εαν βρεις διαροη και εισαι γατονι εχει καλλως,εαν ειναι πανω στο κοντεσερ(για οσους ξερουν εκει το φρεον αποβαλλει θερμοκρασια βγαινοντας απο την συμπιεση του μοτερ)το κολλας και εισαι οκ.Εαν βρεις απο στοιχειο κολιεται με ντεφκον οπως εχω κολλησει αρκετα εδω και 7-10χρονια και λειτουργουν ακομα,στην περιπτωση που ειναι το στοιχειο εξωτερικο οπως ειπε καποιος συναδελφος ποιο πανω,γιατι εαν ειναι εσωτερικο τοτε για να κανεις την διαδικασια να βαλεις εξωτερικο δεν συμφαιρει για μενα ουτε για τον πελατη γιατι δεν θα δουλεψεις τζαμπα θα πρεπει να πληρωθεις για αυτο που θα κανεις εαν ερθει η εταιρια θα σου πει πετα το εσυ θα το επισκευασεις για τα υπολοιπα δεκα χρονια εαν εισαι γατονι μαστορας,οπως και εχω κανει και δουλευουν τουλαχιστον μια δεκαετια χωρις προβλημα.Αλλα οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν συμφαιρει να επισκευαζεις γιατι τα ηλεκτρομαγαζα τωρα τα χαριζουν και δεν μπαινει ο πελατης στην σκεψη οτι εαν μου χαλασει ρε φιλε τι γινεται μετα παο ενα μηνα?παει περνει καινουργιο και εχει ησυχο το κεφαλι του,πανε αυτα που ξεραμε μπηκαμε σε αλλα τρυπακια συναδελφοι δεν το πηρατε ακομα χαμπαρι?
Ποιο εννοεις πιθανοτερο? οτι θελει αλλαγη φιλτρου ή οτι εχει διαρροη?
Χωρις μανομετρο φιλε μου ή εστω να εισαι εκει να το ακουσεις, δεν μπορεις να ξεχωρισεις αν ειναι βουλωμενο ή αδειο το κυκλωμα για αυτο δεν μπορουμε να κανουμε διαγνωση δημοσιως αν δεν ειμαστε σιγουροι.
Δεν σε ειρωνευτηκα. Απλα φανηκε ετσι γιατι ξεχασα να βαλω ενα smile.Γραψε λαθος.
Ανορθογραφια δεν υπαρχει. Αν υπηρχε θα το εγραφα Αιγναντεια... ανορθογραφια ειναι το παρακατω.
Ο τεχνικος αν δεν εχει την γνωσει για αυτο τοτε αστο.......Πρεπει κατα αρχην να εχει το καταληλο εργαλειο(εντοπισμος διαροων με υπερηχους)για να βρει ακριβος που ειναι το σκασιμο,και να μη χαλασει ολη την πλατη.Οσο και να σου το αναλύω τωρα δεν εχει νοημα.Το θεμα ειναι να εχει ορεξη ο τεχνικός(αλλα και γνωσεις)για να ασχοληθει.Τι να σου κανω,εισαι μακρια.θα μπορουσα να σου το επισκευασω εγω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j kalai : 22-02-12 στις 09:30
παιδια καλησπερα!Εγω εχω ενα BOSCH NO FROST το οποιο για πολυ καιρο εκανε κατι πολυ δυνατους θορυβους σαν να σπαει παγος και ενα γουργουρητο πολυ δυνατο τοσο που καμια φορα ξυπνουσε το μωρο!φωναξα τον τεχνικο της BOSCH και μου ειπε οτι ηταν απο το κλαπετο.τελικα το ανοιξα μονος μου και καθαρισα το μοτορακι που ανοιγει το κλαπετο αλλα και ενα μικρο μπουτονακι που εχει μεσα το οποιο κολουσε με σπρει επαφων!τωρα ομως που το εκλεισα σταματησε ο θορυβος αλλα απο οτι ακουω το κλαπετο ανοιγολκεινει μονημος και το μοτερ του ψυγειου δουλευει ασταματητα!Μπορει να φταιει το μπουτονακι που καθαρισα!να μην κλεινει δηλαδη για να σταματησει να δουλευει το ψυγειο η ειναι ασχετο?