Κανενας δεν εχει υποχρεωση να διατηρει ανταλλακτικα και να κανει service για κατι τοσο παλιο.
Το πιο πιθανο ειναι να ειχε κολλησει το μοτερ λογω αχρηστιας, και με την εκκινηση να κατεστρεψε την πλακετα.
Κανενας δεν εχει υποχρεωση να διατηρει ανταλλακτικα και να κανει service για κατι τοσο παλιο.
Το πιο πιθανο ειναι να ειχε κολλησει το μοτερ λογω αχρηστιας, και με την εκκινηση να κατεστρεψε την πλακετα.
κι όμως Κώστα τα lidl έχουν το καλύτερο support (Kompernass Service) που ότι και να χρειαστείς ας είναι και παλιό θα στο αντικαταστησουν η θα στο φτιάξουν χωρίς να κάνουν τον Κινέζο. Τώρα στο θέμα μας.... μετά από το μπαμ μύριζε καμένο απ'οτι μου είπε και γιαυτό υπέθεσα ότι θα κάηκε το μοτέρ. ερώτηση: 1) πλακέτα υπάρχει περίπτωση να βρει ? 2) μοτέρ άλλης εταιρίας η και μεγαλύτερο μπορεί να μπει ? thnks καλή χρονιά σε όλους.
Φώτη καλήμερα και χρονιά πολλά.
τροφοδοτικό πρέπει να έχω.το μοτέρ δεν πρέπει να είναι χαλασμένο. αν θέλεις στείλε μου μια φώτο από το τροφοδοτικο.
Tο μοτερ ειναι αρκετα δυσκολο να καει αμεσως.Ολο κιολο ενα συρμα εχει το οποιο αντεχει αρκετα και δεν καιγεται τοσο ευκολα.
Κατα πασα πιθανοτητα εχει προβλημα στο τροφοδοτικο του,ελεγξε οτι διοδους εχει στα 230 για βραχυκυκλωμα καθως και τυχον varistor τα οποια βραχυκυκλωνουν και καινε την ασφαλεια της πλακετας.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
fotis 65 (05-01-14)
Από μια κοντινή φωτο ...κάτι με την πλακέτα βλέπω να έχει προβλημα..... η μου φαίνεται ??
http://img36.imageshack.us/img36/5642/hdc0.JPG
Eκεινο το μαυρο στην πισω μερια ειναι η γεφυρα η μου φαινεται;Ειναι και διπλα στον μεγαλο πυκνωτη οποτε μαλλον αυτο ειναι.
Μετρησε την για βραχυκυκλωμα.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε