Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Papas00zas Εμφάνιση μηνυμάτων
Sparks σε τι? Αυτό δείχνει πρόβλημα-όπως και το ότι στον απομαγνητισμό σου κάνει τα ίδια.Για τη δεύτερη περίπτωση εχει σχέση το θερμίστορ. Για το σπινθηρισμό πες μας από πού τον βγάζει-μάλλον εκεί ειναι το πρόβλημα. Δοκίμασε επίσης να απομαγνητήσεις την οθόνη χωρίς το θερμίστορ.Λογικά η ασφάλεια θα καεί στο σπινθηρισμό,ενώ τσο degauss θα δουλέψει.
Δεν βγάζει σπινθηρισμό. Το διάβασα από γαλλικό forum για να δω γιατί καίγεται στις συγκεκριμένες οθόνες το icp. Επίσης καίγεται από "input spikes" και "problem at 12V line overcurrent " όπως έγραφε αλλά δεν μπορώ να βρω πάλι το forum. Eγώ έχω κανονικά όμως τα 12V στην έξοδο.

Θα πάρω να αλλάξω το θερμίστορ, line filter και degauss coil (l501,l502,th501), θα κάνω recap και θέλω να ρωτήσω και για μια δίοδο γράφει επάνω 1Ε6F, έτσι θα την ζητήσω;

O κεραμικός που έχω σημειώσει στην φωτό που δείχνει πως έχει συνέχεια. Είναι 15ΝF/2KV. Είναι λογικό να έχω συνέχεια σε κεραμεικό πυκνωτή στο κύκλωμα;

Θα προσπαθήσω αφού αλλάξω αυτά να κατατοπίσω περισότερο με μετρήσεις και εξαρτήματα και να τα δείχνω εδώ με το σχέδιο.