Σταθη? Σταθη?.....Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!!
Σταθη? Σταθη?.....Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!!
Hulk (15-01-12), The Professor (23-01-12)
αρκετη αξια δωσαμε σε ενα κουτοπονηρο "οργανακια".ας ψηφισουμε για τη διαγραφη του ή οχι.
να πω κ εγώ κάτι ... παρά ταύτα παρακολουθώ τα μηνύματα του κυριακου έχω δει και αυτά που γράφει στα ξένα φόρα που παρεμπίπτοντος δεν τον δίνει κανείς σημασία , χωρίς να έχω τίποτα με τν κυριακο , σκεφτείτε λίγο οτι κάποιος που ΔΕΝ είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ κάνει review σε fluke πολυμετρα που βγήκαν απο ηλεκτρονικούς για ηλεκτρονικούς, δεν ξέρει να χρησιμοποιεί καν παλμογράφο και ζητάει απο εδώ μέσα να του χαρίσει κάποιος ενα παλμογράφο παλιό για να μάθει!! παρόλα αυτά κάνει review σε 2 άντε 3 πολυμετρα που πήρε καινούρια και απλός ενθουσιαστικέ , μην μιλήσουμε για την αρχαιολογία που πήρε για τον πάγκο και τον καταενθουσιάστηκε , υπάρχουν φορουμιτες ηλεκτρονικοί εδω που έχουν πολλά περισσότερα εργαλεία τς συγκεκριμένης μάρκας ολοκαίνουρια που είναι επαγγελματίες και ομς review δεν κάνουν , γιατί ειδικά για το πολυμετρο δεν νομίζω να χρειαζετε με τόσο εκτεταμένη μορφή , προσωπικά εμένα τα review του κυριακου με κρατάν αδιάφορο μιας και υπάρχουν στο νετ και στον εξω κόσμο καλύτερα review απο ηλεκτρονικούς , απλός ο κυριακος νομίζει οτι τώρα τα ανακάλυψε , είναι βλέπεις και η ηλικία , και εμείς εδω μέσα τσιμπάμε στα troll , ίσως και ο κυριακος γίνετε άθελα του troll , και εγω εχω γράψει κάτι εδω μέσα που στην ουσία ήθελα να πω κάτι άλλο ... ναι άνθρωπός είμαι δεν κατέβηκα απ το διάστημα αλλά το troll με έπιασε απ το λαιμό χωρίς το ελάχιστο περιθώριό , δεν θα κάτσω ομς να εξηγούμε σε ενα troll ακόμα και αν άθελα μου το μήνυμά δεν ήταν εκείνο που ήθελα να πω και να γίνετε το θέμα αρένα, τα troll τα συνεχίζουν σε άλλα θέματα προσδοκώντας την απάντηση σου με οτι αυτό συνεπάγεται , δεν θα μπω στον κόπο να πω σε ενα troll ξέρεις έκανα λάθος , με την απλή ατη ηδονή που θα πάρει θα συνεχίσει να trollαρει ασύστολα σε άλλα θέματα , καλό θα ήταν να διαβάζουμε το φόρουμ λίγο πιο προσεκτικά και λίγο πιο ψυχολογικά να το πω ? στς απαντήσεις του καθενός και τέτοια φαινόμενα δεν θα συμβαίνουν , το αποτέλεσμα του troll ? το σεντόνι μου παραπάνω θεωρητικά και εγώ trollarw τώρα , καληνύχτα![]()
...ΟΧΙ ρε παιδια!!!!.......Να μη φτασουμε σ'εκεινο το σημειο..(....Και θα 'θελα να διαμαρτυρηθω και για την "προσωρινη παυση" του johnn micros...)
....Τετοια γραφικα ατομα δεν πρεπει να λειπουν απο το Φορουμ.......ειναι η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ.......
....Γενικα μελαγχολω αν μπαινω εδω μεσα και δεν διαβαζω τον "Κυριακουλη" μου με τα καινουρια του οργανακια να μας τα δειχνει....με τοση "χαρα" που του δινει η αναμονη του ταχυδρομειου...να μας αναφερει την καθε λεπτομερεια της πορειας του shipping ....να μας γραφει για το πως τον ανηγαγαν "GUEST" τα "μεγαθηρια" Fluke...Agilent...κλπ(...εκεινο ειδικα ρε πμαγασα με το κινητο τηλεφωνο...που το ανακαλυψες βρε!!!!!!).......με τα "ειδικα" bnc κοννεκτορακια που "παραλληλιζει" τα πεντακαθαρα πολυμετρακια του ......την ΠΑΝ-ΤΕΛΕΙΑ κατασκευη του με τις αντιστασεις ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ !!!!!!!!.
....Ασε Βεβαια και μ'εκεινο το LIFTING που εκανες στο AX-1 σου....επρεπε να το στειλλεις στην HONDA βρε!!!!!
Απορω πως εμεις οι πληβειοι τολμουμε και σου μιλαμε......μαλλον θα πρεπει να ζηταμε την αδεια σου πρωτα τρισμεγιστε Κυριακο!!!!
Θυμαμαι τα χρονια μου στο Δημοτικο που ειχα εναν τετοιο συμμαθητη:....με τις σενιες του κασσετινες..τα καλοξυμενα μολυβια του ....τα πεντακαθαρα τετραδια του(...αφου ηταν "κουμπουρας" και δεν εγραφε ΤΙΠΟΤΑ εκει μεσα!!).....ΑΧ!!!....με ποση ευλαβεια τα αρραδιαζε καθε πρωϊ....αφου να φανταστειτε οτι σε καθε θρανιο που πηγαινε του εκανε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ!!!.......
.....Θυμαμαι και ενα περιστατικο:
...Ενας αλλος συμμαθητης μου ειχε κασιδα στα μαλλια ...μιλαμε για πολλη κασιδα ομως!!!!!....και οταν ο "καθαριαρης" βγηκε στο διαλειμμα εξω ..ο κασσιδιαρης ετριβε με υψιστη ηδονη τα μαλλια του πανω στο θρανιο και στα προσεγμενα-πεντακαθαρα βιβλια και τετραδια του "καθαρου"......ο οποιος μολις το ειδε,δε σας κανω πλακα ...ΛΥΠΟΘΥΜΗΣΕ!!!!!
Τι Ωραια !!!......Ξαναγιναμε και παλι... ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!...ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ!!!!....... .ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!(..και τον micrουλη μου τον συνονοματο!!!!)
Υ.Γ.....κι εμεις τα "Γαϊδουρια".....ειμαστε απαραδεκτοι........Τι μας ζητησε μωρε;;;;;......μια συμβουλη....μια τοση δα συμβουλιτσα...και αμεσως!!!!...Επρεπε να ξεσκιστουμε και να κοψουμε το λαιμο μας για να του βρουμε λυση..(...στις διαταγες σας ΑΦΕΝΤΗ!!!!!)........Αλλα καλα μας εκανε!!!!!!.....μας "τιμωρησε"....κακα παιδακια!!!!....Αλλη φορα δεν θα μας αφησει να παιξουμε με τα κουβαδακια του...ουτε θα μας τα δειξει!!!!!
Κυριακο!!!!....μη μας εγκαταλειπεις!!!!...μετα απο 'σενα το ΧΑΟΣ!!!!!!
Papas00zas (16-01-12), The Professor (23-01-12)
Για να δείτε πόσο εύκολα γίνονται τα θέματα πουτάνα, πρέπει να έχετε λίγη παρατηρητικότητα και μόνο αυτό.
Ο Κυριάκος γράφει πικραμένος ότι δεν πήρε βοήθεια.. ( Σε καταλαβαίνουμε Κυριάκο δεν είσαι ο πρώτος)
Ο ΚΟΚΑΡ (μια προβληματική φυσιογνωμία του φόρουμ ) ξεκινάει να κάνει αρνητικό κλίμα, γράφοντας σε ένα θέμα που δεν τον ενδιαφέρει μόνο και μόνο γιατί βρήκε το Κυριάκο μέσα. ( τον οποίο τον ζηλεύει για άλλα θέματα )
Αρχίζει το πανήγυρη με τον δεύτερο που μπαίνει στο χωρώ και λέει τα δικά του, επηρεασμένος από τον πρώτο, και ενισχύοντας το τίποτα φορτώνοντας απλά με περισσότερη αρνητική ενέργεια την ατμόσφαιρα.
Μπαίνει Γρηγόρης και χωρίς να φιλοσοφήσει τι παίζει, βάζει και την δική του πινελιά.
Μπαίνουν και κάποια καλικαντζαράκια και γράφουν και τα δικά τους τα κουλά, πάλι για τον Κυριάκο , ο οποίος ο άνθρωπος δεν έγγραψε τίποτα άλλο από το παράπονο του.
Μπαίνει και διαχειριστής Β , και λέει θα του σβήσω τα θέματα ( δηλαδή μας εκβιάζει και από πάνω) .. Ο Κυριάκος συνεχίζει απλά να παραπονιέται,
και τελικά μπαίνουν και άλλα καλικαντζαράκια, και διακωμωδούν περισσότερο το Κυριάκο, αλλα κανένας δεν σκέφτεται για ποιο λόγο πραγματικά το κάνουν, απλά το κάνουν.
Ο Κυριάκος από την άλλη, που είχε το τεχνικό πρόβλημα, πάει στον καλύτερο τηλεωρασάκια της πόλης του,
τον κοιτάει στα μάτια και του λέει: φίλε εχω πρόβλημα και θέλω βοήθεια γιατί εχω να κάνω μεροκάματο κάτι βδομάδες..
Ο άλλος απο φιλότιμο του λέει πως να κινηθεί , και βρίσκεται η διέξοδος στο πρόβλημα.
Και τώρα έχουμε μια χούφτα ανώνυμους να τα χώνουν στο Κυριάκο διότι έγραψε ότι δεν ξερνάει το μυστικό.
Λυπάμαι, αλλά εάν αυτό λέγεται θετικό κλίμα μέσα σε φόρουμ, είναι προτεινόμενο να το φάει ο γάιδαρος.
Σίγουρα κάποιοι και όχι όλοι, εάν έχετε τέτοιες προβληματικές ιδέες για το θέμα συνεργασίας μεταξύ τεχνικών στην ανταλλαγή λύσεων, θα μείνετε στην μοναξιά σας για πολλά πολλά χρόνια.
Το μόνο που εύχομαι είναι να σας φωτίσει ο Θεός ( Μόνο αυτός), για να αλλάξετε συμπεριφορά μπας και αρχίσετε να κερδίζετε κάτι στην ζωή σας.
Αυτά τα ολίγα...
Υστερόγραφο..
moutoulos ... μην μπερδεύεις την προσωπική φιλία η σχέση, με το τι γίνεται στο φόρουμ.
Εαν συνεχίσεις να το κάνεις, σημαίνει ότι όλη σου η ζωή είναι ένα φόρουμ στο ίντερνετ, και τίποτα παραπάνω.
Κυριακο κλεισε το θεμα εδω γιατι ξερειs οτι δεν εχειs δικιο φτανει ολο το FORUM προσπαθει να σου πει τι εκανεs μα εσυ δεν ακουs κανεναν
επιtελουs εν θελω αλλο να διαβαζω δικα σου σχολια εδω μεσα και ειμαι να φανταστειs απο το 2005 εχω δει και εχωδει πολλα αλλα σαν εσενα κανειs αγορι μου ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
patent61 (20-01-12)
Toν αδικεις Κυριακο τον Κώστα τον Κοκαρ.Ο Κώστας εχει δωσει απλοχερα οχι μονο την βοηθεια του στο forum σε θεματα γνωσεων,αλλα και αρκετα ηλεκτρονικα εξαρτηματα δωρεαν.Προσωπικα χωρις να τον γνωριζω πριν 2 χρονια περιπου,τον ρωτησα επειδη εχει πολλες γνωσεις σε hardware για ενα mini pc σχετικα με αποδοσεις κ.τ.λ ,και μου λεει οτι εχει μητρικη - επέξεργαστη -σκληρο δισκο - μνημη απο mini pc και αν θελω να μου το χαριση κιολας,επειδη ηταν μικρο για τις εφαρμογες που το χρειαζομουν αρνηθηκα ευγενικα,αλλα και μονο χωρις να με γνωριζει να μου κανει τετοια πρσφορα δωρεαν με συγκίνησε,και αυτο με εκανε να τον σεβαστώ ακομα περισσοτερο και καταλαβα οτι ειναι πολυ φιλοτιμος και πραγματικος ανθρωπος με το Α κεφαλαιο,σπανιζουν στις μερες τετοιοι ανθρωποι,και απο λεγομενα αλλων φιλων εχει δωσει απλοχερα δωρεαν αρκετα ηλεκτρονικα εξαρτηματα.
Ο Κώστας και ο καθε Κώστας γιατι και ευτυχως δεν ειναι ο μονος με αυτον τον υπέροχο χαρακτηρα,(αλλοιμονο αν δεν υπηρχαν τετοιο ανθρωποι και ειμαστε ολοι παρτάκηδες πάει η ανθρωποτητα) απλα δεν μπορουν να βλεπουν φαινομενα μικροψυχίας-ατομισμού-σκοταδισμού ,γιατι εχουν εντελως διαφορετικες αρχές.
Υπαρχουν και αλλοι που διαφωνουν μαζι σου αλλα δεν γραφουν,γιατι ξερουν οτι και την ζαχαρενια τους θα χαλασουν,και θα πανε στον βροντο αν γραψουν κατι γιατι ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου 40 plus δεν αλλαζει,και κακοι θα γινουν,και προτιμουν την αδιαφορία και την σιωπη,οπως π.χ ο γραφών (μεχρι πρότινος),αλλά έγραψα μόνο και μόνο οχι για να τα διαβασεις εσυ,γιατι ξερω οτι δεν προκειται να αλλαξεις,αλλα γιατι διαβαζουν και νέα μελη που διαμορφώνουν τώρα τόν χαρακτήρα τους ,και πρεπει να ξερουν ότι αυτή η συμπεριφορά τού σκοταδισμού - ατομισμού-μικροψυχίας-δέν πρέπει να οικοιοποιηθή,καί πρέπει να γίνει παράδειγμα πρός αποφυγήν.
Δέν είμαι υπέρ τον διαγραφών,γιατι αυτο φέρνει άλλα ευτράπελα συνήθως, (διπλοεγραφές και παρατράγουδα το μίσος φέρνει μίσος και εκδίκηση,ειδικα αν καποιου του στοιχηση πολυ η διαγραφή) ,είναι στήν ανθρώπινη φύση η απόριψη και στοιχίζει πολύ,απλά αδιαφορία μέχρι καποιο σημείο,η ότι έγινε τώρα άν είναι κάτι χοντρό,μπάς και μια στο εκατομύριο καταλάβει το σφάλμα και δεν το επαναλάβει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη weather1967 : 16-01-12 στις 16:27