Ναι σαν ενισχυτής χωριστός.Οι αλλαγές στην πλακέτα ελπίζω να είναι κάτι το εφικτό,να μην χρειαστεί να φτιάξω δηλαδή άλλο κύκλωμα απ'την αρχή.
Το κύκλωμα mute δεν πρέπει να βρίσκεται στη άλλη τη μεγάλη πλακέτα;Στη μικρή έχει τον κονέκτορα με το καλώδιο.Αν είναι έτσι τότε δεν πρέπει να επηρεάζει ας είναι γειωμένο αφού η μικρή πλακέτα έχει αποσυνδεθεί απ'τη μεγάλη.
Περίμενα πότε κάποιος θα το αναφέρει.Εδώ έχω μεγάλο θέμα ,δεν έχω τη σωστή τροφοδοσία.Στην πλακέτα γράφει 30 βολτ και γείωση.Δεν βλέπω να είναι συμμετρική.Δοκίμασα ότι έχω,η μεγαλύτερη είκοσι βολτ,2 αμπέρ.Επίσης δοκίμασα 2 τροφοδοτικά σε σειρά για να φτάσω τα 30 βολτ.Όχι οι καλύτερες λύσεις.Αλλά πάλι δεν μου κάθεται καλά η τόσο χαμηλή ένταση.Σίγουρα η τροφοδοσία πρέπει να επηρεάζει σημαντικά αλλά όχι σε τέτοιο μεγάλο βαθμό.
Επιπλέον παρατήρησα ότι αυτό το πρόβλημα είναι κοινότατο σε αγορασμένα μικρά ηχεία και woofer με εσωτερικό ενισχυτή .Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χρήσης ενώ παίζουν,δεν μπορούν να ανεβάσουν ένταση.
Κι εδώ έχω θέμα.Δεν είμαι σίγουρος αν τα ελέγχω σωστά.Πρέπει να τα ξεκολλήσω για να γίνει σωστή μέτρηση;Πώς ακριβώς τα μετράω σωστά;
Απ'το κομπιούτερ.
Πάντως η αλλαγή των μικρών πυκνωτών καθάρισε κάπως τον ήχο αν και δεν επηρέασε την ένταση.





Απάντηση με παράθεση