Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους που ασχολείστε με το πρόβλημά μου. Δεν έχω αμελήσει καμιά απάντηση. Απλά αυτό που είπα είναι ότι σε όλες τις δόκιμες που έχω κάνει έχω δοκιμάσει όλες τις στροφές (εκτός την τελευταία που δεν κάνει στύψη) και ποτέ δεν έχω ενεργοποιήσει το σίδερο.

Επίσης κάτι που δεν έχω αναφέρει. Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε πρώτα στο πρόγραμμα με τα βαμβακερά οπότε έβαζαν το πλυντήριο μόνο στα συνθετικά. Αλλά μετά από καιρό παρουσιάστηκε και εκεί το πρόβλημα όποτε είχαν καταλήξει για ένα μικρο διάστημα στο γρήγορο πρόγραμμα (32 λεπτά) όπου και εκεί τώρα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα (δεν χρησιμοποιώ εγώ το πλυντήριο και σήμερα μου είπαν αυτήν την λεπτομέρεια).

Αυτό που λέει ο Λεωνίδας στο ποστ #11 υπάρχει στα πλυντήρια Candy? Αν ναι, πως είναι εμφανισιακά.
    Βρίσκεται μέσα στον κινητήρα όπως φαίνεται παρακάτω?
    http://youtu.be/tVc6SZ2DD4U?t=1m48s
    http://www.youtube.com/watch?v=uxcNjtG8I_s

Δεν έχω δει κάτι κοντά στον κινητήρα

Το avatar του χρήστη liontas
    Μέλος
    Όνομα
    Λεωνιδας
    Περιοχή
    Ελλάδα

Προεπιλογή

Γιάννη δεν ξέρω και εγώ ακριβώς πως είναι αλλά απο τα λεγόμενά του μάλλον πρέπει να είναι μέσα στο μοτέρ.
    Ίσως κάποιος πιο έμπειρος εδώ μέσα να γνωρίζει κάτι αλλά και πάλι με κάθε επιφύλαξη. Πέτρο Κυριακίδηηηηηη ρίξε τα φώτα σου για να διαπιστώσουμε αν έγραψα μπούρδες!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jtb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους που ασχολείστε με το πρόβλημά μου. Δεν έχω αμελήσει καμιά απάντηση. Απλά αυτό που είπα είναι ότι σε όλες τις δόκιμες που έχω κάνει έχω δοκιμάσει όλες τις στροφές (εκτός την τελευταία που δεν κάνει στύψη) και ποτέ δεν έχω ενεργοποιήσει το σίδερο.

Επίσης κάτι που δεν έχω αναφέρει. Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε πρώτα στο πρόγραμμα με τα βαμβακερά οπότε έβαζαν το πλυντήριο μόνο στα συνθετικά. Αλλά μετά από καιρό παρουσιάστηκε και εκεί το πρόβλημα όποτε είχαν καταλήξει για ένα μικρο διάστημα στο γρήγορο πρόγραμμα (32 λεπτά) όπου και εκεί τώρα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα (δεν χρησιμοποιώ εγώ το πλυντήριο και σήμερα μου είπαν αυτήν την λεπτομέρεια).

Αυτό που λέει ο Λεωνίδας στο ποστ #11 υπάρχει στα πλυντήρια Candy? Αν ναι, πως είναι εμφανισιακά.
    Βρίσκεται μέσα στον κινητήρα όπως φαίνεται παρακάτω?
    http://youtu.be/tVc6SZ2DD4U?t=1m48s
    http://www.youtube.com/watch?v=uxcNjtG8I_s

Δεν έχω δει κάτι κοντά στον κινητήρα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν γνωρίζω το μοντέλο του φίλου μας ... οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη (πέραν αυτών που παρουσιάζονται στις αναλύσεις τους ) είτε με φωτογραφίες σκίτσα κτλ.
    Αλλά αυτόν το συμπλέκτη στο 1ο βίντεο δεν νομίζω να τα έχουν τα Candy η απάντηση δόθηκε στο #12 .
    Μια φορά όλο κι όλο είδα τέτοιο συμπλέκτη και ήταν σε αντίκα πλυντήριο της Hoover . δεν νομίζω ακόμα και στην σημερινή εποχή που έχουν όλα απλοποιηθεί ... να υπάρχουν ακόμη τέτοιοι συμπλέκτες. είναι ξεπερασμένα αυτά.
    Από τις περιγραφές στο #15 μου φαίνεται για αστοχία εγκεφάλου . αλλά ας ακούσουμε και άλλες απόψεις (αν υπάρχουν)

Προεπιλογή

Κανε μια δοκιμή με νέα καρβουνάκια.

Παρόμοια Θέματα

1. Το μοτέρ του πλυντηρίου δεν έχει δύναμη
    από terrygeoffyiannis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-14, 10:29
  2. [Κλιματιστικό] κόκκινη λυχνία λειτουργίας αντί πράσινη σε κλιματιστικό
    από Arthur στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-12, 23:35
  3. [Τηλεόραση LG] Απενεργοποίηση οθόνης μετά από ένα λεπτό λειτουργίας