σε ποιο σημειο πιανει παγο? στο πατο της καταψυξης ή στη ψυκτρα?
σε ποιο σημειο πιανει παγο? στο πατο της καταψυξης ή στη ψυκτρα?
Ο παγος ειναι συμπαγης ή ειναι σαν χιονι.
Γραψε σωστα το Enr του ψυγειου για να δουμε
πιο ακριβος ειναι.
Στην αρχή είναι σαν χιόνι …μετά σιγά σιγά γίνεται συμπαγής.
Ο ανεμιστήρας στην κατάψυξηδεν δουλεύει ….τον έλεγξα και είναι μια χαρά.
Σήμερα από τα νεύρα μου άνοιξα πάλι την κατάψυξη που δεν έλεγε να κατεβάσει θερμοκρασία (η συντήρησηδούλευε μια χαρά) και κούνησα όλα τα καλώδιακαι το πέρασα με το μπιστολάκι για να φύγει το χιόνι και λίγος πάγος στο κάτω μέρος της ψήκτρας .
Έχει 4 φισακια
Πριν από λίγο που έβγαλα την Φώτο είδα ότι περιέργως κατέβασε θερμοκρασία και στη κατάψυξη αλλά ο ανεμιστήρας εξακολουθεί να μην δουλεύει.
Ρε λες να είναι ο διακόπτης της πόρτας.
e-nr.jpg
Αυτό θυμίζει να είναι κάτι σαν βρεγμένα (από υγρασία καλώδια) .. γιατί χωρίς να πατάς τον διακόπτη δεν έπρεπε καθόλου ... ούτε 36 βολτΜέτρησα την τάση βγάζονταςτον ανεμιστήρα και με πατημένο τον διακόπτηέδειχνε 171 volt
και χωρίς να πατώ τον διακόπτη 36 volt.
Αδελφέ καλησπέρα έχω το ίδιο ψυγείο με μάλλον τα ίδια προβλήματα. Η συντήρηση δουλεύει κανονικά στους 2 βαθμούς ή κατάψυξη δουλεύει μερικές φορές στους -18 αλλά συνήθως στους -6, -7 βαθμούς. Ο ανεμιστήρας δουλεύει κανονικά αλλά κάθε τρις μέρες πρέπει να λιώνω τον πάγο στην ψήκτρα με το πιστολάκι γιατί βρίσκει η φτερωτή του ανεμιστήρας επάνω και κάνει θόρυβο. Άρα μάλλον και εγώ θα πρέπει να αλλάξω κάποιο από τα τρία ανταλλακτικά ή και τα τρία.
20170909_172043.jpg20170909_171857.jpg20170909_173103.jpg