λοιπον το πληντηριο εχει πρωτη αγορα το 2002 απο τοτε εχει ξεκινησει καθημερινη χρηση σχεδον απο το 2009 >>> το προβλημα που παρουσιαζει ειναι οτι ενω αντλει κανονικα το νερο ξαφνικα αναβοσβεινει το spulen....
και ξαναβγαζει εξω το νερο και χωρις να κανει τιποτα αλλο εμφανειζει την ενδειξει ende(τελος).....ηρθε τεχνικος και μετα απο μια πρωτη ματια ειπε μαλλον πλακετα και με παραπεμπει στην milie......(φαρμακειο)........
μετα απο ενα δικο μου μινι ελεχγο στην πλακετα παρατηρησα μια καμενη ασφαλεια η οποια οδηγει ενα εξαρτημα που ονομαζεται (συμφωνα με την μιλε) πηνιο στραγκαλισμου.......
αλαζω την ασφαλεια μηπως ολλα επανελθουν κανονικα..... αλλα μου την ξανα καιει.......
ξανα αλαζω την ασφαλεια αλλα αυτην τη φορα αποσυνδεω το πηνιο απο την φυσσα της πλακετας ......
βαζω σε λειτουργεια το πληντηριο κανει ακριβως τα ιδια!!!!@@@ αλλα στην πλακετα η ασφαλεια αυτη την φορα δεν επαθε τιποτα
ΕΡΩΤΗΣΗ μπορει για ολα αυτα να φταιει το πηνιο φιλτρο ρευματος???? ειναι 3Α250V!!!!
πως μπορω να ελενξω το πηνιο ????? (σε μετρηση μου ωμικα ειναι 0.5ω)
Υ,Γ
το πηνιο εχει νορμαλ τιμη 30 Ε απο μιλε αλλα δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο και θελει 20 μερες να ερθει ελλαδα
σασ εχει συμβει κατι παρομοιο ??????ευχαριστω!!!!!!