Δεν μας είπες και τι ψυγείο είναι? μήπως από εκείνες τις ντουλάπες με 3 πόρτες?Λοιπόν έκανα μέτρηση απο χθες το μεσημέρι ένα 24ωρο, όλα κλειστά, μόνο ψυγείο μου βγάζει 10 κιλοβατόρες 24ωρο που σημαίνει 1200 κιλοβατόρες το τετράμηνο ΜΟΝΟ απο το ψυγείο.
και τι εννοείς ακριβώς με το παρακάτω
Δηλαδή ? τι ελάττωμα ?Μου φαίνεται αδιανόητο ένα ψυγείο να καίει τόσο έστω και ελαττωματικό.
ούτε τα επαγγελματικά δεν θέλουν τόσο
Μπορεί να έχει πρόβλημα στη ψύξη και να δουλεύει συνέχεια για να παράγει αυτό το λίγο που ψύχει.
Μπορεί να έχουν ελάττωμα τα λάστιχα και να χάνει τη ψύξη
Γράψε τι μοντέλο είναι γιατί το δικό μου μια φορά που είχε μείνει ελάχιστα η πόρτα ανοικτή έβαλε μπροστά το συναγερμό και έβγαλε κωδικούς τι δεν πήγαινε καλά
+Bosch KGV36VL32S A++ 309 lt Χωρητικότητα. Ένα απλό καθημερινό οικιακό ψυγείο. Δεν είναι no frost.
Είναι καινούριο 2 μηνών.
Ελάττωμα εννοώ κάποιο θέμα του θερμοστάτη ή απο τη μάνα του που λένε να βγήκε ελαττωματικό και να καίει συνεχώς.
Κάλεσα ηλεκτρολόγο θα έρθει αύριο με συσκευή μέτρησης να δει τι συμβαίνει στο σπίτι.
Θα δοκιμάσω σήμερα να τα κλείσω όλα και να αφήσω τον γενικό ανοιχτό μήπως και φανεί κάτι. Χθες δεν μπόρεσα λόγω χρόνου.
εδώ γράφει μέση Ετήσια κατανάλωση (Kwh) : 227
http://www.electrofox.gr/index.php?t...26actv%3Dprice
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!