Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 90

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Κοιτα να δεις εχουμε ακριβως τις ιδιες ενδειξεις δεν γινετε να μην σου δουλευει,τσεκαρε τα παντα,την συνδεση των μπαταριων με την κονσολα αν ακουμπανε καλα, τα παντα.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οι μπαταριες κομπλε, ολα κομπλε, ενα μονο με μπερδεψε...γιατι ειπες να μην βραχυκυκλωσω την ασφαλεια? Αφου ειναι καμμενη λογικα δεν πρεπει να βραχυκυκλωθει? Εκτος αν γι αυτο μου ειπες να συνδεσω το + στο 1. Να την βραχυκυκλωσω μονιμα αν ειναι (αυριο φυσικα) η να την αφησω ετσι?

Αυριο, πρωτα ο Θεος θα το ξαναπιασω γιατι τωρα κουτουλαω και ειμαι...επικινδυνος
    Thanks που εμεινες μεχρι τοσο αργα και γενικα για ολα...κι εσυ κι ο Ιωαννης με εχετε σκλαβωσει!!

edit: Μηπως η "διαφορα" μας ειναι το οτι ο διακοπτης μου εχει ζημια εσωτερικα? Γιατι ετσι γυρναμε παλι στα ιδια, πρεπει να βρω ποια Pins να ενωσω με ποια η γενικως να βρω πως δουλευει ο διακοπτης ωστε να τον παρακαμψω με αλλον.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gazp : 26-10-13 στις 00:59

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Την ειχες δεν την ειχες βραχυκυκλωμενη το ιδιο πραγμα ηταν απλα στο ειπα για να σου γινει πιο ευκολα η συνδεση.Μην την βραχυκυκλωσης ακομα.
    Πιστευω πως αυτο που εχεις εχει το ιδιο προβλημα με το δικο μου gb τωρα γιατι δεν δουλεψαν τα γεφυρωματα στο δικο σου και στο δικο μου δουλευουν
    δεν μπορω να καταλαβω.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Eιδα οτι παιρνεις περιπου 4-4.5V στις μετρησεις, ενω εγω παιρνω περιπου 3.2 ...Χαζη απορια, αλλα μηπως κατι παιζει εδω? Επισης,χωρις γεφυρωματα, με το διακοπτη στο on παιρνω 3.2 στα ποδαρακια c και 3 και 0 στα 1 και 2 ενω με το διακοπτη στο off παιρνω 3.2V στο 3 και στα υπολοιπα παιρνω 0...και βλεπω οτι αυτες οι μετρησεις ειναι τελειως διαφορετικες απο τις δικες σου. Σιγουρα εχουμε την ιδια κονσολα? Μηπως εχεις gameboy pocket? No offense, αλλα μου κανει εντυπωση

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Οχι ακριβως το ιδιο εχουμε,εγω δεν το τροφοδοτω με μπαταριες αλλα με το τροφοδοτικο του γι αυτο βλεπεις παραπανω volt.
    Παντως ειναι διαφορετικες οι μετρησεις οι δικες σου οχι ως προς τα volt αλλα ως προς τα pin που μετρας.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis 1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι ακριβως το ιδιο εχουμε,εγω δεν το τροφοδοτω με μπαταριες αλλα με το τροφοδοτικο του γι αυτο βλεπεις παραπανω volt.
    Παντως ειναι διαφορετικες οι μετρησεις οι δικες σου οχι ως προς τα volt αλλα ως προς τα pin που μετρας.
    μα γι αυτο σε ρωτησα, γιατι μου εκανε εντυπωση. Δεν παιζει η nintendo να εφτιαχνε την ιδια κονσολα με αλλη κατασκευη...Παραξενο, οντως...

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Εχει βγαλει 3 εκδοσεις οπως θα δεις και εδω εγω εχω της τριτης φωτο.
    Δεν νομιζω ομως να εχουν σημαντικες διαφορες.
    Τα λεμε αυριο!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 26-10-13 στις 01:44

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Εγω εχω της 2ης φωτο...δεν βλεπω -οπτικα- καποια διαφορα. Thanks, αυριο ελπιζω να δουλεψει επιτελους

Θαναση τελικα τεινω να καταληξω στο συμπερασμα οτι το προβλημα που ειχες εσυ ηταν η καμενη ασφαλεια. Γεφυρωνοντας το + με το 3 απλα την παρεκαμψες και δουλεψε. Εμενα το προβλημα μου ηταν εξ αρχης ο διακοπτης...μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gazp : 26-10-13 στις 10:48

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Και οι δυο εχουμε καμμενη την F1,εχουμε το ιδιο προβλημα δηλαδη δεν λειτουργει ο διακοπτης.
    Για πες μου και κατι αλλο οταν μετρουσες για συνεχειες και ασυνεχειες στον διακοπτη το πολυμετρο το ειχες στην ενδειξη της αντιστασης και αν ναι σε ποια κλιμακα?

Οταν σου ειπα να δοκιμασεις το γεφυρωμα που ειχα κανει εγω ετσι δεν τα ειχες συνδεσει??

Παντως αν παρουμε την περιπτωση που ο δικο σου διακοπτης μπορει να ειναι χαλασμενος κανονικα αν γεφυρωνες οπως πανω στην φωτο αλλα αντι η αλλη ακρη του καλωδιο να παει στο 3 να παει στο c,με αυτον τον τροπο καταργειται τελειως ο διακοπτης με αποτελεσμα να τροφοδοτητε κατευθειαν η συσκευει.Απο την στιγμη που ουτε με αυτον τον τροπο ανοιγει η κονσολα τοτε το προβλημα μπορει να εντοπιζεται αλλου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 26-10-13 στις 13:03

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ναι ετσι τα ειχα γεφυρωσει ακριβως. Το πολυμετρο δεν το ειχα στην αντισταση. το ειχα στη διοδο με την ηχητικη ειδοποιηση (μονο που εγω δεν εχω ηχητικη ειδοποιηση :P ). Η ασφαλεια αρχικα δεν ηταν καμμενη, εχτες που ακουμπησα στη γειωση καηκε. Οποτε εμενα ειναι ο διακοπτης το θεμα. Θα το δοκιμασω λιγο πιο μετα να γεφυρωσω το c με το + και θα γραψω αποτελεσματα. Η ασφαλεια f1 πρεπει να ειναι βραχυκυκλωμενη για τη δοκιμη μου η τσου?

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Grundig T 56-140 CUC 71KT Super Color
    από QED στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-08, 23:18

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •