Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 38

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vp74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην περίπτωσή σου όμως το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Είναι στην επαφή της πλακέτας του panel σου με το μεταλικό περίβλημά του.
    vp74 βρίσκω πολύ γελοία την εξήγιση που δίνεις και απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται (φιλικά πάντα)
    Επίσης φίλτατε Νίκο καλό θα ήταν αν δεν γνωρίζεις να μην trollάρεις ανελέητα όπως και στο προηγούμενο post άλλης τηλεόρασης για ccfl ώστε να καταλήξεις στο κλασσικό "please contact samsung service".

Καλό απόγευμα.
    στο προηγούμενο ποστ με τις λάμπες αποδείχτικε περίτρανα ότι έλεγες αννοησίες όταν ο φίλος μας σου απάντησε ότι δεν δούλεψε τίποτα από αυτά που του είπες σε αντίθεση με τίς δικές μου οδηγίες

το ότι σαν administrator καμουφλάρεσε πίσω από το vp74 και ένα σωρό άλλα και παριστάνεις τον βελιγκέκα του σάιτ το γράφω ξέρεις που καλλίτερα να νην σου πω
    φιλικά και περαστικά

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από UV. Εμφάνιση μηνυμάτων
    vp74 βρίσκω πολύ γελοία την εξήγιση που δίνεις και απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται (φιλικά πάντα)

στο προηγούμενο ποστ με τις λάμπες αποδείχτικε περίτρανα ότι έλεγες αννοησίες όταν ο φίλος μας σου απάντησε ότι δεν δούλεψε τίποτα από αυτά που του είπες σε αντίθεση με τίς δικές μου οδηγίες

το ότι σαν administrator καμουφλάρεσε πίσω από το vp74 και ένα σωρό άλλα και παριστάνεις τον βελιγκέκα του σάιτ το γράφω ξέρεις που καλλίτερα να νην σου πω
    φιλικά και περαστικά

O Θανάσης απλά δεν ήθελε να διαχωρίσει το βύσμα των ccfl για να δοκιμάσει τις λάμπες του στο τροφοδοτικό μου το οποίο δεν είχε ενιαίο βύσμα όπως στο δικό του panel και δεν μένει Αθήνα

και δεύτερον αν ήμουν administrator (υπάρχουν εδώ μέσα παιδιά που με γνωρίζουν από άλλα sites με το ίδιο ψευδώνυμο) θα ζητούσα τουλάχιστον ένα χαρτί ηλεκτρονικού ραδιοφωνίας τηλεόρασης πριν γίνει εγγραφή μέλους για να μπορεί να δίνει τις οδηγίες.

Αυτό που δεν δείχνει να καταλαβαίνεις είναι το βασικό.
    + και -. Όταν ενωθούν ή θα κάνει μπαμ ή δεν θα δουλεύει όπως πρέπει.

Όλα τα άλλα φίλε μου είναι αερολογίες. Απλά σε άφησα να δω πως από ένα σχέδιο σε ένα service manual το οποίο δεν μπόρεσες να βρεις και στο έδωσα στο πιάτο θα έκανες υποδειξη σε κάποιον ο οποίος κουνάει την t-con και την χτυπάει μήπως του μιλήσει και του πει που είναι το πρόβλημα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

O Θανάσης απλά δεν ήθελε να διαχωρίσει το βύσμα των ccfl για να δοκιμάσει τις λάμπες του στο τροφοδοτικό μου το οποίο δεν είχε ενιαίο βύσμα όπως στο δικό του panel και δεν μένει Αθήνα
    Τώρα αυτό το θεωρείς απάντηση; σου είπα συνκεκριμένα ότι του είπες δεν ήταν σωστό και απαντάς δεν μένει Αθήνα
    (από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια) το ξέρεις;

Αυτό που δεν δείχνει να καταλαβαίνεις είναι το βασικό.
    + και -. Όταν ενωθούν ή θα κάνει μπαμ ή δεν θα δουλεύει όπως πρέπει.
    Τα βασικά σε σένα να τα πεις όχι σε μένα και το τι περγαμινές έχεις φαίνεται από αυτά που γράφεις

Όλα τα άλλα φίλε μου είναι αερολογίες. Απλά σε άφησα να δω πως από ένα σχέδιο σε ένα service manual το οποίο δεν μπόρεσες να βρεις και στο έδωσα στο πιάτο θα έκανες υποδειξη σε κάποιον ο οποίος κουνάει την t-con και την χτυπάει μήπως του μιλήσει και του πει που είναι το πρόβλημα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
    Αυτά είναι δικές σου οδηγίες που αναπαράγεις σαν troll
    Πως κατάλαβες ότι εγώ δεν μπορώ νατην φτιάξω; δεν κάνω τηλεπισκευή ο Θωδορής καλείται να την φτιάξει και ξέρω ότι δεν θα μπορέσει όχι εγώ

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Επίσης δεν θεωρώ γελοίες τις υποδείξεις σου, αντιθέτως συμφώνησα με αρκετές ασχέτως αν γνώριζα πως δεν θα μπορούσες να βρεις την βλάβη με μετρήσεις. Το ότι δεν επέμεινα ήταν για αυτό τον λόγο και την αντιδρασή σου καθώς έχω διαβάει και άλλα posts σου. Προσπαθώ όπως και εσύ πιστεύω να βοηθήσεις κάποιον με τις γνώσεις σου και έλεος!!! δεν είμαι administrator. Καμμιά φωτογραφία από την mainboard μπορούμε να έχουμε διότι (έχω διαβάσει) πως υπάρχουν και 2 ολοκληρωμένα στην mainboard που χρειάζονται ψύξη και έχουν έλλειψη από hot glue. Αν υπάρχει μια φωτό ας συνεχίσουμε στο πρόβλημα καθώς με ενδιαφέρει κ εμένα.

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Έχεις σοβαρό πρόβλημα με το θέμα troll. Ειλικρινά τώρα... Μπορούμε να συνεχίσουμε;

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

και αλήθεια πιστεύεις ότι δεν βρήκα το service manual θες να το σχολιάσω και αυτό;
    έχω πει σε παλιώτερο ποστ μου ότι όποιος έχει φωτό και manual πέρνει πιο άμεσα απαντήσεις δεν θα ψάχνω εγώ
    απλά πράγματα αλλά που να τα καταλάβεις εσύ ο επιστήμονας

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση troll:

"Η επισκευή είναι καλλίτερα να γίνει μεθοδικά (πιο δύσκολος) και όχι με την μέθοδο των απείρων δοκιμών και με σκάτζες
    πρoτείνω
    1. βρίσκεις το service manual και το ανεβάζεις εδώ
    2. κάνεις μετρήσεις που θα σου πω"

Καλά μην ψάχνεις. Έτσι κ αλλιώς δεν έδωσες καμμιά απάντηση στο thread και στο πρόβλημα πριν από τις troll απαντήσεις μου και των άλλων που προσπάθησαν να βοηθήσουν χωρίς sm. Το βρήκαμε, στο ανεβάσαμε, το είδες, έφαγες τα μούτρα σου και μας τη λες. Τράβα στο Μανωλόπουλο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 18-02-14 στις 22:14

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Σάμος

Προεπιλογή

Ναι οι πυκνωτές ηταν άσχετοι με την βλάβη της οθόνης αλλά με το οτι αργούσε να ανοίξει! Αυτά που σας λέω μου τα είπαν απο το μοναδικό επίσημο Samsung service που έχουμε εδώ!

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Σάμος

Προεπιλογή

Επίσης άλλη μια troll παραπληροφόρηση για να μην παιδεύεστε άδικα:

Η samsung δεν αλλάζει panel ούτε t-con είτε σε εγγύηση είτε εκτός, καθώς υποστηρίζει ότι η βλάβες προέρχονται από την εταιρεία που έκανε την καλωδίωση και όχι από αστοχία panel που δεν έκανε την σωστή μόνωση με διαχωριστικά από τα σασί του panel. Κάτι το οποίο δεν ισχύει σε τηλεοράσεις LG των οποίων τα panel χαλάνε μετά την εγγυήση τους λόγω αστοχίας κόλλησης των ταινιών προς το panel.

Επίσης φίλτατε Νίκο καλό θα ήταν αν δεν γνωρίζεις να μην trollάρεις ανελέητα όπως και στο προηγούμενο post άλλης τηλεόρασης για ccfl ώστε να καταλήξεις στο κλασσικό "please contact samsung service".

Καλό απόγευμα.
    Εσυ δηλαδή τι μου προτείνεις να κάνω?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Σάμος

Προεπιλογή

Λοιπόν εγω μπερδεύτηκα! Τελικά τι κάνω με την τηλεόραση?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] Πρόβλημα σε samsung LE32A436T1D
    από nikolaras στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-14, 21:18
  2. [Κλιματιστικό Samsung] Πρόβλημα σε κλιματιστικό samsung
    από mfandom στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-13, 07:28
  3. Samsung lcd 32'' tv πρόβλημα