Δεύτερη μέρα και κρατάει!!!!!!!Ας μη το ματιάσω!!!!!!!!!!![]()
Ρε παιδιά οι τεχνικοί , ζητάνε 60-70 ευρώ για reball ,γιατί θα λύσουν το λαπτοπ , θα κάνουν το reball , μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα , θα καθαρίσουν το λαπτοπ , θα βάλουν καινούργια πάστα και θα σου δώσουν και 5-6 μήνες εγγύηση για καλή λειτουργία του μηχανήματος , τώρα εάν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να το κάνει μόνος , ας το κάνει ,αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα , στα λεφτά αυτά , είναι μέσα και το ρεύμα που θα κάψει , τα υλικά που θα βάλει , η φθορά του μηχανήματος και τα εργατικά του (ασφάλεια ,ενοίκια+άλλα) εκτός και εάν ο τεχνικός κάνει φιλανθρωπικό έργο και τα κάνει τζάμπα . To ζήτημα δεν είναι εάν θα κρατήσει 3 ημέρες αλλά εάν θα κρατήσει καμια εβδομάδα + .
Για να μην παρεξηγηθώ τεχνικός δεν είμαι , αλλά τυγχάνει να έχω πολλούς γνωστούς που ασχολούνται με το άθλημα .
gregkerkyra (16-04-13)
Δεν αντιλέγω για τα χρήματα...!!!Αλλά αν κάτι μπορώ να το κάνω μόνος μου και όσο κρατήσει γιατί να μην το κανω;
Θα το πω και θα το ξαναπώ και θα συνεχίσω να το λέω για κάποιους και εδώ μέσα και έξω...
Κανένας τεχνικός δεν μας έβαλε με το ζόρι μέσα στο μαγαζί του, εγώ, εμείς οι υπόλοιποι πάμε σε αυτόν και έχουμε δικαίωμα επιλογής.
ziakosnasos (15-04-13)