Παράθεση Αρχικό μήνυμα από UV. Εμφάνιση μηνυμάτων
vp74 βρίσκω πολύ γελοία την εξήγιση που δίνεις και απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται (φιλικά πάντα)

στο προηγούμενο ποστ με τις λάμπες αποδείχτικε περίτρανα ότι έλεγες αννοησίες όταν ο φίλος μας σου απάντησε ότι δεν δούλεψε τίποτα από αυτά που του είπες σε αντίθεση με τίς δικές μου οδηγίες

το ότι σαν administrator καμουφλάρεσε πίσω από το vp74 και ένα σωρό άλλα και παριστάνεις τον βελιγκέκα του σάιτ το γράφω ξέρεις που καλλίτερα να νην σου πω
φιλικά και περαστικά

O Θανάσης απλά δεν ήθελε να διαχωρίσει το βύσμα των ccfl για να δοκιμάσει τις λάμπες του στο τροφοδοτικό μου το οποίο δεν είχε ενιαίο βύσμα όπως στο δικό του panel και δεν μένει Αθήνα

και δεύτερον αν ήμουν administrator (υπάρχουν εδώ μέσα παιδιά που με γνωρίζουν από άλλα sites με το ίδιο ψευδώνυμο) θα ζητούσα τουλάχιστον ένα χαρτί ηλεκτρονικού ραδιοφωνίας τηλεόρασης πριν γίνει εγγραφή μέλους για να μπορεί να δίνει τις οδηγίες.

Αυτό που δεν δείχνει να καταλαβαίνεις είναι το βασικό.
+ και -. Όταν ενωθούν ή θα κάνει μπαμ ή δεν θα δουλεύει όπως πρέπει.

Όλα τα άλλα φίλε μου είναι αερολογίες. Απλά σε άφησα να δω πως από ένα σχέδιο σε ένα service manual το οποίο δεν μπόρεσες να βρεις και στο έδωσα στο πιάτο θα έκανες υποδειξη σε κάποιον ο οποίος κουνάει την t-con και την χτυπάει μήπως του μιλήσει και του πει που είναι το πρόβλημα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.