σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων θα βρεις.
σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων θα βρεις.
δύσκολο να έχει χαλάσει κάτι απο αυτά, το έχω πάθει και εγώ, στη δικιά μου περίπτωση είχαν πρόβλημα οι αγωγοί της πλακέτας,
για ξαναπέρασε τις κολλήσεις,και δες τις συνδέσεις με το μπιπερ του πολυμέτρου
Οι αγωγοι φαινονται οκ.το θεμα ειναι οτι το ειχε ξαναπαθει παλαιοτερα.δεν θυμαμαι αν το ειχαμε αλλαξει τοτε αλλα απο οτι καταλαβαινω εχει την ταση να δημιουργει εκει προβλημα.αν το παω σε καταστημα ηλεκτρονικων ,δεν χρειαζεται να ξερω εστω την συχνοτητα που δουλευει για να μου δωσουν αλλο?
θα πατησω τις κολλησεις και θα δοκιμασω και τις συνδεσεις αυριο.
αλλαξε τον πυκνωτη πρωτα... πιο πιθανο ειναι να ειναι αυτος χαλασμενος και να αφηνει να περασουν παρασιτα
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
Λιγο δυσκολο να φταιει ο πυκνωτης.Δεν δουλευει σε καμμια υψηλη συχνοτητα για να χαλασει..Των διακοπτικων που χαλανε συνηθως δουλευουν σε αρκετα Khz γιαυτο και αρπαζουν ευκολα..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
εγω ειμαι σχεδον 100% οτι περνει ταση απο διακοπτηκο τροφοδοτικο και επειδη λιγο πολυ πετανε διαφορα μου εχει τυχει καμια 10ρια φορες αυτη η βλαβη...παιρνουν ΠΟΛΥ ευκολα παρασιτο αυτοι οι δεκτες και επισης... αρκετες φορες μου ετυχε βλαβη και στο πλαλμοτροφοδοτικακι που εχουν (μια μικρη καρφοτη πλακετιτσα πανω στην κυρια πλακετα) που ενω εδινε 12V περνουσε τοσο παρασητο που δεν δουλευε ο δεκτης ενω με το κουμπι δουλευε... επισης μου εχει τυχει να με φωναξουν για τετοια βλαβη και στην ουσια ηταν απο τον προηγουμενο "μαστορα" που εκανε service το μηχανημα και πετουσε τα καταθαριστικα του οπου νανε και πηγαν οξειδωσαν την πλακετα του δεκτη
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
a.papadatos (21-05-12)
το ειχα παθει και εγω και αλλαξα το ματι
κοστιζει περιπου 7 ευρο