Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 100

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αττική

Προεπιλογή

Δεν ξέρω αλλά αυτό το φιάσκο με τις λάμπες οικονομίας δεν έχει προηγούμενο. Καίγονται το ίδιο εύκολα όπως οι παλαιές απλές και το χειρότερο κοστίζουν πολλαπλάσια.
    Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα των ηλεκτρονικών μερών, αλλά ο μέσος καταναλωτής με το που θα καεί, θα σιχτιρίσει και απλά θα την αντικαστήσει...κάτι ήξεραν για την περιβόητη ενεργειακή σπατάλη οι εταιρίες!

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lemon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω αλλά αυτό το φιάσκο με τις λάμπες οικονομίας δεν έχει προηγούμενο. Καίγονται το ίδιο εύκολα όπως οι παλαιές απλές και το χειρότερο κοστίζουν πολλαπλάσια.
    Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα των ηλεκτρονικών μερών, αλλά ο μέσος καταναλωτής με το που θα καεί, θα σιχτιρίσει και απλά θα την αντικαστήσει...κάτι ήξεραν για την περιβόητη ενεργειακή σπατάλη οι εταιρίες!
    Δεν έχεις δίκιο.
    Αν πάρεις επώνυμη μάρκα(philips-osram-sylvania-samsung) δεν πρόκειται να καεί πριν τις ώρες που γράφει στο κουτί. Αν πάρεις από την κυρα μαρίκα μια ότι να ναι μάρκα ή ανώνυμη, είναι λογικότατο να καεί.
    3-7ευρά κάνουν. Ανάλογα τι θα πάρεις και απο που. Παραπάνω σε κλέβουν και για τις μεν και για τις δε λάμπες.

Το avatar του χρήστη error
    Μέλος
    Όνομα
    error
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Και εμένα φιάσκο μου φαίνεται.... Και οι καλές μάρκες καίγονται πολύ γρήγορα. Ιδίως σε δωμάτιο που αναβοσβήνουν συχνά τα φώτα...μπορεί και μόνο μερικούς μήνες. Καμία σχέση με τα υποσχόμενα...
    Από όλες τις οικονομικές που έχω αγοράσει μόνο 2 (!!!) ήταν πραγματικά οικονομικές...άντεξαν δηλαδή τα αναμενόμενα . ( η μια είναι και άγνωστη (σε εμένα)μάρκα!)

Το avatar του χρήστη p.gabr
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Aχαρναι

Προεπιλογή

παιδια δεν θα το πιστεψετε
    εχω παρει για το σαλονι στους 2 πολυελαιους απο το ικεα
    παιρνει ο καθε ενας οκτω λαμπες και εχω βαλει απο 4 στον καθε ενα στην( μικρη) σκαλα

εεεε, λοιπον οταν αναβουν δεν δουλειει το tv controlllllll
    και ειχα σπασει ενα γιατι δεν ειχα καταλαβει τι φταιει

Το avatar του χρήστη MacGyver
    Μέλος
    Όνομα
    Steve
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p.gabr Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιρνει ο καθε ενας οκτω λαμπες και εχω βαλει απο 4 στον καθε ενα στην( μικρη) σκαλα

Η λάμπα φθορίου (με την όποια μορφή) για μένα έχει ένα μεγάλο κακό!
    Εκπέμπει παλλόμενο φως (50HZ) σε αντίθεση με τις λάμπες νήματος, που λόγω της αδράνειας (θέρμανση νήματος) εκπέμπουν σταθερό φως.
    Μήπως όταν μπαίνετε σε μεγάλα καταστήματα σας πονάει το κεφάλι ;
    Εμένα πολύ!
    Σκεφτήκατε ποτέ (εκτός από τις τιμές) , τι άλλο μπορεί να φταίει;
    Η λάμπες οικονομίας που έχεις, εκπέμπουν και στο υπέρυθρο φάσμα, και μάλιστα με διαμόρφωση 50 κύκλων AM, οπότε φέρνουν τον δέκτη υπερύθρων στον κορεσμό, γιαυτό και τυφλώνει το τηλεκοντρόλ σου.

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MacGyver Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η λάμπα φθορίου (με την όποια μορφή) για μένα έχει ένα μεγάλο κακό!
    Εκπέμπει παλλόμενο φως (50HZ) σε αντίθεση με τις λάμπες νήματος, που λόγω της αδράνειας (θέρμανση νήματος) εκπέμπουν σταθερό φως.
    Μήπως όταν μπαίνετε σε μεγάλα καταστήματα σας πονάει το κεφάλι ;
    Εμένα πολύ!
    Σκεφτήκατε ποτέ (εκτός από τις τιμές) , τι άλλο μπορεί να φταίει;
    Η λάμπες οικονομίας που έχεις, εκπέμπουν και στο υπέρυθρο φάσμα, και μάλιστα με διαμόρφωση 50 κύκλων AM, οπότε φέρνουν τον δέκτη υπερύθρων στον κορεσμό, γιαυτό και τυφλώνει το τηλεκοντρόλ σου.
    Στηβ, οι λάμπες φθορισμού που εκπέμπουν παλλόμενο φως 50Hz είναι αυτές που τροφοδοτούνται με συμβατικά σιδηρομαγνητικά ballasts. Όσες τροφοδοτούνται με ηλεκτρονικά ballasts (αυτό ισχύει για όλες τις λάμπες οικονομίας) λειτουργούν σε συχνότητα μερικών δεκάδων kHz. Τώρα αν έτυχε οι λάμπες του Παναγιώτη να δουλεύουν στα 36kHz και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής του δουλεύει κι αυτό στην ίδια συχνότητα (π.χ. PHILIPS με κώδικα RC5), ο δέκτης IR είδε ισχυρή ακτινοβολία στην παραπάνω συχνότητα και μείωσε αυτόματα την ευαισθησία του, με αποτέλεσμα τα σήματα του τηλεχειριστηρίου να λαμβάνονται πολύ ασθενή και να μην αποκωδικοποιούνται.

Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    να δουλεύουν στα 36kHz και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής του δουλεύει κι αυτό στην ίδια συχνότητα (π.χ. PHILIPS με κώδικα RC5),
    Αληθεια Φιλιππε, οταν δεν λειτουργεις σαν την 30τομη εγκυκλοπαιδεια της ηλεκτρονικης, τι δουλεια κανεις???

8. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον αλπινιστης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

kaptenlouna (31-05-12)

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Λογικό είναι. Εξηγεί ο από πάνω!

Αυτό γίνεται όταν η τηλεόραση σου είναι μάπα, ή δεν έχει τα κατάλληλα φίλτρα ο δέκτης υπερύθρων της.

Το avatar του χρήστη αθικτον
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Καλημερα φιλε Παναγιωτη.
    Τα απιθανα εως περιεργα γεγονοτα,δεν ειναι τυχαια,ειναι καθορισμενα να γινουν. (οπως και καθορισμενο ηταν να βρεις την αιτια).

Ειδες πως λεγεται ο νεος πρωθυπουργος;

φιλικα,Γεωργιος (αθικτον).

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από αλπινιστης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αληθεια Φιλιππε, οταν δεν λειτουργεις σαν την 30τομη εγκυκλοπαιδεια της ηλεκτρονικης, τι δουλεια κανεις???
    Πάντα δηλαδή εεε;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από αθικτον Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα φιλε Παναγιωτη.
    Τα απιθανα εως περιεργα γεγονοτα,δεν ειναι τυχαια,ειναι καθορισμενα να γινουν. (οπως και καθορισμενο ηταν να βρεις την αιτια).
    Επειδή έχω δει πολλές φορές να το λες αυτό, αυτή σου η πεποίθηση είναι πέρα για πέρα λάθος. Αλήθεια, αν αρρωστήσω γιατί να πάρω φάρμακα για να γίνω καλά; Αφού αν είναι να γίνω καλά θα γίνω, και μάλιστα στον ίδιο χρόνο. Ή γιατί να φοράω ζώνη ασφαλείας ή κράνος; Αφού αν είναι να σκοτωθώ θα σκοτωθώ.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας