Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Το γεγονός ότι ο άλλος μπορεί να σου πει "ο ενισχυτής σου είναι για πέταμα", δεν σημαίνει ότι αυτόματα εσύ έχεις τις γνώσεις να τον επισκευάσεις... Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις αντιστάσεις από τα ολοκληρωμένα τότε προφανώς δεν θα τα καταφέρεις (δεν ξέρω αν ακούγεται "κάπως" έτσι όπως το λέω, αλλά δεν το λέω κοροϊδευτικά). Ίσως με αυτά που είπες να περίμενες να σου κυκλώσει κάποιος ένα εξάρτημα πάνω στην πλακέτα και να σου πει: "φίλε, άλλαξε αυτό και ο ενισχυτής σου θα φτιάξει". Δυστυχώς κάτι τέτοιο συνήθως δεν γίνεται. Θα χρειαστεί προσεκτική παρατήρηση των εξαρτημάτων (περιλαμβανομένων και πολλών άλλων που φαντάζομαι ότι δεν φαίνονται στις φωτογραφίες), ίσως το service manual, και κυρίως, μετρήσεις, οι οποίες απαιτούν όργανα και γνώσεις. Γνώσεις του τί θα πας να μετρήσεις, και γνώσεις του αν η μέτρηση μαρτυράει ένα καλό εξάρτημα ή όχι.
Ok...φυσικα και εισαι σωστος...αλωστε ενας 16 χρονος δεν γινετε να ξερει και τοσα οσα ξερει ενα μεγαλυτερο και εμπειρο ατομο..και ισα ισα..ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες.. θα προσπαθησω να τον δωσω σε καποιον τεχνικο μηπως μπορεσει να μου τον επισκευασει εφοσον δεν συμφερει και τοσο να το ξαναστειλω αθηνα..μιας και εγω βρισκομε σε μια πολη κοντα στην Σπαρτη λακωνιας και για να το δωσω εστω και με την εγγιυση του θα χρεωθω απο οτι ξερω τα μεταφορικα που θα ειναι συνολικα στα 24 euro..και δεν συμφερει..αν παλι δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα απο εδω (συνηθως απο ελειψη καταλληλων υλικων κ εξαρτηματων) θα το στειλω με την εγγιηση και αν δεν ισχυει σε αυτη την φαση και η εγγιηση..τοοτε ισως θα πρεπει να τον εγκαταληψω γιατι δεν νομιζω να αξιζει να τον φτιαξω με το να τον πληρωσω..απο την στιγμη που τον ειχα παρει 58 euro...:/