Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 70

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Γεια σου Σπύρο για αυτά που γράφεις στο #39 . Και εγώ πρώην ψυκτικός ήμουν και όχι μόνο. Σωστά εν μέρει στα όσα γράφεις ... αλλά αν δεις γύρω γύρω σε όλα τα θέματα (γενικά) μέσα σε αυτό το φόρουμ. Υπάρχει μια σωρεία απαιτήσεων από κάποιους μη ειδικευόμενους σε κάθε θέμα και ζητάνε συμβουλές δεν είναι κακό κάποιοι να θέλουν να βοηθήσουν έστω και με τις πιο παράλογες και ανορθόδοξες απαιτήσεις των ενδιαφερομένων.

Π..Χ στα θέματα ΗΗΟ εξηγούν κάποιοι πως θα παράξουν ηλεκτρόλυση και διάσπαση σε υδρογόνο και πως θα κάνουν το αμάξι τους να τρέχει με αυτό. εκεί άραγε δεν τίθεται θέμα ασφάλειας?

π.χ. Σε θέματα τροφοδοτικών και κυκλώματα υψηλών τάσεων που ζητάνε ενδιαφερόμενοι "πιτσιρικάδες" τίθεται θέμα ασφαλείας?

Αλλά σκέφτηκε κανείς ότι πολλά από αυτά τα "επίμονα άτομα" που ενδιαφέρονται για οτιδήποτε θέμα που τους ενδιαφέρει να φτιάξουν κάτι μόνοι τους ?.
    Αν υποθέσουμε ότι ΔΕΝ τους βοηθάμε (που έτσι κι αλλιώς αυτοί θα επιχειρήσουν και πάλι ΠΙΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ να κάνουν τους ειδικούς ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ) . αναρωτήθηκε κανείς τι θα μπορούσαν να πάθουν αυτά τα άτομα ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ? σε θέματα ασφαλείας είτε ως προς την υγεία τους είτε ως προς τις πιθανές ζημιές που θα προκαλέσουν? Αυτό γιατί το παραβλέπουμε?

Εαν Σπύρο είσαι ακάθεκτος στην γνώμη σου . Ότι ΔΕΝ πρέπει να δίνουμε συμβουλές ή να μιλάμε για τεχνικά θέματα απέναντι και σε ανθρώπους Μη έμπειρους .

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΑΙΤ ακόμα και αν προφασιστούμε ότι οι συμβουλές ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ανταλλαγών απόψεων και συμβουλών είναι η πιο έγκυρη σταδιοδρομία είμαστε λάθος.

Γιατί π.χ. στο #36 του (Στέφανου) που αντικρούει τα λεγόμενα μου αν τα διαβάσεις και εσύ Σπύρο ως ειδικός (σε ότι με "διορθώνει" ο Στέφανος) θα δεις ότι ο Στέφανος ανήκει στην φρέσκια και "τυποποιημένη" διδασκαλία "ψευτοέμπειρων" ψυκτικών ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟΤΕΡΟ δεν αμφιβάλλω ... αλλά άντε Σπύρο να του εξηγήσεις τώρα του Στέφανου ότι ο (νέος είναι ωραίος) αλλά .... (ο παλιός είναι αλλιώς!!) και ο καλός Καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. (όταν ο Στέφανος βρεθεί χωρίς αυτά τα μέσα) και αναγκαστεί χωρίς εργαλεία να κάνει την δουλειά ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ τότε να θυμηθείτε και να ρωτήσετε τον παλιό.!! Που αυτός ο "παλιός" μόνο ευχαριστημένους πελάτες έχει αφήσει πίσω του ... στις επισκευές και με πολλές ευχαριστίες για πολλά μα πολλά χρόνια.

Στον Αντώνη στο #40 . (Για διαδικασία εύρεσης διαρροής ) αν και δεν απευθύνει την ερώτηση σε εμένα. Και φαίνεται "διαβασμένος" θα τον ρωτήσω εγώ ένα ντοκουμέντο που μου έχει συμβεί

1) Έστω ότι έχουμε κάνει κενό σε ένα ψυκτικό κύκλωμα και παρακολουθείς τα μανόμετρα για την "σταθερότητα του κενού" ακόμα και για μεγάλο διάστημα το βρίσκεις οκ.
    2) έστω έχεις και το "σούπερ ηλεκτρονικό ανιχνευτή" και λυχνίες για διαρροές και εκεί το βρίσκεις πάλι οκ.
    3) έστω και τον δικό μου "μπακαλίστικο" τρόπο με τις "φυσαλίδες " μετά από κομπρεσέρ ψυγείου με το σωληνάριο βυθισμένο στο λάδι. και αυτό το βρίσκουμε οκ
    4) Ή όποιας άλλης δικής σας επινόησης για εύρεση διαρροής.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΡΡΟΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΡΣΑ)

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? μην ρωτάτε τον "παλιό" αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας αφορά!!!

Το avatar του χρήστη antonis_p
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Νέο Ηράκλειο, Αττική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στον Αντώνη στο #40 . (Για διαδικασία εύρεσης διαρροής ) αν και δεν απευθύνει την ερώτηση σε εμένα. Και φαίνεται "διαβασμένος" θα τον ρωτήσω εγώ ένα ντοκουμέντο που μου έχει συμβεί

1) Έστω ότι έχουμε κάνει κενό σε ένα ψυκτικό κύκλωμα και παρακολουθείς τα μανόμετρα για την "σταθερότητα του κενού" ακόμα και για μεγάλο διάστημα το βρίσκεις οκ.
    2) έστω έχεις και το "σούπερ ηλεκτρονικό ανιχνευτή" και λυχνίες για διαρροές και εκεί το βρίσκεις πάλι οκ.
    3) έστω και τον δικό μου "μπακαλίστικο" τρόπο με τις "φυσαλίδες " μετά από κομπρεσέρ ψυγείου με το σωληνάριο βυθισμένο στο λάδι. και αυτό το βρίσκουμε οκ
    4) Ή όποιας άλλης δικής σας επινόησης για εύρεση διαρροής.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΡΡΟΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΡΣΑ)

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? μην ρωτάτε τον "παλιό" αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας αφορά!!!
    Τί φταίει ή τί κάνεις; Φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος και ίσως και ο Άρης που είναι στην Παρθένο.

Τί κάνεις; Την κάνεις .... Αν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω και δεν έχεις βρει τη διαρροή και δεν υπάρχουν πλέον προσβάσιμα δίκτυα, δε σπαταλάς περαιτέρω το χρόνο σου. Στη ζωή πρέπει να ξέρεις πότε να αποσύρεσαι.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Και όμως Αντώνη μου , είσαι ένας "τυποποιημένος" σε ψυκτικές γνώσεις ! Όταν θα σου τύχει τέτοιο πρόβλημα ΚΑΙ ΔΕΝ θα σε βοηθήσουν τα παραπάνω εργαλεία . Να με ειδοποιήσεις μαζί με τον "διδάκτορα" σου να έρθω επί τόπου να σας κάνω μια "Μαγική ανίχνευση και εντοπισμό διαρροής" που όλα τα παραπάνω "εργαλεία" ΔΕΝ την βρήκανε.

Έως τότε ασχολήσου με τα ζώδια ... ίσως αυτά σε βοηθήσουν για προσωρινά.

Το avatar του χρήστη antonis_p
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Νέο Ηράκλειο, Αττική

Προεπιλογή

Και όμως Αντώνη μου , είσαι ένας "τυποποιημένος" σε ψυκτικές γνώσεις ! Όταν θα σου τύχει τέτοιο πρόβλημα ΚΑΙ ΔΕΝ θα σε βοηθήσουν τα παραπάνω εργαλεία . Να με ειδοποιήσεις μαζί με τον "διδάκτορα" σου να έρθω επί τόπου να σας κάνω μια "Μαγική ανίχνευση και εντοπισμό διαρροής" που όλα τα παραπάνω "εργαλεία" ΔΕΝ την βρήκανε.

Έως τότε ασχολήσου με τα ζώδια ... ίσως αυτά σε βοηθήσουν για προσωρινά.
    Κάνε upload την κάρτα σου, πάντα θα υπάρχουν δύσκολες διαρροές. Και σε μένα αν δεν φανείς χρήσιμος, θα φανείς σίγουρα σε άλλους. Ένας experienced και skilled technician πάντα θα είναι ψηλά στη ζήτηση.

Μέλος
    Όνομα
    Στέφανος
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

ο Στέφανος ανήκει στην φρέσκια και "τυποποιημένη" διδασκαλία "ψευτοέμπειρων" ψυκτικών ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟΤΕΡΟ δεν αμφιβάλλω ... αλλά άντε Σπύρο να του εξηγήσεις τώρα του Στέφανου ότι ο (νέος είναι ωραίος) αλλά .... (ο παλιός είναι αλλιώς!!) και ο καλός Καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. (όταν ο Στέφανος βρεθεί χωρίς αυτά τα μέσα) και αναγκαστεί χωρίς εργαλεία να κάνει την δουλειά ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ τότε να θυμηθείτε και να ρωτήσετε τον παλιό.!! Που αυτός ο "παλιός" μόνο ευχαριστημένους πελάτες έχει αφήσει πίσω του ... στις επισκευές και με πολλές ευχαριστίες για πολλά μα πολλά χρόνια.
    μιχαλη
    ο στεφανος μεχρι το 2011 ηταν προεδρος του σωματειου ψυκτικων ν. καβαλας και υπογραφε για να δωσουν εξετασεις για την αποκτηση αδειας τεχνικου (κατι που εσυ προφανως δεν κατεχεις και αρα εκτελεις παρανομα το εππαγγελμα) ατομα απο τη πολη σου.
    ο στεφανος εχει τη συντηρηση των ψυγειων και του κλιματισμου μεγαλων σουπερ μαρκετ με ψυκτικη ισχυ 120 hp σε καθε κυκλωμα (και πανω απο 130 kg freon)
    ο στεφανος εχει πανω απο 20 χρονια εμπειρια στο εππαγγελμα
    ο στεφανος δεν εχει παει σε βλαβη που να μην την εχει επισκευασει
    ο στεφανος κανει και επισκευες λευκων οικιακων συσκευων
    ο στεφανοσ δεν κανει τον εξυπνο ειδικα σε πραγματα που δεν ξερει οπως εσυ
    ο στεφανοσ εχει βρει ολες τις διαρροες διαρροες που του προεκυψαν ως τωρα
    ο στεφανοσ βοηθαει πολλους συναδερφους του σε δυσκολες βλαβες
    ο στεφανοσ ομως ουτε παλιος, ουτε ωραιος το παιζει και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΛΑ

αληθεια μιχαλη εσυ με τι ασχολεισε?
    τον ορο κορεσμενη πιεση που αναφερεις σε προηγουμενο ποστ σου απο την μεγαλη σου εμπειρια τον εβγαλες?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanoszis : 08-02-12 στις 17:06

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον stefanoszis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

leosedf (08-02-12)

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ηρεμία!

Η γνώση είναι γνώση και τη μοιραζόμαστε όπως και να έχει, δεν είναι ανάγκη να σκοτώνεστε για τέτοια θέματα, συζητήσεις κάνουμε όποιος θέλει συμμετέχει. Εγώ προτείνω να βαράτε μυτιές στο φρέον για να σιγουρεύεστε ότι είναι ο κατάλληλος τύπος.
    900MHz-64GHz

Μέλος
    Όνομα
    Στέφανος
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ηρεμία!

Η γνώση είναι γνώση και τη μοιραζόμαστε όπως και να έχει, δεν είναι ανάγκη να σκοτώνεστε για τέτοια θέματα, συζητήσεις κάνουμε όποιος θέλει συμμετέχει. Εγώ προτείνω να βαράτε μυτιές στο φρέον για να σιγουρεύεστε ότι είναι ο κατάλληλος τύπος.
    απλα δε πρεπει να βγαζουμε βιαστηκα συμπερασματα για καποιον απο μερικες λεξεις του (που δεν ειναι και λαθος) που διαβασαμε σε ενα φορουμ.

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

τυχαια ειδα το θεμα και ξεκινησα να διαβασω απαντησεις... διαβασα μεχρι αυτην εδω οπου να τονισω καποια πραγματα
    Καλημέρα . Νίκο
    Το οικιακό ψυγείο σου (στην κατάψυξη ) που έχεις -24 βαθμούς δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα . αφού σαν κατώτερο όριο είναι οι -18 βαθμοί κατάλληλοι για συντήρηση τροφίμων στην κατάψυξη . Σημασία έχει να μπορεί το ψυγείο σου να μπορεί να "κόβει" την λειτουργία του από τον θερμοστάτη σου και να "επανεκκινεί" όταν χρειάζεται. Τότε λέμε ότι το ψυγείο λειτουργεί καλά.
    Τώρα όσον αφορά τα αιρ κοντίσιον. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι ΔΕΝ θέλεις να ξοδευτείς για εργαλεία (όσο το δυνατόν) ... γίνεται .
    Πρέπει να μου πεις όμως Νίκο . με ποια "κριτήρια" συμπέρανες ότι λείπουν υγρά στα αιρ κοντίσιον σου? Έτσι απλά επειδή είδες ότι δεν κάνουν τίποτα? ή ελαφρώς? (γιατί όπως π.χ. με το οικιακό ψυγείο σου που νόμισες ότι -24 βαθμοί θεωρούνται ελλάτωμα?).λεει οτι παλια εφτανε τοσο.. οχι τωρα που δεν δουλευει σωστα Γιατί υπάρχουν και άλλοι λόγοι χαμηλής απόδοσης ... π.χ. από σκεπασμένο από σκόνες στις κυψέλες του έξω στοιχείου. (στα αιρ κοντίσιον ) κ.τ.λ.

Τέλος πάντων ... έστω και θέλουμε πράγματι να συμπληρώσουμε υγρά σε αιρ κοντίσιον αλλά δεν θέλουμε να ξοδευτούμε.
    1) Πάρε ή δανείσου την πιο μικρή φιάλη (σε κιλά) με το σωστό φρέον που αναφέρει ο κατασκευαστής. μαζί με το ειδικό σωληνάκι . (όχι μανόμετρα είπαμε κοστίζουν ούτε και ζυγαριά)

2) Δες στην ταμπέλα του έξω στοιχείου του αιρ κοντίσιον (ή καμιά φορά στο μέσα στοιχείο) αν αναφέρει τα Αμπέρ της "κανονικής λειτουργίας" όχι της "εκκίνησης" . Και αν δεν το αναφέρει ... δες ένα άλλο ολόιδιο αιρ κοντίσιον που είναι σε καλή κατάσταση και άστο να δουλέψει αρκετά λεπτά . και μέτρα με αμπεροτσιμπίδα "δαγκάνα" τα αμπέρ και σημείωσε τα. π.χ 6.20 αμπέρ (στο καλό και ίδιο αιρ κοντίσιον) . Τα αμπέρ που μετράμε εδώ είναι τα αμπέρ του κομπρεσέρ (της μηχανής του εξωτερικού στοιχείου) και όχι το συνολικό της (κεντρικής μπρίζας).

3) Έστω (υποθέτουμε) ότι π.χ σου αναφέρει ένταση "κανονικής λειτουργίας" 5.80 Α . Στο "προβληματικό " αιρ κοντίσιον . Τότε συμπλήρωσε σταδιακά με υγρά (σε μικρές δόσεις) δευτερολέπτων (και έχοντας την φιάλη ξάπλα ή οριζόντια). ανοίγοντάς και κλείνοντας από την βάνα της φιάλης του φρέον .
    Σημείωση ... πριν συνδέσεις το ειδικό σωληνάκι από την φιάλη στην βαλβίδα πλήρωσης του έξω στοιχείου κάνε στο σωληνάκι μια μικρή εξαέρωση από το ίδιο το υγρό που περιέχει η φιάλη (2 δευτερόλεπτα) . για να μην υπάρχει αέρας μέσα στο σωληνάκι. και αμέσως βίδωσε το καλά στην βαλβίδα πλήρωσης . και εννοείται θα ανοίξεις και το βανάκι της βαλβίδας πλήρωσης προς τα έξω με κλειδί άλιεν (για να είναι "ανοικτό" και να μπορέσουν να εισαχθούν τα υγρά (ανοίγοντας αυτήν την φορά από την βάνα της φιάλης). Πάντοτε μικρές δόσεις ( π.χ. 4-5 δευτερόλεπτα). πιο βανακι αλιεν? (βασικα καποτε πρεπει να μαθεις μεγαλε μαστορα οτι αλεν τα λενε) αυτο που λες στα κλιματιστιμα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!!! κλειστο ειναι ΜΟΝΟ οταν ειναι καινουργιο η οποτε ειναι ασυνδετο το μηχανημα... εαν δεν ξερεις πες μου να σου πω τι ακριβως κανει αυτο το βανακι

4) Παρακολουθείς το αμπερόμετρο από 5,80 που ήταν , να ανεβαίνει π.χ. 6 αμπέρ. Και μέχρι να το φτάσεις στα Αμπέρ του κατασκευαστή που είναι στα 6.20. Πάντα να αφήνεις αρκετό χρόνο παρακολούθησης 1-2 λεπτά πριν συμπεράνεις αν θέλει κι άλλα υγρά ή όχι.

αφού τελειώσεις . κλείσε την βάνα πλήρωσης (άλιεν) του στοιχείου , και αποσύνδεσε όλα τα υπόλοιπα. καλα... θα το κλεισω... χαχα

Αν δεν έχεις ούτε αμπεροτσιμπίδα .... άλλος τρόπος που κάνουν μερικοί είναι να απομονώνουν τον ανεμιστήρα του μέσα στοιχείου (βγάζοντας της επαφές του) και του (αισθητήρα θερμοκρασίας που υπάρχει και ακουμπά στα στοιχεία) και έχοντας το σε κανονική λειτουργία , συμπληρώνουν σταδιακά παρατηρώντας αν παγώνουν τα σωληνάκια (χαλκοσωλήνες) του μέσα στοιχείου μέχρι το τέλος της διαδρομής του στοιχείου. ή καλύτερα πιο πριν περίπου 20 - 30 εκατοστά πριν το τέλος , να έχει δηλαδή την εμφάνιση λειωμένου πάγου - νερού. οτι πιο χαζο εχω ακουσει... μαλλον τα κανεις εσυ ολα αυτα γιατι δεν εχεις τα σωστα εργαλεια

Όλα τα παραπάνω για ..... πρόχειρα και οικονομικά.
    ακολουθει φανταζομαι συνεχεια διαβαζοντας και τα επομενα μνμτ
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Και για να δω πως θα κάνω κενό επίσης αναγκάστηκα να βάλω την έξοδο του κομπρεσέρ του κενού σε λάδι για να βλέπω τις φυσαλίδες για σιγουριά για το "πλήρες του κενού".
    δηλαδη ουτε αντλια κενου εχεις... μια χαρα μαστορας....εσυ ειμαι σιγουρος περνας και κλιματιστικα με 410 κανοντας εξαερωση... μαστοραααακλααα μουυυυ

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stratos111 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σου πώ και 'γώ τον δικό μου μπακαλίστικο τρόπο. (πολύ θα με κράξουνε αλλά δεν πειράζει)
    Αγόρασα από τοπικό κατάστημα ψυκτικών μονό μανόμετρο με 25 ευρό περίπου κομπλέ με τα λάστιχα του.
    Εδώ από ebay διπλό http://www.ebay.de/itm/Refrigeration...item3f11ba23fb
    2κιλη φιάλη φρέο που επιστρέφετε όταν αδειάσει και την επόμενη φορά πληρώνεις μόνο το φρέο. Το κιλό που είναι η φιάλη μίας χρήσης έκανε 18 ευρό και τα δύο κιλά 22 ευρό μετά την πρώτη φορά. Αν θυμάμαι καλά 15 ευρό έκανε άδεια η 2κιλη φιάλη.Ρώτησα ψυκτικό πόσο πίεση έπρεπε να μου δείχνει το μανόμετρο(αν θυμάμαι καλά θέλει 90 καλοκαίρι, όχι με πολλή ζέστη.), έβαλα στην ψύξη το ερκοντίσιον και συμπλήρωσα φρέο. Μαζί με κάποιους αντάπτορες μου στοίχισε περίπου 70-80 ευρό. Ο μάστορας μου ζητούσε 100 για κάθε ερκοντίσιον. Να σημειώσω ότι έκανα μεταφορά σε 3 μηχανήματα και έχω γνώσεις υδραυλικού και έτσι με σήμφερε και μου έμειναν και τα εργαλεία.
    κινδυνευουν τα μηχανηματα σου... η πιεση που εχει μεσα ενα κλιματιστικο εξαρτατε απο πολλα πραγματα ακομα και απο τον τυπο του υγρου... αναλογα τον τυπο το 90 μπορει να ειναι λιγο μπορει να ειναι και πολυ!

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. προβλημα με aircondition
    από hlektrologos000 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-06, 19:07

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •