Σελίδα 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 100
    Το avatar του χρήστη The Professor
    Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    Λεκανοπέδιο Αττικής

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από selectronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποιος είχε δώσει και αυτό το link στο forum, έχει μερικά σχέδια ακόμα.
    οαοαα αοαοα οαοαοα αοοαοαειαοιαεο φοβερη σελιδα σχεδον ό,τι υπαρχει συγκεντρωμενο (κοινως αφωνος)

ωραια δεν προκειται να ξανααγορασω λαμπες εχχεχχεχεχε XD
    ΓνώσειςUNIX~Linux: Αρκετά καλές┃ Προγραμματισμός: Ναί ┃ ┃Αγγλικά: Πολύ καλά┃
    Λειτουργικό Fedora 16@32bit σε ASUS P5LD2-VM┃
    Προδιαγραφές Desktop ⇛ CPU:Pentium 4@3 GHz 32bit┃Ram: 4-GB ┃
    ┃GPU :NVIDIA GeForce GT 440 GDDR5 1GB 3200 MHz┃8-ch HD Audio┃

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Danza Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως έγινε κάποια υπέρταση στο δίκτυο?
    Το αν ξαναπάθει το ίδιο είναι σχετικό φίλε, δεν σου εγγυάται κανείς για τίποτα απο την στιγμή που το κατάστημα σου δίνει δικαίωμα επιστροφής/αλλαγής μέσα σε 15 μέρες και την 20η μέρα έκανε μπούμ μπορείς να φανταστείς, σε δουλειά να βρησκόμαστε!

Αρχικά αλλάζεις την δίοδο, βάζεις και την αντίσταση και την δοκιμάζεις (καλού κακού κράτα μια απόσταση απο την λάμπα δεν βλάπτει).

Αν έχεις την καλοσύνη δες λίγο το σχέδιο που είναι απο πάνω και πες μας ποιά αντίσταση είναι η συγκεκριμένη ώστε να ξέρουμε καλύτερα αν χρειάζεται κάποια άλλη αλλαγή (που δεν νομίζω).
    Μπορεί να έγινε κάποια υπέρταση αλλά δεν θα είχαν πρόβλημα και οι υπόλοιπες συσκευές?

Πιο πολύ ταιριάζει αυτό http://www.pavouk.org/hw/lamp/philipsgenie14w.png . Είναι σχεδόν όλα ίδια, ακόμα και τα τρανζίστορ. Βέβαια στο τέλος έχει 4 πηνία ενώ εμένα έχει 1. Επίσης χρησιμοποιεί 10Ω στην τροφοδοσία και όχι 15Ω.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μυτιλήνη

Προεπιλογή

Δεν ξέρω αν είναι κλασική λύση ή όχι, εγώ τώρα την έμαθα, οπότε γράφε εσύ να σε παρακολουθώ και να μαθαίνω. Επειδή όμως εμένα λήγει η βάρδια μου στην σκοπιά θα σε καληνυχτίσω, και θα ξαναφυλάξω αύριο πάλι Γερμανικό νούμερο..........
    αν συνεχίσετε καλή συνέχεια, αν πάτε για ύπνο...... όνειρα γλυκά!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patent61 : 12-01-12 στις 03:23

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οι συσκευές έχουν μια ανοχή..... Να φανταστείς όταν έκανα beach party πήγα σαν βλάκας και έδωσα γκάζι στην γεννήτρια (που δεν είχε σταθεροποιητή) και έστειλα 260vAC στους ενισχυτές, στο λάπτοπ και στον μίκτη. Έκαψα μόνο 2 λάμπες πυρακτώσεως (κοινές) ενώ όλα τα άλλα δούλεψαν και δουλεύουν ακόμα!

10Ω με 15Ω δεν θα έχει τόσο τραγική διαφορά.... Δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις, αν ήταν είχαν όμως διαφορά 20+ Ω τότε θα είχαμε θέμα!

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Danza Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι συσκευές έχουν μια ανοχή..... Να φανταστείς όταν έκανα beach party πήγα σαν βλάκας και έδωσα γκάζι στην γεννήτρια (που δεν είχε σταθεροποιητή) και έστειλα 260vAC στους ενισχυτές, στο λάπτοπ και στον μίκτη. Έκαψα μόνο 2 λάμπες πυρακτώσεως (κοινές) ενώ όλα τα άλλα δούλεψαν και δουλεύουν ακόμα!

10Ω με 15Ω δεν θα έχει τόσο τραγική διαφορά.... Δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις, αν ήταν είχαν όμως διαφορά 20+ Ω τότε θα είχαμε θέμα!
    Οκ, θα βάλω 15Ω και βλέπουμε.
    Αύριο λογικά θα έχουμε νέα. Ευχαριστώ για την βοήθεια

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Υour welcome!

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PCMan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να έγινε κάποια υπέρταση αλλά δεν θα είχαν πρόβλημα και οι υπόλοιπες συσκευές?

Πιο πολύ ταιριάζει αυτό http://www.pavouk.org/hw/lamp/philipsgenie14w.png . Είναι σχεδόν όλα ίδια, ακόμα και τα τρανζίστορ. Βέβαια στο τέλος έχει 4 πηνία ενώ εμένα έχει 1. Επίσης χρησιμοποιεί 10Ω στην τροφοδοσία και όχι 15Ω.
    Άκυρο.
    Κι εμένα 4 πηνία έχει. Έχει 3 μαζί σε ένα φερίτη και ένα σε μετασχηματιστή, όπως ακριβώς είναι στο σχέδιο. Το σχέδιο είναι ίδιο. Τα μόνα που αλλάζουν είναι οι τιμές των αντιστάσεων/πυκνωτών, λόγω των περισσότερων W της λάμπας μου!

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ωραίος τότε προχώρα στην αντίσταση! Η δίοδος είναι ίδια οπότε θα είσαι 5Ω παραπάνω στην αντίσταση.....

Το avatar του χρήστη αθικτον
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Γινεται και 12ν ενας πλανοδιος πωλητης το'χε κανει. Ενας καλος φιλος μου ειπε για μια αλλαγη στην πλακετα αλλα δεν ηξερε περισσοτερα. φιλικα Γιωργος.

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από αθικτον Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γινεται και 12ν ενας πλανοδιος πωλητης το'χε κανει. Ενας καλος φιλος μου ειπε για μια αλλαγη στην πλακετα αλλα δεν ηξερε περισσοτερα. φιλικα Γιωργος.
    Τι εννοείς? Να δουλέψει με 12V αντι για 220V?
    Υπάρχουν τέτοιες λάμπες. Λογικά θα θέλει έναν μετασχηματιστή μόνο.

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας