Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1143

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Αυτος ο εμπορας μου ειπε να αγορασω πολλες..
    Εσενα πως σου εστειλε 1 κοματι ?

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αμύνταιο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mtzag Εμφάνιση μηνυμάτων

Δε μου είπε τίποτα του είπα ότι δε θέλω πολλά κομμάτια και μου είπε όσα θες πάρε,του είπα ένα και μου είπε οκ. Μου το έστειλε κιόλας.Δε ξέρω τι να σου πω κάνε ένα τηλέφωνο πάλι.Μήπως άλλαξε πολιτική η εταιρία.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αμύνταιο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mtzag Εμφάνιση μηνυμάτων

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο στην έξοδο του pc 410 για να συνέσεις την rfs80 τι ssr έβαλες;

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Ενα crydom 25A το οποιο το ειχα παρει παλια μεταχειρισμενο απο δημοπρασια για λιγοτερο απο 10 ευρω κανονικα κανει πολυ περισσοτερο

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Δοκίμασα χθες το πρώτο μου reball σε ένα mcp67mv chipset. Το laptop έκανε επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις και όλα έδειχναν ότι χρειαζόταν reball.
    Δοκίμασα με τον εξοπλισμό που έχω (Auyoe 852 + T-8280) και τα αποτελέσματα είναι ανάμεικτα.
    Το laptop ανοίγει πλεόν κανονικά, αλλά δεν έχω ήχο και δεν λειτουργεί το touchpad. Δοκίμασα με εξωτερικό mouse και όλα ΟΚ. Υποψιάζομαι ότι πιθανότατα να μην έγινε σωστά κάποια κόλληση ή να βραχυκυκλώνουν πουθενά τα μπαλάκια. Δεν χρειάζεται να πω πως έκανα 3 φορές την διαδικασία τοποθέτησης των solder balls μέχρι να το πετύχω (???). Την άλλη φορά ελπίζω καλύτερα...

Το avatar του χρήστη toni31
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από axel12p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δοκίμασα χθες το πρώτο μου reball σε ένα mcp67mv chipset. Το laptop έκανε επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις και όλα έδειχναν ότι χρειαζόταν reball.
    Δοκίμασα με τον εξοπλισμό που έχω (Auyoe 852 + T-8280) και τα αποτελέσματα είναι ανάμεικτα.
    Το laptop ανοίγει πλεόν κανονικά, αλλά δεν έχω ήχο και δεν λειτουργεί το touchpad. Δοκίμασα με εξωτερικό mouse και όλα ΟΚ. Υποψιάζομαι ότι πιθανότατα να μην έγινε σωστά κάποια κόλληση ή να βραχυκυκλώνουν πουθενά τα μπαλάκια. Δεν χρειάζεται να πω πως έκανα 3 φορές την διαδικασία τοποθέτησης των solder balls μέχρι να το πετύχω (???). Την άλλη φορά ελπίζω καλύτερα...

Το συγκεκριμένο chip συνήθως απαιτεί αντικατάσταση με ποιο καινούργιας έκδοσης από 2011+.
    Αυτό που μετράει όμως για σένα είναι η εμπειρία που απόκτησες.

Καλά reballing

Το avatar του χρήστη ziakosnasos
    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Ρε παιδιά εγώ έχω μια αφελή απορία τα μηχανήματα τα κάνετε απόσβεση ; Και έχει λεφτά η δουλειά αυτή ?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από toni31 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το συγκεκριμένο chip συνήθως απαιτεί αντικατάσταση με ποιο καινούργιας έκδοσης από 2011+.
    Αυτό που μετράει όμως για σένα είναι η εμπειρία που απόκτησες.

Καλά reballing
    Για την εμπειρία δεν το συζητάμε καν!

Το καλό της υπόθεσης είναι πως τελικά πέρα από την εμπειρία, πέτυχα και το reballing! Στο touchpad, δεν είχα κουμπώσει καλά την καλωδιοταινία, ενώ ο ήχος ήταν θέμα ρύθμισης. Το πόσο θα αντέξει βέβαια το reballing είναι άγνωστο, ενώ έχω πάρα πολλά ακόμη να μάθω, σε επίπεδο τεχνικής.

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω κάποιον σταθμό IR ή HA. Είμαι ανάμεσα στον Honton HT-392 (τον οποίο φαίνεται να έχουν χρησιμοποιήσει πολύ με πολύ καλά αποτελέσματα) και στο Scotle IR360 Pro V3. Πρακτικά από ότι κατάλαβα ο Scotle πλασάρετε ως πιο "αξιόπιστο" και πιστοποιημένο μηχάνημα, ενώ έχει επιπλέον την δυνατότητα να αλλάζει από HA σε IR. Η διαφορά όμως στην τιμή δεν είναι και μικρή. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία από αυτά τα μηχανήματα;

Το avatar του χρήστη toni31
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Για τον Honton την είχα ψάξει κάποια στιγμή και είχα θετική άποψη για την αγορά του.Το μηχάνημα δεν το έχω δουλέψει.
    Γενικά είμαι της σχολής hotair, αλλά είναι μεγάλη συζήτηση.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας