Εγώ ποιον πρέπει να φωνάξω για να μπορέσει να το φτιάξει? Γιατί ήρθε ένας ηλεκτρολόγος και πράμα δεν έκανε.
Εγώ ποιον πρέπει να φωνάξω για να μπορέσει να το φτιάξει? Γιατί ήρθε ένας ηλεκτρολόγος και πράμα δεν έκανε.
Το service για τα συγκεκριμένα μοντέλα (Gorenjie / korting/ Zanussi) αυτοί θα έχουν και την υποστήριξη
και εχω θεμα με τις επαφες της του φουρνου της κουζινας korting καηκαν οι ακραδεκτες της φυσας 3 μαζεμενοι
και δε ξερω πως πανε τα καλωδια με τα χρωματα στο διακοπτη διανομεα
model khs689w
serial no 62130111
εχει 3 ασπρα καλωδια 2 χοντρα ασπρα 1 ψιλο 2 μαυρα χοντρο ψιλο 1 κοκκινο 1 μπλε
τι ειναι τα ασπρα καλωδια
τι ειναι το κοκκινο
τι ειναι το μπλε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgas77 : 14-10-17 στις 16:19
καποια βοηθεια
Με βάση την φωτογραφία στο #13 , από ποια πλευρά είναι αυτά τα 3 καλώδια που λες ότι υπάρχει μπέρδεμα . Στην πράσινη ή στην κόκκινη φισέτα ?
http://www.eaparts.gr/content.aspx?I...=1#prettyPhoto
θα προτιμούσαμε αυτά τα 3 μπερδεμένα καλώδια να βρίσκονται από την κόκκινη πλευρά (που όπως φαίνονται από τις φωτογραφίες του παραπάνω link η πράσινη πλευρά είναι η είσοδοι ρεύματος με τις σχετικές γέφυρες , και άρα λογικά η κόκκινη πλευρά είναι οι έξοδοι προς τροφοδοσία διάφορων καταναλώσεων π.χ. άνω αντίσταση / κάτω αντίσταση κτλ ).
Αν είναι το μπέρδεμα από την κόκκινη πλευρά (των 3 καλώδιων ) τότε βρίσκεις αυτά τα 3 καλώδια τι τροφοδοτούν.
Και με την βοήθεια του κουμπιού του διακόπτη επιλογέα που περιέχει μπροστά του τα σύμβολα του τι πρέπει να λειτουργεί σε κάθε θέση , θα βρεις και την θέση για το κάθε ένα από τα 3 καλώδια .
στην πρασινη μερια ειναι
ειναι ομως σωστο σημαδι ανεμιστηρας και γριλλ δε παιρνει κατευθειαν ο ανεμηστρας μονο οταν
γυρισω το κουμπι του θερμοστατη παιρνει μπρος