Πάντως κάτι άλλο που με ανησυχεί πολύ μαζί με τον θόρυβο, ενώ είναι Low Frost για λιγότερο πάγο και σπανιότερη απόψυξη, έχει πιάσει ήδη μισό εκατοστό πάγο στα πλαινά της κατάψυξης και πάνω απο εναν πόντο στο επάνω μέρος. Πράγμα που με ανησυχεί διότι εαν στους δύο μήνες πιάνει έτσι τι θα κάνει μέχρι το καλοκαίρι; Κάθε 6μηνο θα θέλω απόψυξη. Είναι φυσιολογικό Το μικρό που είχα συμβατικό κι εκείνο, για να σχηματιστεί πάγος έπρεπε να περάσει πάνω απο 6μηνο για να αρχίσει να πιάνει...
ΕΠίσης θα ήθελα αν μπορούσες να μου απαντήσεις και στο εξής. Το ότι δουλεύει όλη μέρα το μοτέρ ανα μισάωρο βρέξει χιονίσει ακόμη και αν για πολλές ώρες δεν ανοίξω το ψυγείο είναι φυσιολογικό;
Εγώ θα πάρω στη Bosch να μου στείλουν τεχνικό, τα 35€ της επίσκεψης είναι το θέμα πως τα δίνουμε μετά εαν δεν διαπιστώσει πρόβλημα (το πιο πιθανό). Χαμένα λεφτά. Μπορώ να κάνω εγώ κάτι μόνος μου για να διαπιστώσω εαν υπάρχει πρόβλημα να δω τι μπουκώνει και να αποφύγω την ταλαιπωρία του μάστορα;
ΥΓ. Ο ηλεκτρολόγος πάλι με έστησε. Έχει λέει πολύ δουλειά. Αναμένουμε λοιπόν σχετικά με το θέμα της κατανάλωσης.

Απάντηση με παράθεση