Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κως

Προεπιλογή

Καλημερα και καλη εβδομαδα.Πολλα τροφοδοτικα αυτης της τεχνολογιας πρεπει να "τραβηξεις" περισσοτερο ρευμα για να ελλατωθει αυτος ο θορυβος.Σε καπια εχει ρυθμηση συχνοτητας αλλα αποτι καταλαβαινω αυτο ειναι πολυ φθηνο.αν δεν θες να το αλλαξεις στο εμποριο υπαρχουν καπια φιλτρα που μπαινουν σε σειρα με την εξοδο video της καμερας και το διορθωνουν αυτο το φαινομενο αλλα δεν ξερω αν το κοστος τους αξιζει τετια επεμβαση.(15-20 ευρω)το καθενα.διαφορετικα θα σε συμβουλευα να αγορασεις ενα αλλο 1-2 αμπερ μονο για τις καμερες και αυτο να το χρησιμοποιησεις για τα Led.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

μεχρι καποιου οριου ειναι λογικο. ειναι παλμοτροφοδοτικο και σε συνδιασμο με την χαμηλη ποιοτητα του δημιουργει παρασιστα. η λυση ειναι η ενα αλλο παλμοτροφοδοτικο υψηλοτερης ποιοτητας η ενα κλασικο τροφοδοτικο με σταθεροποιηση. το μειονεκτημα του ειναι ο αυξημενος ογκος και η μεγαλυτερη καταναλωση αλλα θα εχεις υψηλοτερη ποιοτητα ρευματος.

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παιδιά δεν θέλω να το αλλάξω..

Τα φίλτρα που λες είναι σαν αυτό? Με αυτή την τιμή δεν αξίζει.. Εϊναι πολλά τα λεφτα.
    Έχω και άλλα τροφοδοτικά αλλά το θέμα είναι ότι θέλω να βαλω 1 για όλα για να έχω όσο χαμηλότερη κατανάλωση γίνεται. Το κλασικό θέλω να το αποφύγω λόγω όγκου αλλά και για τον παραπάνω λόγο.

Καμια άλλη λύση? Κανένα φίλτρο στο psu?
    Να βάλω κάτι στην τροφοδοσία της κάμερας??
    Σκέφτηκα να βάλω lm7810 σε κάθε κάμερα να δω τι θα γίνει αλλά δε μου φαίνεται και τόσο σωστό.. Τι λέτε?

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

φιλε μου το σκεπτικο σου ειναι λαθος. τι παει να πει δεν θελω να το αλλαξω? αν δεν κανει παει και τελειωσε. επειδη εχεις στην αποθηκη σου ενα τσουβαλι τσιμεντο πρεπει ντε και καλα να το χρησιμοποιησεις?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κως

Προεπιλογή

Φιλε μου δεν θα κανεις δουλεια με το 7810...φθηνη κατασκευη ισως να το χρησιμοποιησεις σε καπια αλλη κατασκευη...την ειχα "πατησει"με κατι παρομοια και δεν βρηκα ακρη απλα αγορασα αυτα τα φιλτρα και "σκεπασα το προβλημα"ΑΛΑΞΕ το...

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Δοκίμασα να αποσυνδέσω την γείωση από το psu και τα παράσιτα εξαφανίστηκαν από την κάμερα που έχει δικό της τροφοδοτικό. Στις άλλες 3 μένουν κάτι ψιλές "τρίχες" οι οποίες δεν με ενοχλούν. Τι σημαίνει αυτό? Γιατί δουλεύει σωστά τωρα?

ΥΓ η μπρίζα που έπαιρνα ρεύμα με το τροφοδοτικό από πισι, δεν είχε γείωση, ίσως γι αυτό να μην είχα πρόβλημα τόσα χρόνια...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PCMan : 14-10-13 στις 00:47

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Η μη γείωση δεν είναι λύση, είναι επικίνδυνη.
    Η γείωση στις πρίζες και στις συσκευές υπάρχει για να προστατεύει από διαρροές, δεν είναι πολυτέλεια, και σαφώς δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως ενόχληση.

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Μήπως όμως το όλο σύστημα είναι γειωμένο από κάπου αλλού (π.χ. monitor);

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κως

Προεπιλογή

Φιλε μου εχεις διαφορετικες γειωσεις (διαφορα δυναμικου)απο το ενα σημειο στο αλλο.Μια λυση ειναι να συνδεσεις με ενα καλωδιο τα μηχανηματα με τις γειωσεις τους.και η αλλη λυση ειναι αυτο που σου ειπα να βαλεις φιλτρα που κανουν ακριβως το ιδιο απομονονουν την γειωση.κατι ακομα αν θες κανε μια δοκιμη ξεκρεμασε τις καμερες ολες να μην ακουμπαν σε καπια μεταλικη επιφανια και δωσε τους τροφοδοσια προφανως θα δεις οτι "ευτιαξε το προβλημα"και αυτο ειναι οτι οι επιφανιες που τις εχεις βιδωσει ειναι μεταλικες και εχουν καπιο θορυβο απο καπια διαροη καπιας συσκευης (ισως).Στα γραφω αυτα γιατι τα εχω αντιμετωπισει σε καπιες εγκαταστασεις.

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από east electronics Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλαξε ενα και θα καταλαβεις αν ειναι ετσι τα πραγματα ..Κυκλοφορει πολυ σαβουρα απο αυτα

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    Περιμένω να έρθει για να δούμε που βρισκόμαστε..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από velectronics Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου εχεις διαφορετικες γειωσεις (διαφορα δυναμικου)απο το ενα σημειο στο αλλο.Μια λυση ειναι να συνδεσεις με ενα καλωδιο τα μηχανηματα με τις γειωσεις τους.και η αλλη λυση ειναι αυτο που σου ειπα να βαλεις φιλτρα που κανουν ακριβως το ιδιο απομονονουν την γειωση.κατι ακομα αν θες κανε μια δοκιμη ξεκρεμασε τις καμερες ολες να μην ακουμπαν σε καπια μεταλικη επιφανια και δωσε τους τροφοδοσια προφανως θα δεις οτι "ευτιαξε το προβλημα"και αυτο ειναι οτι οι επιφανιες που τις εχεις βιδωσει ειναι μεταλικες και εχουν καπιο θορυβο απο καπια διαροη καπιας συσκευης (ισως).Στα γραφω αυτα γιατι τα εχω αντιμετωπισει σε καπιες εγκαταστασεις.
    Να τραβήξω κιάλλο καλώδιο είναι αδύνατον αν και δε νομίζω να είναι η καλύτερη λύση..
    Οι κάμερες είναι βιδωμένες σε ξύλο και η βίδα της βάσης της κάμερας είναι πλαστική.

Προς το παρόν, ευχαριστώ όσους βοήθησαν!
    Νεότερα όταν έρθει το ψιψιψίνι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PCMan : 17-10-13 στις 01:44

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό Panasonic] Θόρυβος "εξαέρωσης" από το κλιματιστικό
    από stafidas στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-12, 16:20
  2. Τροφοδοτικό Εξωτερικού Σκληρού Δίσκου 3.5"
    από ironboygr στο forum UPS & Πηγές Τροφοδοσίας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-12, 14:28
  3. [DVD Φορητό] SONY portable DVD player SP-950D Δεν "διαβάζει" - NO DISK!!!
    από alekos161182 στο forum DVD/BD Player & Video
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-12, 22:18
  4. SONY 420GS CRT 19" ψυχρή κόλληση " Ίσως "
    από ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-10, 22:58
  5. "Λαστιχένιες" επαφές οθόνης υγρών κρυστάλων
    από ΠΕΤΡΟΣ Κ. στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-08, 07:50

Δικαιώματα - Επιλογές