Υπάρχει περίπτωση να είναι πατημένο κάποιο κουμπί για <ΔΙΑΚΟΠΗ ΞΕΒΓΑΛΜΑΤΟΣ > ?
Δεν έχω τις οδηγίες χρήσης του συγκεκριμένου μοντέλου
Υπάρχει περίπτωση να είναι πατημένο κάποιο κουμπί για <ΔΙΑΚΟΠΗ ΞΕΒΓΑΛΜΑΤΟΣ > ?
Δεν έχω τις οδηγίες χρήσης του συγκεκριμένου μοντέλου
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
καλήμερα κώστα την παρασκευή θα πάω στο σπίτη στο χωριό και θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο κουμπί. υπάρχει περίπτωση να είναι πατημένο ή και βραχυκυκλωμένο; ευχαριστώ.
Αν είναι διακόπτης πατητός μέσα-έξω μπορεί , αν είναι απλό μπουτόν με επαναφορά λίγο πιο δύσκολο
Δεν ξέρω αν φταίει αυτό που σου έγραψα ,βρες και το βιβλίο με τις οδηγίες και κοίταξε μήπως είναι και τίποτε άλλο
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Ναι είναι και αυτό που σου λέει ο diony (κάποιο κουμπί πατημένο για ακύρωση στυψίματος)καλήμερα κώστα την παρασκευή θα πάω στο σπίτη στο χωριό και θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο κουμπί. υπάρχει περίπτωση να είναι πατημένο ή και βραχυκυκλωμένο; ευχαριστώ.
Δεν είναι δικό σου το πλυντήριο? άλλος το δουλεύει? (αν ναι ρώτα τον αν ανέκαθεν στο ίδιο πρόγραμμα πήγαινε κατευθείαν στο στύψιμο εξ αρχής και αν τελικά πάτησε κάποια κουμπιά πέραν του συνηθισμένου).
Κάνε και ένα καθάρισμα στο φίλτρο αντλίας για σκουπίδια.
Και υπόψιν μερικά πλυντήρια (δεν ξέρω για το Aeg ) έχουν 2 διαφορετικά προγράμματα που είναι πάλι για λευκά ... δηλαδή "λευκά 1 " πρόγραμμα (με στύψιμο) και "λευκά2" άλλο πρόγραμμα (που το επιλέγεις πάλι από το κουμπί του προγράμματος ) αλλά αυτό το "λευκά 2" από κατασκευής δεν περιλαμβάνει στύψιμο. (αν επέλεξε από αφηρημάδα δηλαδή το "λευκά2" σαν πρόγραμμα δεν είναι βλάβη)
καλησπέρα σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Το πλυντήριο το δούλευε η πεθερά μου και η γυναίκα μου στο πατρικό της στο χωριό. το πλυντήριο έχει 2 προγράμματα στα λευκά το ένα με πρόπλυση και το άλλο χωρίς πρόπλυση και τα 2 προγράμματα έχουν στύψιμο και δούλευαν κάποτε κανονικά.Την παρασκευή θα κοιτάξω τα κουμπιά το φίλτρο της αντλίας και τα 2 προγράμματα.Υπάρχει και κάτι άλλο να προσέξω;
Καλήμερα . Διακόπτης πατητός, αντλία αποστράγγισης , σωλήνα νερού αποστράγγισης ,φίλτρο όλα καλά. Το SCHLEUDERN/ΣΤΥΨΙΜΟ Δεν δούλεψε σε κανένα πρόγραμμα. Το SCHONSCHLEUDERN/ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΤΥΨΙΜΟ δούλεψε μόνο μια φορά. Το χειροκίνητο στροφόμετρο υπάρχει περίπτωση να κολάει η στο ηλεκτρικό μοτέρ η εντολή για γρήγορο γύρισμα: Το τελευταίο και το πιο σοβαρά που παρατήρησα σαν να κολάει ο μηχανικός διακόπτης προγράμματος υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση, το κόλλημα με το πρόβλημα του στυψίματος.
Σε ποιο σημείο κολλάει (λίγο πριν το στύψιμο?) πάντα στο ίδιο σημείο?Το τελευταίο και το πιο σοβαρά που παρατήρησα σαν να κολάει ο μηχανικός διακόπτης προγράμματος υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση, το κόλλημα με το πρόβλημα του στυψίματος