Έκανα reflow με πιστολάκι μαλλιών και έφτιαξε!!!
Έκανα reflow με πιστολάκι μαλλιών και έφτιαξε!!!
Μπραβο βρε !! να σου συστησω και ενα καλο conditioner αμα αποφασισεις να του κανεις και μια περμαναντ ...
Ελπίζω να μου κάνεις πλάκα!!!
Τέσπα.Θα το αφήσω 2-3 μερούλες με Burnin test να δούμε αν θα αντέξει!
Δεύτερη μέρα και κρατάει!!!!!!!Ας μη το ματιάσω!!!!!!!!!!![]()
Ρε παιδιά οι τεχνικοί , ζητάνε 60-70 ευρώ για reball ,γιατί θα λύσουν το λαπτοπ , θα κάνουν το reball , μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα , θα καθαρίσουν το λαπτοπ , θα βάλουν καινούργια πάστα και θα σου δώσουν και 5-6 μήνες εγγύηση για καλή λειτουργία του μηχανήματος , τώρα εάν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να το κάνει μόνος , ας το κάνει ,αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα , στα λεφτά αυτά , είναι μέσα και το ρεύμα που θα κάψει , τα υλικά που θα βάλει , η φθορά του μηχανήματος και τα εργατικά του (ασφάλεια ,ενοίκια+άλλα) εκτός και εάν ο τεχνικός κάνει φιλανθρωπικό έργο και τα κάνει τζάμπα . To ζήτημα δεν είναι εάν θα κρατήσει 3 ημέρες αλλά εάν θα κρατήσει καμια εβδομάδα + .
Για να μην παρεξηγηθώ τεχνικός δεν είμαι , αλλά τυγχάνει να έχω πολλούς γνωστούς που ασχολούνται με το άθλημα .
gregkerkyra (16-04-13)
κι εγω θα επιμεινω!! ακου εκει τοσα λεφτα για το τιποτα!!
μαλιστα ακουσα από καποιον γνωστο μου που του το ειπε ενας ξαδερφος του οτι επειδη ειχε χαλασει το σεσουαρ της γυναικας του , το εκανε με αναπτηρα zippo !!
δεν ειχε μαλιστα liquid flux και του εβαλε johnsnon baby oil .......
ziakosnasos (15-04-13)
acer aspire 5920 του γαμπρου μου ασαφεια στην εικονα κανονικοι ηχοι και αντιδρασεις αναβοσβησιματος. Προφανως καρτα γραφικων ( ευτυχως χωριστη ).Το κολπο με το πιστολακι πως γινεται παιδες μπας και ζησει λιγο ακομα?