Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1143

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αμύνταιο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ziakosnasos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tο έχει δοκιμάσει κανένας ?Elstein RFS80

http://www.youtube.com/watch?v=AOWHKXrt3lc
    Φίλε μου για την rfs80 δεν ξέρω εγώ παρήγγειλα μία shts/4 300 w 60mm*60mm με thermocouple από Ελλάδα 83 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά και στα χαρακτηριστικά της φαίνεται να έχει 1,5 φορά καλύτερη επιφανειακή φόρτιση,φτάνει μέχρι και 67kw/τετραγωνικό.

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Liaskas774 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου για την rfs80 δεν ξέρω εγώ παρήγγειλα μία shts/4 300 w 60mm*60mm με thermocouple από Ελλάδα 83 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά και στα χαρακτηριστικά της φαίνεται να έχει 1,5 φορά καλύτερη επιφανειακή φόρτιση,φτάνει μέχρι και 67kw/τετραγωνικό.
    Απο που ? γιατι εμενα ο αντιπροσωπος ηθελε να αγορασω πολλα κομματια για να μην εχει καθολου ρισκο να του μεινει στοκ.
    Αμα ειτανε να παρω πολλα κομματια θα τα επερνα απευθειας απο τη γερμανια οχι απο τον αντιπροσωπο.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αμύνταιο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mtzag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο που ? γιατι εμενα ο αντιπροσωπος ηθελε να αγορασω πολλα κομματια για να μην εχει καθολου ρισκο να του μεινει στοκ.
    Αμα ειτανε να παρω πολλα κομματια θα τα επερνα απευθειας απο τη γερμανια οχι απο τον αντιπροσωπο.
    Από Mica.gr. Απλά για να στα στείλουν θα σου ζητήσουν επαγγελματικό Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ..Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν έχει ομοιογενής κατανομή θερμοκρασίας για να σου πω σίγουρα ότι είναι καλύτερη από rfs80.

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Αυτος ο εμπορας μου ειπε να αγορασω πολλες..
    Εσενα πως σου εστειλε 1 κοματι ?

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αμύνταιο

Προεπιλογή

Δε μου είπε τίποτα του είπα ότι δε θέλω πολλά κομμάτια και μου είπε όσα θες πάρε,του είπα ένα και μου είπε οκ. Μου το έστειλε κιόλας.Δε ξέρω τι να σου πω κάνε ένα τηλέφωνο πάλι.Μήπως άλλαξε πολιτική η εταιρία.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αμύνταιο

Προεπιλογή

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο στην έξοδο του pc 410 για να συνέσεις την rfs80 τι ssr έβαλες;

Μέλος
    Όνομα
    Μάνος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Ενα crydom 25A το οποιο το ειχα παρει παλια μεταχειρισμενο απο δημοπρασια για λιγοτερο απο 10 ευρω κανονικα κανει πολυ περισσοτερο

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Δοκίμασα χθες το πρώτο μου reball σε ένα mcp67mv chipset. Το laptop έκανε επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις και όλα έδειχναν ότι χρειαζόταν reball.
    Δοκίμασα με τον εξοπλισμό που έχω (Auyoe 852 + T-8280) και τα αποτελέσματα είναι ανάμεικτα.
    Το laptop ανοίγει πλεόν κανονικά, αλλά δεν έχω ήχο και δεν λειτουργεί το touchpad. Δοκίμασα με εξωτερικό mouse και όλα ΟΚ. Υποψιάζομαι ότι πιθανότατα να μην έγινε σωστά κάποια κόλληση ή να βραχυκυκλώνουν πουθενά τα μπαλάκια. Δεν χρειάζεται να πω πως έκανα 3 φορές την διαδικασία τοποθέτησης των solder balls μέχρι να το πετύχω (???). Την άλλη φορά ελπίζω καλύτερα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας