Δε νομιζω Κυριακο στην συγκεκριμενη περιπτωση να μπορουσε καποιος να σε βοηθησει και να μην το εκανε, ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον. Απλα ετυχε να μην γνωριζει την συγκεκριμενη βλαβη καποιος.
Δε νομιζω Κυριακο στην συγκεκριμενη περιπτωση να μπορουσε καποιος να σε βοηθησει και να μην το εκανε, ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον. Απλα ετυχε να μην γνωριζει την συγκεκριμενη βλαβη καποιος.
Κανε ότι γουστάρεις, τα μηνύματα ξανά γράφονται, ο χαμένος χρόνος δεν αναπληρώνετε.
περιμενατε κατι διαφορετικο ρε παιδια απο τον κυριακο? εγω ετοιμαζα αρκετα λινκ για να σας θυμισω τι μαστορας μεγαλος ειναι αλλα βλεποντας τον ογκο που εχει παρει το θεμα θελω απλα να σας δειξω αυτο
http://www.eevblog.com/forum/index.php?topic=1148.0 και αυτο http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=51648 βλεπετε πουθενα να αναφερει τπτ στην παρουσιαση του για το απο που εμαθε για το DC reference??? κανεις σας δεν θυματε που αυτος ο μεγαλος μαστορας ηθελε να φτιαξει AC ταση αναφορας με ενας μετασχηματιστη??? απλα ειπαμε... επιδειξιας του internet... nothing more...
υγ. καλως τον..
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
Σου υπενθυμίζω οτι εδώ είχες πρόβλημα με ένα GSM Modem ZTE MF636 σου. Σωστά?.
Το συγκεκριμένο το είχα σε αχρηστία ..., και προσφέρθηκα να σου το στείλω, και μάλιστα
με δική μου χρέωση (συστημένο > 3ε), χωρίς να σου πω/ζητήσω τίποτα, ουτε καν σαν
προϊόν. Σωστά?.
Δηλαδή οχι μόνο εξυπηρετήθηκες, αλλά δεν πλήρωσες και τίποτα. Βέβαια αυτό τώρα δεν
το λεω για να σου ζητήσω χρήματα, οχι βέβαια, ήθελα και το έκανα, και απλά με 3ε δεν
σώζομαι. Αναγνωρίζω οτι με ευχαρίστησες δημόσια (δεν ήταν ανάγκη, αλλά σε ευχαριστώ
θερμά) και σε ευχαριστώ γιαυτό, αλλά προσπάθησε τώρα να απαντήσεις στην παραπάνω
ερώτησή σου ..., και πέσμου και εμένα γιατί γράφεις μέσα στο Forum, μήπως και μάθω
και εγώ που είμαι σχεδόν 10 χρόνια.
Δεν στα λεω με κακία, οχι βέβαια, εξάλου ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει,
χωρίς βέβαια να ενοχλεί τον άλλον. Απλά απορώ ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moutoulos : 15-01-12 στις 16:41
*** No GreekLish Please ***
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
.............................www.howtofixit.gr
Σταθη? Σταθη?.....Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!!
Όλοι λίγο πολύ έχουμε φάει τα σκατά μας.. το θέμα είναι όταν είσαι σε θέση να κρατάς και εσύ σκατό στο χέρι σου, θα το πετάξεις πάνω σε κάποιον για να πάρεις το αίμα σου πίσω ή θα σκεφτείς τι έχεις περάσει και θα αφήσεις το σκατό κάτω γιατί αντιλαμβάνεσαι την θέση που βρίσκεται ο άλλος όταν κάποιος του πετάει σκατό??
Ο αϊνσταϊν έλεγε "ευχαριστώ όσους μου έδιναν το ΟΧΙ σαν απάντηση, γιατί έτσι είχα την ευκαρία να το κάνω ολομόναχος"..
Φυσικά και είμαι πολύ μικρότερος από εσένα για να σου κάνω "μάθημα" ήθους, αλλά όταν βλέπω τέτοιες παιδιάστικες ενέργειες 100 χρονών άνθρωπος δεν μπορώ να το περάσω απαρατήρητο..
Όσο για αυτούς που σου έριξαν σκατό εδώ μέσα μίλα με παραδείγματα, μην κρατάς γενικά κακία σε όλους, και δεν νομίζω ο συγκεκριμένος τύπος να ξέρει τα πάντα από τηλεόραση.. γιατί αν ήξερε θα κοιτούσε να βοηθήσει και τους άλλους, μιας και δεν έχει άλλο επίπεδο γνώσης να ανέβει.. Εκτός βέβαια και αν έτυχες σε ομοϊδεάτη με εσένα, όπου κρατούσε τις πληροφορίες για πάρτυ του.. ποιος ξέρει?? μπορεί και αυτός να είχε φάει σκατά!
Όποιος χαμογελάει ,όταν όλα γύρω του πάνε στραβά
σίγουρα έχει σκεφτεί κάποιον για να ρίξει το φταίξιμο...
------------------------------------------------
Τα πράγματα είναι απλά.
Tο μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις..
Hulk (15-01-12), The Professor (23-01-12)