Είναι δυνατόν να έχει φύγει εκτός του θαλάμου του κάδου αφού δεν λειτούργησε το πλυντήριο;
Είναι δυνατόν να έχει φύγει εκτός του θαλάμου του κάδου αφού δεν λειτούργησε το πλυντήριο;
Ρε μπας και έγινε κανένα "θαύμα" και εξαφανίστηκε το σταυρουδάκι?Τι να πω μπορεί να μην το είδες . Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία και υπέδειξε που ακριβώς έπεσε το αντικείμενο , σίγουρα έπεσε μέσα στον κάδο? (τι εννοείς κατρακύλησε στο πλάι στο κάτω μέρος πίσω από τον κάδο) μπορεί εμείς να μην καταλάβαμε.
Το πλυντήριο είναι άνω φόρτωσης και γύρω από τον κάδο υπάρχει ένα μικρό κενό στο πάνω μέρος μεταξύ του κάδου και του πλαστικού. Έπεσε της μητέρα μου χωρις να δει που ακριβώς πήγε άλλά το άκουσε να κατρακυλάει. Υποθέτουμε ότι πέρασε έξω από τον κάδο και έφτασε στον πάτο από την μπροστινή μεριά. Έριξα λίγο νερό με ένα μπουκάλι μήπως έχει σκαλώσει κάπου στα τοιχώματα αλλά τίποτα. Αυτο το άνοιγμα στο κάτω μέρος του κάδου δεν είναι και τόσο μεγάλο που να μου επιτρέπει να δω καλά. Αν είναι σε κάποια γωνία σκαλωμένο δεν θα φανεί
τα περισσότερα brandt έχουν φίλτρο το οποίο ανοίγει από το καπάκι που απελευθέρωσες μέσα στον κάδο ,στο κάτω μέρος θα δεις ένα τετράγωνο πλαστικό , διάβασε τις οδηγίες πως βγαίνει πιθανό εκεί θα βρεις το σταυρό αν βλέπεις κάτω αυτό από την εικόνα που έχω το μαύρο μέρος είναι από επάνω και οι 2 τρύπες είναι για να το τραβήξεις προς τα επάνω
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 27-09-14 στις 17:11
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
ούτε στο φίλτρο τίποτα. Από τις τρύπες του φίλτρου δεν χωράει να περάσει για να φύγει προς την αποχέτευση. Άρα θα δοκιμάσω να τρέξω κάποιο πρόγραμμα και θα ξαναελέγξω το φίλτρο.
update. Τελικά έτρεξα ένα πρόγραμμα πλυσίματος και στο τέλος βρέθηκε το σταυρουδάκι μέσα στο φίλτρο. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια.
Πρώτος
άξιζε τον κόπο που ασχολήθηκες , απλά επανατοποθέτησε κανονικά το φίλτρο και το πορτάκι του τυμπάνου
![]()
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!