Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ακης
    Περιοχή
    θεσ/νικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από j kalai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θελω να μαθω πως πηρες πιεση απο τα Γιαννενα στην Θεσσαλονικη...
    Υπαρχει τηλεμανομετρο χαμηλης ή παιζει τιποτα απο Εγναντια Οδο?
    Ρε παλικάρι μου,το πιθανότερο λέμε..........
    Μη μου πεις οτι χωρίς μανόμετρο δεν μπορείς να καταλάβεις τι παίζει!
    Αν και δεν είναι σωστό να σε ειρωνευτώ όπως εσύ........
    Πάρε Εγνατία οδό και έλα να σου δείξω........
    Παρεμπίπτοντος Εγνατία λέγετε,όχι Εγναντια..........

Το avatar του χρήστη Nikos Anagnostou
    Μέλος
    Όνομα
    νικος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

εαν βρεις διαροη και εισαι γατονι εχει καλλως,εαν ειναι πανω στο κοντεσερ(για οσους ξερουν εκει το φρεον αποβαλλει θερμοκρασια βγαινοντας απο την συμπιεση του μοτερ)το κολλας και εισαι οκ.Εαν βρεις απο στοιχειο κολιεται με ντεφκον οπως εχω κολλησει αρκετα εδω και 7-10χρονια και λειτουργουν ακομα,στην περιπτωση που ειναι το στοιχειο εξωτερικο οπως ειπε καποιος συναδελφος ποιο πανω,γιατι εαν ειναι εσωτερικο τοτε για να κανεις την διαδικασια να βαλεις εξωτερικο δεν συμφαιρει για μενα ουτε για τον πελατη γιατι δεν θα δουλεψεις τζαμπα θα πρεπει να πληρωθεις για αυτο που θα κανεις εαν ερθει η εταιρια θα σου πει πετα το εσυ θα το επισκευασεις για τα υπολοιπα δεκα χρονια εαν εισαι γατονι μαστορας,οπως και εχω κανει και δουλευουν τουλαχιστον μια δεκαετια χωρις προβλημα.Αλλα οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν συμφαιρει να επισκευαζεις γιατι τα ηλεκτρομαγαζα τωρα τα χαριζουν και δεν μπαινει ο πελατης στην σκεψη οτι εαν μου χαλασει ρε φιλε τι γινεται μετα παο ενα μηνα?παει περνει καινουργιο και εχει ησυχο το κεφαλι του,πανε αυτα που ξεραμε μπηκαμε σε αλλα τρυπακια συναδελφοι δεν το πηρατε ακομα χαμπαρι?

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mast4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παλικάρι μου,το πιθανότερο λέμε..........
    Ποιο εννοεις πιθανοτερο? οτι θελει αλλαγη φιλτρου ή οτι εχει διαρροη?

Μη μου πεις οτι χωρίς μανόμετρο δεν μπορείς να καταλάβεις τι παίζει!
    Χωρις μανομετρο φιλε μου ή εστω να εισαι εκει να το ακουσεις, δεν μπορεις να ξεχωρισεις αν ειναι βουλωμενο ή αδειο το κυκλωμα για αυτο δεν μπορουμε να κανουμε διαγνωση δημοσιως αν δεν ειμαστε σιγουροι.

Αν και δεν είναι σωστό να σε ειρωνευτώ όπως εσύ........
    Δεν σε ειρωνευτηκα. Απλα φανηκε ετσι γιατι ξεχασα να βαλω ενα smile.Γραψε λαθος.

Πάρε Εγνατία οδό και έλα να σου δείξω........

Παρεμπίπτοντος Εγνατία λέγετε,όχι Εγναντια..........
    Ανορθογραφια δεν υπαρχει. Αν υπηρχε θα το εγραφα Αιγναντεια... ανορθογραφια ειναι το παρακατω.

Ο τεχνικος αν δεν εχει την γνωσει για αυτο τοτε αστο.......Πρεπει κατα αρχην να εχει το καταληλο εργαλειο(εντοπισμος διαροων με υπερηχους)για να βρει ακριβος που ειναι το σκασιμο,και να μη χαλασει ολη την πλατη.Οσο και να σου το αναλύω τωρα δεν εχει νοημα.Το θεμα ειναι να εχει ορεξη ο τεχνικός(αλλα και γνωσεις)για να ασχοληθει.Τι να σου κανω,εισαι μακρια.θα μπορουσα να σου το επισκευασω εγω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j kalai : 22-02-12 στις 09:30

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή προβλημα με ψυγειο BOSCH

παιδια καλησπερα!Εγω εχω ενα BOSCH NO FROST το οποιο για πολυ καιρο εκανε κατι πολυ δυνατους θορυβους σαν να σπαει παγος και ενα γουργουρητο πολυ δυνατο τοσο που καμια φορα ξυπνουσε το μωρο!φωναξα τον τεχνικο της BOSCH και μου ειπε οτι ηταν απο το κλαπετο.τελικα το ανοιξα μονος μου και καθαρισα το μοτορακι που ανοιγει το κλαπετο αλλα και ενα μικρο μπουτονακι που εχει μεσα το οποιο κολουσε με σπρει επαφων!τωρα ομως που το εκλεισα σταματησε ο θορυβος αλλα απο οτι ακουω το κλαπετο ανοιγολκεινει μονημος και το μοτερ του ψυγειου δουλευει ασταματητα!Μπορει να φταιει το μπουτονακι που καθαρισα!να μην κλεινει δηλαδη για να σταματησει να δουλευει το ψυγειο η ειναι ασχετο?

Παρόμοια Θέματα

1. Ψυγείο Bosch KG368 SBT πρόβλημα
    από Πέγκυ στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-11, 13:39

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία