Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη ggr
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Δε νομιζω Κυριακο στην συγκεκριμενη περιπτωση να μπορουσε καποιος να σε βοηθησει και να μην το εκανε, ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον. Απλα ετυχε να μην γνωριζει την συγκεκριμενη βλαβη καποιος.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ggr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε νομιζω Κυριακο στην συγκεκριμενη περιπτωση να μπορουσε καποιος να σε βοηθησει και να μην το εκανε, ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον. Απλα ετυχε να μην γνωριζει την συγκεκριμενη βλαβη καποιος.
    Εχω φάει σκατά φίλε μου, και δεν είναι θέμα γνώσεων, την άλλη φορά ο άλλος ήθελε να με "βοηθήσει " προσβάλλοντας με ότι δεν ξέρω από τηλεόραση, τέτοια βοήθεια να την χέσω.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θοδωρής
    Περιοχή
    patra

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω φάει σκατά φίλε μου, και δεν είναι θέμα γνώσεων, την άλλη φορά ο άλλος ήθελε να με "βοηθήσει " προσβάλλοντας με ότι δεν ξέρω από τηλεόραση, τέτοια βοήθεια να την χέσω.
    Όλοι λίγο πολύ έχουμε φάει τα σκατά μας.. το θέμα είναι όταν είσαι σε θέση να κρατάς και εσύ σκατό στο χέρι σου, θα το πετάξεις πάνω σε κάποιον για να πάρεις το αίμα σου πίσω ή θα σκεφτείς τι έχεις περάσει και θα αφήσεις το σκατό κάτω γιατί αντιλαμβάνεσαι την θέση που βρίσκεται ο άλλος όταν κάποιος του πετάει σκατό??
    Ο αϊνσταϊν έλεγε "ευχαριστώ όσους μου έδιναν το ΟΧΙ σαν απάντηση, γιατί έτσι είχα την ευκαρία να το κάνω ολομόναχος"..
    Φυσικά και είμαι πολύ μικρότερος από εσένα για να σου κάνω "μάθημα" ήθους, αλλά όταν βλέπω τέτοιες παιδιάστικες ενέργειες 100 χρονών άνθρωπος δεν μπορώ να το περάσω απαρατήρητο..
    Όσο για αυτούς που σου έριξαν σκατό εδώ μέσα μίλα με παραδείγματα, μην κρατάς γενικά κακία σε όλους, και δεν νομίζω ο συγκεκριμένος τύπος να ξέρει τα πάντα από τηλεόραση.. γιατί αν ήξερε θα κοιτούσε να βοηθήσει και τους άλλους, μιας και δεν έχει άλλο επίπεδο γνώσης να ανέβει.. Εκτός βέβαια και αν έτυχες σε ομοϊδεάτη με εσένα, όπου κρατούσε τις πληροφορίες για πάρτυ του.. ποιος ξέρει?? μπορεί και αυτός να είχε φάει σκατά!
    Όποιος χαμογελάει ,όταν όλα γύρω του πάνε στραβά
    σίγουρα έχει σκεφτεί κάποιον για να ρίξει το φταίξιμο...
    ------------------------------------------------
    Τα πράγματα είναι απλά.
    Tο μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις..

4. 7 μέλη ευχαρίστησαν τον soulhealer για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Hulk (15-01-12), KOKAR (15-01-12), leosedf (15-01-12), moutoulos (15-01-12), Nemmesis (16-01-12), SV1EDG (18-01-12), The Professor (23-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας