Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ελευσίνα

Προεπιλογή

Τελος διαδικασιας...Ελεχθηκε οπτικα η πλακετα χωρις να διαπιστωθει οτιδηποτε και στη συνεχεια βγηκε ο πιεσοστατης ελεγχηκε ,
    καθαριστηκε (Ειχε κομματια απο αλατα) και τοποθετηθηκε ξανα στη θεση του.Τεθηκε το πλυντηριο σε λειτουργια και δουλεψε κανονικα.Εγινε δοκιμη και σε αλλα προγραμματα με τα ιδια αποτελεσματα.Η βλαβη προηλθε απο τον πιεσοστατη που ειχε πιασει αλατα. Θελω στο σημειο αυτο να ευχαριστησω απο βαθους καρδιας τους Φιλιππο(filman),Κωστα (Diony),Αβρααμ (Duvdev) και ΚΥΡΙΩΣ τον Πετρο (Κυριακιδης), που με τις γνωσεις και τις οδηγιες τους με βοηθησαν αφανταστα. Ευχομαι καλα χριστουγεννα και ο νεος χρονος να φερει σε ολους σας χαρα και ευτυχια. Φιλικα , Γιωργος

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Εύχομαι να μη σου ξαναπαρουσιάσει τίποτε , παρόλα αυτά κάτι δεν μου δένει εδώ πέρα, μπορεί μεν αν δεν κάνει επαναφορά ο πιεσοστάτης από βούλωμα (επαφή 11-12) να μη στύβει ,αλλά στη διάρκεια της θέρμανσης εφόσον ζέστανε επαφή (11-14) , έπρεπε να γυρίζει στις λίγες στροφές ο κινητήρας , πριν το λύσεις εννοώ.
    Και επίσης η επαφή 11-12 δίνει την εντολή για γέμισμα νερό της κυρίως πλύσης (χαμηλή στάθμη) τέλος πάντων αφού δουλεύει τέλος καλό όλα καλά
    Χρόνια πολλά και καλές γιορτές

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 25-12-14 στις 12:08
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ελευσίνα

Προεπιλογή

Και σε εμενα φαινεται λιγο περιεργο (αν και δεν ειμαι σχετικος με το επαγγαλμα) αλλα δεν εχω αλλη εξηγηση.Παντως τωρα δουλευει σαν καινουργιο και παρα την ηλικια του πλενει τελεια. Ευχομαι και παλι καλες γιορτες.

Μέλος
    Όνομα
    Πάρις
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή SIEMENS SIWAMAT 3101 ΠΡΟΒΛΗΜΝΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ

Ιδιο πλυντήριο το μοτέρ δουλεύει στην πρόπλυση,κυρίως πλύση στις χαμηλές στροφές γλήγορα (δεξιά-αριστερά, παύση, ξανά δεξιά-αριστερά) κανονικά δηλαδή αλλά σε γλήγορες στροφές ...! Μήπως κάηκε η περιέληξη, μήπως το ρελέ ή κάτι στην πλακέτα (ελέγχηκε έναι καλή). Παρατήρησα μονο απο την φωτογ. ότι στο πλυντήριο που βλέπω εγώ η φύσα η μπλέ στην πλακέτα είναι στα αριστερά.!
    Ευχαριστώ
    Πάρις

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Η ταχογενητρια στο μοτερ μπορει να ειναι καμενη η το μαγνητακι της ταχογενητριας μπορει να ειναι σπασμενο-φαγωμενο-χαλαρο.
    Την πλακετα πως την ελεγξες?Εισαι ηλεκτρονικος η την πηγες σε ηλεκτρονικο?

6. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον tipos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

diony (04-04-17), FILMAN (04-04-17)

Το avatar του χρήστη pourpou
    Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    λαμια

Προεπιλογή

εγω θα ξανακοιταγα στην πλακετα το εξαρτημα που εχω στον κυκλο το οποιο ελεγχει τις στροφες του μοτερ
    DSC_0019.jpg

8. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον pourpou για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (04-04-17)

Μέλος
    Όνομα
    Πάρις
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλησπέρα.
    Το πλυντήριο έχανε νερά απο την ηλεκτρομαγνητική του νερου. Το άνοιξα το καθάρισα δεν έσταζε αλλά μάλλον κάηκε και θα αλαχθή.
    Είπα να βάλω μπρός το πλυντήριο (αφού πρώτα το άφησα να στραγγίσουν ότι νερά είχε πετάξει γύρω και κάτω). Μετά απο τρείς μέρες φύσηξα με το σεσουαρ καλώδια, πλακέτα (γιατί είναι στο επάνω μέρος του πλυντηριου και τυχόν έμεινε υγρασία), φύσα του μοτερ και το μοτέρ για υγρασίες. Έβαλα νερό στην πρόπλυση γιατί το άλλο δεν δουλεύει και έκλεισα την βάνα μέχρι να σταματήσει να δουλεύει το πηνίο. Ξεκίνησε να δουλεύει όπως σας είπα δεξιά - αριστερά αλλά γλήγορα.
    Σάκη την πλακέτα την έλεγχα απο καμιά κρύα κόλληση, κομμένη (φλέβα) γραμμή απο κάτω, το θυρίστορ ή τριακ, δεν είχα πολύμετρο μαζί μου να το μετρήσω. Το περίεργο είναι οτι η φύσα στον κύκλο (φωτο) σε μενα είναι αριστερά!!, μπλέ κύκλος, πράσινος κύκλος πηνία νερού.
    Ευχαριστώ

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-25, 19:10
  2. [Άλλη] BRANDT BB40 ΔΕΝ ΣΤΙΒΕΙ - ΜΥΡΙΖΕΙ!!
    από pyrovo στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-02-18, 22:41
  3. [Candy] δε στιβει ο καδος
    από vaggelis112 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-14, 21:21
  4. [Siemens] siwamat c8
    από george6680 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-14, 21:26
  5. [Siemens] Siwamat C8