Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
(έλαβα το νέο μήνυμα που λες τελικά 1/10 της Kwh )
και έχουμε 12 ώρες το 24ωρο (επειδή ανάφερες μισή ώρα δουλεύει και μισή σταματά) . και έχουμε 1,2 kwh την ημέρα , επί 365 μέρες το χρόνο μας βγαίνει 438 (άσε που δουλεύει τον χειμώνα ... το καλοκαίρι? πόσο?) ... (από που στέκει το 227 το χρόνο).

Εαν το πάρουμε 1/20 τότε βγαίνει 220 kwh το χρόνο . (αλλά το άλλαξες τελικά σε 1/10 της Kwh ) τι ισχύει τελικά?
Στην αρχή είχα γράψει 1/10 απο λάθος, αλλα το διόρθωσα και τώρα γράφω 1/20 της kwh. Το αντίθετο έγινε. Με τους υπολογισμούς που του κάναμε βγαίνει τόσο 1/20 και το σημείωσα σε ένα χαρτάκι, δλδ βγαίνει φυσιολογικά το ψυγείο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
στην αρχή είχες πει ότι με κατεβασμένο γενικό δεν γυρνά, στο #21 λες ότι γύριζε λίγο, ο ηλεκτρολόγος λες δεν το βρηκε να γυρίζει...
Ξέρεις οι λεπτομέρειες έχουν σημασία, έτσι δημιουργείς μπερδέματα και διαιωνίζεις το νήμα.

Με ανεβασμένο γενικό και όλα εκτός πρίζας, φυσικά και θα γυρνά λιγο (ενδεικτικά φωτάκια, κουδούνι, ίσως και θυροτηλέφωνο... έχουν κατανάλωση).
Επειδή δεν ξέρω πως να το διατυπώσω δεν είμαι ηλεκτρολόγος... Με κατεβασμένο γενικό είχαμε μηδενική απώλεια. Με α;νεβασμέςνο γενικό αλλά βγαλμένα τα πάντα απο τη πρίζα γύριζε ελάχιστα το τράβηξα και βίντεο μέσα σε δύο λεπτά το μαύρο σημαδάκι της ροδέλας απο τη μία άκρη πήγε στην άλλη. Αυτό με ανησυχεί, είναι ένα θέμα. Παραπάνω μου έγραψε κάποιος πως δεν πρέπει να γυρνάει καθόλου αφού όλα είναι εκτός πρίζας, εάν όμως το κουδούνι και το θυροτηλέφωνο είναι αρκετά έτσι ώστε να δικαιολογούν την περιστροφή της ροδέλας του μετρητή τότε απ'ότι φαίνεται είναι όλα φυσιολογικά..

Ήρθε και ο ψυκτικός για το θέμα του πάγου και του θυρύβου. Μου λέει ότι περίμενα που λένε σ΄'αυτ΄λες τις περιτπώσεις, ότι είναι φυσιολογικός. Μα του λέω μέσα σε δυο μήνες έπιασε τόσο πάγο, τον Μάιο θα χρειαστώ απόψυξη, δεν το βγάχω το καλοκαίρι και μου λέει πιθανόν. Εαν ήταν έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τέτοιο.. Υποτείθεται είναι και Low Frost για σπανιότερη απόψυξη, με ποια λογική; Το παλιό μου δσυμβατικό για να πιάσει τέτοιο χιόνι ΄πεπρεπε να περάσει ένα 8μηνο τουλάχιστον. Όσο για τον θόρυβο μου είπε πως μπορεί αν υπάρχει θέμα αλλα αν δεν το ακούσει δε μπορεί κι εκείνη τη στιγμή δεν ακουγόταν.

Συγνώμη εαν συνεχίζω το νήμα, απλά για να μην ανοίγω καινούριο, γράφω εκτός του θέματος της κατανάλωσης που απ'ότι φαίνεται δεν έχει να κάνει με το ψυγείο που πήρα πρόσφατα, αλλά ασχολούμαι και με το θέμα πάγου και θορύβου.