Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν αυτόν τον θόρυβο δεν τον άκουγες π.χ. στον 1ο μήνα και τον ακούς τώρα να πάρεις τηλέφωνο τα σαίνια της Bosch (Επαναλαμβάνω η Bosch ουδεμία σχέση έχει τώρα με την παλιότερη εποχή) και μια που είναι στην εγγύηση να έρθουν να σου πουν μια γνώμη. Στην θέση σου θα έκανα αμπερομέτρηση στο ψυγείο για αρχή και για διαρροή. Μπορεί να είναι οτιδήποτε όπως λες για πλακέτα κτλ μπορεί να είναι και διαρροή στα νερά της αποχέτευσης της λεκάνης που είναι πάνω στο μοτέρ να έχει τρυπήσει κτλ. μπορεί και το ίδιο το μοτέρ . Κακή γείωση
Διάλεξα συμβατικό για να μην κάνει θόρυβο και το μετάνιωσα, τουλάχιστον να έπαιρνα no-frost αφού και τώρα ακούγεται. Θα φώναζα τεχνικό αλλά εαν δεν διαπιστωθεί κάποια βλάβη και μου πει είναι φυσιολογικό θα πρέπει να τον πληρώσω, ρώτησα και μου είπαν. Ο θόρυβος ακούγεται απο το μοτέρ πίσω και ακούγεται σαν τον ήχο του κομπρεσέρ αλλά μικρότερος σε ένταση εννοείται. Τον τελευταίο καιρό ακούγεται πολύ πιο έντονα. Πάντως έχω ακούσει περιστατικά με τα σαίνια της Bosch όπως λες, που ενώ είχε πρόβλημα το ψυγείο τους έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό και όταν φώναζαν ψυκτικό απ'έξω τους έβρισκε το πρόβλημα... Τσάμπα τον κόπο, και πρόβλημα να έχει κάτι μου λέει πως δεν θα το αναγνωρίζουν.

Κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω, εαν δεν το ανοίγω καθόλου πως ανεβαίνειι η θερμοκρασία και ξαναλειτουργεί βρέξει χιονίσει ανα μισή ώρα; Μισή ώρα δουλεύει φουλ το μοτερ μισή σταματάει... Όλη μέρα το ίδιο λες και έχει χρονοδιακόπτη. Μπορεί να έχω ώρες να το ανοίξω, ή να λείπω όλη μέρα απο το σπίτι και μόλις γυρνάω να το ακούω παλι να κάνει θόρυβο.