμενο φουρνακι http://postimg.org/image/z8lgc92iz/
σε μιαμιση ωρα ψησιματος στο πανω-κατω στους 250 αφησε αψητο το φαγητο ειπα να ριξω μια ματια !
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στο πανω-κατω στους 250 η κατω αντισταση ζεσταινεται πιο πολυ και καιγεται γρηγορα το χερι σου ,ενω στις δυο αντιστασεις πανω μετα απο 5 δευτερολεπτα αρχιζει να καιγεται το χερι σου !
Επισης στο γκριλ γινεται το αντιθετο ,η κατω αντισταση δεν ζεσταινει τοσο πολυ και στις πανω καιγεσαι γρηγορα!
Ειναι φυσιολογικα αυτα ;
τι μπορει να φταιει ; Οι αντιστασεις ή καποιος διακοπτης ;