Αν δε με γελάνε τα γέρικα μάτια μου, βλέπω ένα πυκνωτή ετοιμόγεννο; Και μάλιστα στα 400V;
Αν δε με γελάνε τα γέρικα μάτια μου, βλέπω ένα πυκνωτή ετοιμόγεννο; Και μάλιστα στα 400V;
fotis 65 (25-01-15)
Όλοι οι πυκνωτες είναι χάλια και ένας έσκασε ο πρώτος αριστερά δίπλα στο φις αν βρεις το περιτύλιγμα του για να τον αντικαταστάσεις tmp_Screenshot_2014-01-14-23-43-531744471651.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefos1 : 15-01-14 στις 00:03
fotis 65 (25-01-15)
Στεφανε Καλημερα,καλη χρονια... τα ιδια προβληματα και εγω εχω.Που μπορουμε θα βρουμε μαστορα η καινουρια πλακετα
Καλησπερα !!!! Επειδη ετυχε να δουλευω σε αυτην την εταιρια σαν τεχνικος θα μπορουσα να βοηθησω σε οποιο προβλημα εχετε με τους διαδρομου σας και σαν επισκευη αλλα και σαν αντικατασταση ανταλακτικων με καινουργιες πλακετες που εχω σαν stock. για οποια αλλη πληροφορια θελετε μπορειτε να μου στειλετε ενα e-mail sto georgezaxos89@gmail.com
Καλησπέρα σε όλους.
Πρόκειται για τον Διάδρομο STEALTH 20
Ο διάδρομος είχε πρόβλημα και έτσι έψαξα στην πλακέτα και βρήκα ένα mosfet καμένο !!!
το έχω αντικαταστήσει και πιστεύω ότι θα δουλέψει...
Που είναι το πρόβλημα????? είχα βγάλει μια φώτο την συνδεσμολογία των καλωδίων επάνω στην πλακέτα αλά για κάποιο λόγο την έχω χάσει !!! και τώρα τι κάνουμε ??? μπορεί κάποιος να βοηθήσει???αν υπάρχει κάποια φώτο με την συνδεσμολογία θα σας είμαι υπόχρεος ( από ότι βλέπω είναι η ίδια πλακέτα με τον STEALTH 22 )
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια